Integrationsåtgärder i Kina


I Kina har man tydligen fått klart för sig att man måste hjälpa den muhammedanska minoriteten med integrationen till det modärna Kinesiska samhället. Av videon nedan så verkar det dock som inte alla muslimer uppskattar de kinesiska åtgärderna.

FjärranÖsternRedaktören antar: Att kineserna fått för sig att det behövs mer handfasta åtgärder för att integrera de cirka 20 miljonerna muslimska Uigurer som i huvudsak bor i kinas östra provins Xinjiang.

 


6 responses to “Integrationsåtgärder i Kina

 • Lars

  Pettersson har blivit grundlurad, lurad att publicera propaganda för terrorsekter liknande IS i Irak och Syrien.

  För det första sysslar inte Kina med någon integration. Det höll Mao Zedong på med när han ville integrera alla Kinas folk. Det skulle bli ett folk, ett språk, en kultur och ett land – Kina. Kulturrevolutionen det mest kända aktiviteten. Det blev en katastrof som vi vet, och det var inte första gången i Kinas 5,000 -åriga historia. Kina uppmanar och stöder idag lokala folk och traditioner, deras språk och kulturer, men samtidigt ställs krav på respekt.

  Filmen är producerad av WUC, eller World Uyghur Congress, och det är en propagandafilm med syftet att bana väg för att etablera ett kalifat liknade IS i Kina och närliggande länder som Kyrgyzstan och Tajikistan. WUC, när det gäller Kina, är alltså motsvarigheten till Islamska Staten i Irak och Syrien, alltså en organisation vars målsättning är att etablera ett kalifat och en terrorsekt inom Kina.

  Även närliggande länder som Kyrgyzstan, Tajikistan, och Uzbekistan har likt Europa börjat slå ner på extrema våldsbejakande organisationer och deras propaganda. Män i Tajikistan har uppmanats att ansa provokativa skägg, och männen håller med. Skäggen är obekväma och vanvårdade och orimligt långa skägg bör ansas till normalt utseende. Kvinnor uppmanas att inte bära provocerande symboler för jihadism som hijab.

  Mer info at https://falsknyhet.wordpress.com/2018/05/21/pettersson-har-blivit-lurad/

  Sedan föreslås att Pettersson behöver en mer realistisk och sanningsenlig ”RjärranÖsternRedaktören” som inte lurar honom att vara propagandist för våldsbejakande terrorsekter.

  Vi rekommenderar även installation av en spellchecker i ordbehandlaren.

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3409790/Tajikistan-removes-headscarves-1-700-women-shaves-beards-13-000-men-tackle-jihadism.html

  Gilla

 • Pettersson har blivit lurad. – Falska nyheter och falska media

  […] Integrationsåtgärder i Kina Media petterssonsblogg.se Webb adress https://petterssonsblogg.se/2018/05/21/integrationsatgarder-i-kina/ Publicerad 21 maj, 2018 Skribent […]

  Gilla

 • Kurt Kodstedt

  ”Alla muslimer är inte terrorister MEN alla terrorister är MUSLIMER!” De står i koranen att de ska döda/slakta alla icke-muslimer så med tanke på det är kineserna mjuka mot muslimerna!!!
  Kar Marx skrev i Kapitalet att ”all religion är ett opium för folket” och MAO skrev i sin ”lilla röda” att ”den värsta och fegaste formen av förtryck heter islam.”
  Islam är inte en religion utan en ideologi värre än nazismen och borde totalförbjudas, de som ändå vill utöva islam ska göra det i muslimska länder. Det måste komma andra tider för dessa, de har inte i Sverige att göra, de tillhör inte vår flora och fauna!!!
  Har du någonsin sett en muslim spela ishockey ? Åt helvete med muslimer!
  De borde brännas i burar som IS gör och som de önskar göra med oss….UT!!!!

  Gilla

 • KENT

  Bara de inte får för sig att åka till Sverige.
  Landet som välkomnar Islamister.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Inte helt omöjligt att det snart knackar på den mångkulturella vidöppna svenska dörren !
   Kineser är ju smarta och är rädda om sin befolkning och sitt fosterland till skillnad mot oss svenskar som är naiva solidariskt dumsnälla och som inte det minsta värnar om Folkhemmet utan rear ut det till utomstående.

   Gilla

 • Kenth Andersson

  En 20 miljoner enkelbiljetter till det mångkulturella enormt rika paradiset Sverige så är Kinas problem löst och A.Lööfs dröm om en svensk befolkning på minst 30-40 miljoner invånare går i uppfyllelse !

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: