Stäng

Özz Nûjen avbokad av Affärsracet

INVANDRING. Den så kallade ”komikern” Özz Nûjen var tänkt att vara hemlig gäst på Affärsracet i Anderstorp kommande vecka. Han avbokades dock i samband med att hans namn förekom i en granskning gjord av SVT.

Om lite drygt en vecka är det dags för årets upplaga av Affärsracet på Scandinavian Raceway i Anderstorp. Arrangören Business Gnosjöregionen bjuder in företag att ställa ut och skapa nya kontakter under två dagar och många spännande gäster kommer dyka upp. En gäst som däremot inte dyker upp är komikern Özz Nûjen som var bokad som hemlig gäst på mässan men som avbokades när komikern förekom i SVT:s Uppdrag Granskning gällande terroristen Rakhmat Akilov.

– Ungefär samtidigt som vi gick ut med att han var vår gäst blev det mycket uppmärksamhet kring honom på grund av det där. Därför valde vi att avboka för att fokuset inte ska hamna på honom utan på affärsracet, säger Micael Ragnar som är projektledare för Affärsracet.

VN.se

-Hemsssskt tråkigt för Özz tycker Pettersson, men han har ju alltid möjligheten att åka hem och snacka skit om nationalisterna i Kurdistan på samma sätt som han snackar skit om nationalister i Sverige, alternativt kan han åka till Gotland och bygga på sitt hus nu när snickaren är indisponibel…

Herr Nujens bokningskalender ser för övrigt väldigt tom ut…

8 reaktioner på “Özz Nûjen avbokad av Affärsracet

  1. Bra idé, en flygbiljett! Utan avbokningsskydd givetvis, det får vara nog med besvikelser nu.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: