Stäng

Endast svenska flaggor på skolavslutning, det gillar inte Expressen

NATIONALISM. Nacka Gymnasium, en av de största skolorna i Stor-Stockholm tillåter endast svenska flaggor på deras skolavslutning.

Det gillar inte kulturvänstern på Expressen i form av Gunilla Brodrej som tycker det är att märkligt beslut.

-Pettersson noterar att Brodrej tycker att studenterna som tycker att länder som Turkiet, Syrien, Afghanistan, Somalia, Irak, Iran eller möjligtvis Islamiska Staten ska hyllas för att de fått en skattefinansierad utbildning i Sverige ska få göra det.

Och visa upp sin illojala otacksamhet mot det land och dess skattebetalare som givit dem en ny chans och nya möjligheter i livet.

34 reaktioner på “Endast svenska flaggor på skolavslutning, det gillar inte Expressen

  1. Precis, och någon ny procedur är det heller inte. Tråkigt att alt-högern lyckas sprida sådant trams så pass effektivt.

 1. Bra Nacka som inte viker ner sig.
  Ska leta efter andra flaggor som ev.smugit sig in då sonen tar studenten från just Nacka.

 2. Gunilla Brodrej och hennes ev döttrar, har antagligen inte drabbats personligen av islamistiska/feministiska kulturuppvisningar typ gruppvåldtäkt, personrån eller uttryck som ”svennehora”!

 3. Satt och pratade med några unga mammor på gården. De skulle rösta rött eftersom de alltid gjort det, men tyckte Reinfeldt var en bra statsminister på sin tid. Det är ofattbart hur nonchalanta svenskar är mot sitt eget folk. De vill verkligen skada sin nästa och ser inte längre än till nästa löneutbetalning. Obehagligt att veta att jag som sjuk är så lite värd i deras ögon. Att de äldre kvinnorna som är pensionärer inte förtjänar mer.

  1. Ingen bör hjälpa deras barn när dom blir utsatta för grovt våld eftersom deras mammor tycker att det är rätt åt dom

   1. Barnbidraget borde vara inkomstprövat, det känns bara mer och mer aktuellt. Om nu barnfamiljer har så mycket pengar att de tycker sig kunna trampa på äldre och sjuka, då har något gått snett. Låt dem ta hand om sina egna ungar utan statens hjälp!

  2. Du själv då som enbart talar om kvinnliga pensionärer, det finns inga andra pensionärer i dina ögon.
   Kvinnliga pensionärer har betalat in för lite i skatt och ska inte ha högre pensioner än dom har.
   Ni har levt ett helt liv på en hårt arbetande man som försörjt er nöj er med det.

   1. Kvinnliga pensionärer har ofta varit hemma och tagit hand om barn och markservicen åt mannen, som du kanske vet så är det inget som sköter sig självt. Och de har dessutom inte utnyttjat dagis & fritids som är skattefinansierat. Du menar alltså att detta arbete inte är värt något?

   2. Skaffa barn är frivilligt, den svenska föräldrarförsäkringen är världens mest generösa men det räcker inte till världens mest otacksamma kravmaskiner.

 4. Nazisternas flagga icke att förglömma, (men det var kanske den hon tänkte på?) ”Brodrej”, vad är det för märkligt namn egentligen? Vem har någonsin hört talas om en drejad bro? När man bildsöker på ”drej” kommer det fram något som liknar en alien; https://www.google.se/search?q=drej&num=40&newwindow=1&rlz=1C1SQJL_svSE780SE780&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiOqKPGlJnbAhUhKpoKHUz_D68Q_AUICigB&biw=1920&bih=925 Är hon möjligen en alien?

 5. Bar kränkande och rasistiskta svenska korslagda blå/gula fanor, nej stopp där endast Prideflaggor och flaggor med röda halvmånen ska det väl bara vara i dagens omoraliska fjolliga och heligt mångkulturella Sverige ?
  Detta måste extremvänstern som styr Sverige se till blir verklighet !
  Vi måste ju i alla lägen tänka på och respektera våra inbjudna nysvenskar.

 6. Det är sådana som hon och hennes besläktade själar som är bromsklossa för den humanistiska utvecklingen och är nyttiga idioter för de ockuperande islamisterna.

  1. Sverige har inget med humanism att göra. Sverige är nog ett av världens minst humana land.
   De som befinner sig kvar i sina hemländer har det mycket bättre rent humanitärt.

 7. Har inte ledarredaktionen meddelat kulturredaktionen att tidningen just girat etthundraåttio grader?

  1. Nej och den dagen något skulle förvåna så blir man väldigt förvånad !

 8. Uppriktigt sagt ger jag precis f*n i vad någon kulturterrorist på Expressen tycker!

  1. Att alltid göra tummen ner på Trynbald känns som hmf. Kanske något för famtidens nätgranskare som kollar muselmanernas hat mot svenska skattebetalare.

 9. Stollarna på expressen och aftonblaskan är väl inget att bry sig om vad de tycker. De är i nivå med tokpartiet MP

Kommentera

%d bloggare gillar detta: