Stäng

Afghanerna i Sverige mår sämst i hela världen

INVANDRING. Den vänsterextrema sajten Blankspot, där Martin Schibbye är chefredaktör, har låtit så kallade ”ensamkommande” afghaner svara på frågor om hur de mår i Sverige. 

Blankspots undersökning bygger på svar från 422 ”barn” som kommit till Sverige och som antingen har fått uppehållstillstånd, avslag på sin asylansökan eller fortfarande väntar på beslut. Några av dem har också varit en sväng till länder som Frankrike men återvänt till Sverige.

Enligt svaren ska en femtedel av afghanerna uppgett att de har försökt att begå självmord. Vidare uppgav även 99,6 procent att en repatriering till Afghanistan skulle innebära ”en risk för deras liv”. I hela gruppen ska likaså närmare hälften uppgett att de inte mår bra, och omkring två tredjedelar att de har sömnproblem.

Ellenor Mittendorfer-Rutz ”forskar” om självmord bland så kallade ensamkommande och är verksam vid Karolinska institutet i Stockholm. Hon säger att siffrorna som kommit fram ska vara i linje med annan så kallad forskning i ämnet.

— Globalt finns det knappast någon grupp som i jämförelse har lika höga suicidtal, säger Mittendorfer-Rutz.

Enligt Mittendorfer-Rutz så finns det alltså ingen grupp i hela världen ”globalt” som mår sämre än de ljugande unga männen från Afghanistan som uppehåller sig illegalt i Sverige…

Aftonbladet

-Pettersson tycker synd om de unga männen, det är lika bra vi skickar hem dem till deras familjer så de och vi får ett värdigt liv…

 

 

15 reaktioner på “Afghanerna i Sverige mår sämst i hela världen

 1. Utomordentligt BRA att parasiterna påstås må dåligt. Ännu sämre mår förståss alla de terror-offer för bedrägerier, rån, våldtäkter och mord de lämnar efter sig.
  Nu försöker svenska PK sig på ett snyftande för att allmänheten skall acceptera att de kan fortsätta sin terror!

 2. Varför, gullar vi inte tillräckligt mycket med dem i Sverige ?
  Om inte så måste det genast bli bättre på den fronten, ingen framtida pensionsräddare ska eller får må dåligt i dagens mångkulturella paradis Sverige.

 3. Varför återvände de från Frankrike till Sverige när de har det så dåligt här?
  Självklart uppger de att de kan dödas om de skickas hem.
  Men, hur kommer det då sig att de återvänder på semester när de väl fått PUT här?

  Fri bostad, kläder, mat…
  Det låter lyxigt i förhållande till hur de hemlösa har det.

 4. Snälla visa lite medmänsklighet, skänk en slant så de får återvända till sitt hemland. Inte ska vi vara så brutala och tvinga dem kvar i de otrognas land.

 5. PK skadad journalistik, luktar o liknar ”de apatisiska baaarnen” som översvämmade Sverige för ca 10 år sedan, väntar bara på att dessa skall ta upp den iden och falla i koma hela högen, inga på hela jorden är lika korkade och lättpåverkade som självmordsbenägna PK.

 6. Undersökning gjord av känd Kommunist-journalist
  Frågorna utskickade till speciellt utvalda.
  Vilka frågor som ställdes redovisas ingenstans. Enda exempel på frågor som ställts är så generella att inga som helst slutsatser kan dras. Tex – Vad har du för kön, – När kom du till Sverige, – Kom du ensam.

  Sen drar man fantastiska växlar på denna ”undersökning” om hur plågade och självmordsbenägna alla dessa män från Afghanistan är. Det är lite som apatiska barn. Det förekommer endast i Sverige av någon anledning.

  Rena rama beställningsjobbet m.a.o.

 7. Varför åker de inte tillbaka till sina föräldrar och börjar leva ett normalt liv istället. Det skulle de nog må bättre av!

 8. vete fan om de stämmer…tror många Svenskar mår
  betydligt taskigare…pga blotta åsynen av Afghaner,
  Negrer å allsköns patrask i vårt vackra land…

 9. Skönt att höra, ingen mår bra av att ha detta drägg i landet.
  Jo föresten batkhäxorna mår bra av att få sina hål masserade.

 10. Intressant när dessa vänsterskribenter,uttalar sig i %-tal. Hade faktiskt förväntat mig ett sådant som visade betydligt högre 100 % ! Minns att rekordet ligger/låg på c:a 108 % vid ett kommunalval i Thüringen,under DDR. Naturligtvis för SED (Kommunistpartiet) !

 11. P.s Man kan ju undra varför de är så desperat för att stanna kvar med alla medel när de mår så dålig i Sverige.

  1. De botar ju sitt illamående och sin självmordsbenägenhet med gruppvåldtäkt…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: