Stäng

Integrationsåtgärder i Kina

I Kina har man tydligen fått klart för sig att man måste hjälpa den muhammedanska minoriteten med integrationen till det modärna Kinesiska samhället. Av videon nedan så verkar det dock som inte alla muslimer uppskattar de kinesiska åtgärderna.

FjärranÖsternRedaktören antar: Att kineserna fått för sig att det behövs mer handfasta åtgärder för att integrera de cirka 20 miljonerna muslimska Uigurer som i huvudsak bor i kinas östra provins Xinjiang.

 

5 reaktioner på “Integrationsåtgärder i Kina

 1. ”Alla muslimer är inte terrorister MEN alla terrorister är MUSLIMER!” De står i koranen att de ska döda/slakta alla icke-muslimer så med tanke på det är kineserna mjuka mot muslimerna!!!
  Kar Marx skrev i Kapitalet att ”all religion är ett opium för folket” och MAO skrev i sin ”lilla röda” att ”den värsta och fegaste formen av förtryck heter islam.”
  Islam är inte en religion utan en ideologi värre än nazismen och borde totalförbjudas, de som ändå vill utöva islam ska göra det i muslimska länder. Det måste komma andra tider för dessa, de har inte i Sverige att göra, de tillhör inte vår flora och fauna!!!
  Har du någonsin sett en muslim spela ishockey ? Åt helvete med muslimer!
  De borde brännas i burar som IS gör och som de önskar göra med oss….UT!!!!

  1. Inte helt omöjligt att det snart knackar på den mångkulturella vidöppna svenska dörren !
   Kineser är ju smarta och är rädda om sin befolkning och sitt fosterland till skillnad mot oss svenskar som är naiva solidariskt dumsnälla och som inte det minsta värnar om Folkhemmet utan rear ut det till utomstående.

 2. En 20 miljoner enkelbiljetter till det mångkulturella enormt rika paradiset Sverige så är Kinas problem löst och A.Lööfs dröm om en svensk befolkning på minst 30-40 miljoner invånare går i uppfyllelse !

Kommentera

%d bloggare gillar detta: