Stäng

En miljon svenska hushåll fick flygblad som förespråkar ”icke-våldsam jihad”

Samhällsnytt skrev om detta här:

https://samnytt.se/en-miljon-svenska-hushall-fick-flygblad-som-foresprakar-icke-valdsam-jihad/

Flygbladet som spreds:

Screenshot_20180523-233554

Min kommentar:

Varför nämns saker som inte har med Islam att göra? Vad är syftet? Jag kan inte se något annat än att man vill vagga in icke Mohammedaner i en falsk trygghet.

https://petterssonsblogg.se/2017/03/01/moderate-muslims-cannot-save-us-dr-bill-warner/

Sharia_Non-Muslim_look_inside

11 reaktioner på “En miljon svenska hushåll fick flygblad som förespråkar ”icke-våldsam jihad”

 1. Är detta något som det talats om i Publick Service eller i mångkulturella TV3 och TV4 nyheterna ?
  När partier på den allra yttersta högerkanten skickar ut flygblad då blir det oro i lägret och nästan hela det vänstervridna Sverige stannar upp, det blir spaltmil i PK-media och utan tvekan första nyhet i både TV och radio minst en dag !
  Det skillnad på saker och ting.

 2. Vi har redan facit på dålig utveckling och våldskonflikter, som en uppsjö klaner/grupperingar av Islam-anhängare ligger bakom i ena landet efter det andra. Hur många avskräckande exempel behöver vi för att förstå riskerna? Om det är arabers och nordafrikaners ( folk från MENA-länder ) normala egenskaper trots eller tack vare Islam, som orsakar våldet och den stillastående samhällsutvecklingen spelar ingen roll. Det fungerar inte och skall därför inte finnas i vårt samhällssystem eftersom det är en totalitär politisk sekt, som uppmuntrar till krig och förföljelse.

  1. Hull och hår ?
   Ja och just därför är 7 klövern nog inte speciellt orolig när valdagen i September väl kommer, den svenska trygga naiva och konflikträdda väljarkåren röstar i stort sett som den brukar gjorde i alla fall fram till valet 2014 trots en katastrofal samhämhällsutveckling men människan ser och hör ju naturligtvis bara det den vill se och höra är alltid minsta motståndets lag som gäller !

 3. När jag får se en reviderad koran och när jag får bekräftat att socialdemokraternas kontrakt med Muslimska Brödraskapet från 1999 är återkallat ska jag acceptera islam.

  Funktionen ”Klistra in” har upphört att fungera i inläggen här så jag kan inte klistra in beskrivningen av kontraktet.
  Du kan själv söka på ”socialdemokraterna kontrakt 1999” så ser du det landsförräderi vi är utsatta för.

 4. Den islamistiska infiltrationen intensifieras således med hjälp av en försåtligt försonande och förbannat fräck strategi, vilken endast kan vinna gehör hos de politiskt oinitierade och godtrogna eller inom de ideologiskt desorienterade läger som medvetet valt att liera sig med fienden, i den traditionella kampen mot det vita patriarkat som paradoxalt nog givit dessa subversiva aktörer fritt spelrum och därmed gjort den egna nationen en oförlåtlig björntjänst.
  Andreas.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: