Varningstext när SD nämns


”Vi vill uppmärksamma att denna text handlar om ett rasistiskt och fascistiskt parti/organisation/förening, som genom sin verksamhet starkt hotar vår demokrati och frihet”

Den meningen finns att läsa på insändarsidorna i Sundsvalls Tidning. Insändaren som får ses som något av de mer förvirrade och märkliga som publicerats i etablerad media är skriven av en person som titulerar sig kultur- och integrationsarbetare.

61-åringen som författat texten vill att media behandlar SD på ett annat sätt än man behandlar övriga partier, då han menar att partiet är ett hot mot demokratin. Var insändarskribenten sovit de senaste åren är hans problem och inget jag bryr mig om, men han har uppenbarligen missat att media behandlat SD annorlunda jämfört med övriga partier de senaste åtta åren. Dessutom bör han googla på ordet demokrati, för behandlas någon annorlunda är det ett steg bort från denna.

Dravlet fortsätter och det är inte utan att man funderar över lokaltidningens utfrysning av Pettersson och hans insändare. Kan en insändare som denna kultur- och integrationsarbetares publiceras, borde ribban sättas i höjd med ankeln på varje lokal tidningsredaktion. Läs bara dessa rader som skribenten får publicerade.

”Media menar att de ska vara opartiska, neutrala och objektiva i sin rapportering. Hur är det möjligt om man samtidigt ska beskriva verkligheten och sanningen”

Är det någon av er som förstår vad skribenten åsyftar? Etablerad media ska alltså skriva sanningen, men sanningen inskränker tydligen på opartiskheten och neutraliteten? Tolkar ni det likadant?

Får SD inflytande över svensk politik kommer vårt land att raseras och förstöras. Det är inte jag som skriver detta, utan den 61-årige insändarskribenten. Ja, vad säger man? Det Sverige vi vuxit upp i och inte minst det svenska samhälle våra förfäder byggt är på väg att förstöras och till insändarskribentens stora förvåning är SD det enda av riksdagspartierna som inte har någon som helst skuld till detta.

Läs gärna insändaren i sin helhet, men jag vill klistra en varningsetikett på den då texten kan framkalla negativa reaktioner. Nu tänker jag skriva några förutfattade meningar, men är man kultur- och integrationsarbetare är chansen stor att man står långt till vänster på den politiska skalan och då kan det hela förklaras.

ST


11 responses to “Varningstext när SD nämns

 • S Eriksson

  Även våran nuvarande statsminister har uttalat sig väldigt negativt om partiet, om det är befogat eller inte kan jag inte säga. Men troligtvis inte,synd att tjänstemanna-ansvaret har tagits bort . Sverige är nog ett konstigt land med värderingar som är svåra att förstå oavsett var du kommer ifrån.

  Gilla

 • gamgubben

  Problemet är att denne Jan Peder Forsberg är ansvarig för Diskrimineringsbyrån i Västernorrland och Jämtland, medlem i CMR, FN och Sundsvalls asylkommitté.
  Att han nu diskriminerar det tredje största, snart etta eller tvåa, i vår Riksdag har inte gått upp för honom.

  Gilla

 • Kapten Bölja

  Är det kulturvänstern som har varit framme igen?

  Gilla

 • ossie

  Att dylikt dravel i åratal haft rent motsatt effekt än denna dumstrut tänkt sig är ju rent stöd till SD. Får nog en del sovande att vakna. Bra fortsätt SD behöver all hjälp man kan få. Med såna valarbetare kan det bara gå bra och framåt.

  Gilla

 • Fredde

  Det är ju sjuklövern man borde varna för, de som har en riktigt hemsk historia med nazism, rasbiologi och annat elände.

  (S) stod i morse och prackade på folk små (S)-påsar.
  Jag skrattade och avböjde:
  – Ni har inget att erbjuda mig, loppet är kört för er. Börja med att byta ut er pajas till partiledare.

  Gilla

 • Sixten

  Man är väl inte lika intresserade av att upplysa folk om det här.

  http://www.breitbart.com/london/2018/04/17/macron-europe-migration-destiny-africa/

  Gilla

 • Mr Jordan

  Den inställningen och de ordvalen kommer inte leda någon vart, de flesta i Sundsvall tycker nog mest att det är barnsligt och pinsamt. Betydligt mer återhållsam var i så fall SVT Text, i rapporteringen om Fria Tider, där de nöjde sig med att kalla sidan för ”sajten Fria Tider, som ofta skriver kritiskt om invandring”. Det kan ju först uppfattas som ett steg i rätt riktning, istället för epitet som ”högerextrem”, ”främlingsfientlig”, eller ”nazistisk”. Jag tror dock att det handlar mer om taktik, att all skit som händer runtomkring , med liten, stor eller ingen koppling alls, ska landa på SD, ett parti som går stadigt framåt i popularitet och också börjar uppfattas som ”invandringskritiskt” i sakfrågan. Guilt by association, med andra ord, en paradgren hos vänsterns sandlådekrigföring. Vi får väl se hur det utvecklar sig framöver, en retoriskt splittrad vänster är inget jag gråter floder över, det är säkert det.

  Gilla

 • Argus

  Peder Forsberg, kultur- och integrationsarbetare samt ovetandes valarbetare för SD. Maken till stolligheter får man leta efter. Men vänta här kommer mer: https://www.metro.se/artikel/yttrandefrihet-utan-regler-%C3%A4r-totalt-meningsl%C3%B6st-xr (Jag unvisade den inte så får ni se hur han ser ut.)

  Gilla

  • Stenbock

   Sedan jag läst din länk Argus,är väl frågan om denne norrlänning inte ingår i den grupp,jag nämner kommunister. Att mannen därtill verkar fullständigt obegåvad,förstärker ju inte den norra delen av Absurdistan!

   Gilla

 • Stenbock

  Vet inte hur ni i mellan-Sverige uppfattar norrlänningar ? Själv har jag som lie sydligare boende,enda sedan mina affärsresor i norra delen under 60-talet,uppfattat dem som största del halv- eller helkommunister !
  Nu är ju detta min egna uppfattning och är väl medveten,att det bor bra folk även i den delen,men tyvärr allt för få !
  Med detta tror jag SP i första hand,söker publicera den vänsterpropaganda som deras läsare betalar dyra prem-avgifter för. ;(

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: