Stäng

18 reaktioner på “Ramadan Special

 1. Internationella världsbidagen är det tydligen idag. Varför finns ingen Internationella världsbacondagen?

 2. Den anslående och djärvt innovativa estetiken erinrar oss om skillnaderna mellan amerikansk djävlar anamma-mentalitet och självbevarelsedrift, och vår egen jantelagsinfekterade finkänslighet och absurda undfallenhet, där den diskret knutna näven i fickan, tillrättavisande papperslappar i tvättstugan och fatal feghet representerar våra främst framträdande nationella karaktärsdrag, vilka endast torde överträffas av den spektakulära godtrogenhet för vilken vi blivit internationellt beryktade.

  Man måste vara rättvis och söka objektivitet, även om sanningen svider, men samtidigt vara medveten om de goda och föredömliga egenskaper vi svenskar i regel besitter, samt fundera över hur vi kan stärka vårt nationella självförtroende och försvarsvilja. Här har våra invandrade och hederligt arbetande vänner en hel del att lära Sveas kuvade ättlingar.
  Andreas 🙂

 3. http://imgl.krone.at/scaled/1711050/v679ef5/630×356
  Har ju i några kommentarer skrivit om hur Rahmadan fordrar sina offer lite varstans i Europa.Tydligen blir dessa islamska arter sura och vresiga,när de inte får sin mage fylld !
  I Wien skedde idag på öppen gata ånyo ett knivmord av en 67-årig muslim.
  Offret var hans 59-åriga f.d. hustru,som han stod och lurpassade på i en gränd.Kvinnan dog på platsen och en bit därifrån kunde muslimen gripas !
  Nåja de tunnas ut bland de ”hjälpbehövande”…

  1. USA har, än så länge, i pricip obegränsad yttrandefrihet. Demokraterna, det vill säga de amerikanska socialisterna, jobbar oförtrutet på för att avskaffa ”The Bill of Rights”, de tio första tilläggen till konstitutionen. De siktar just nu in sig på andra tillägget som ger amerikanska medborgare rätt att bilda en milis och därmed skaffa vapen. De kommer att få oerhört svårt att avskaffa det då det kräver att samtliga femtio delstater godkänner det. Därför siktar de in sig på tillämpningen.

   I Sverige kommer det att bli förbjudet att bära på ett baconpaket på stan eller ha en reklamtröja från Tulip om ”agendadjuristerna” får fortsätta.

 4. I samband med Rahmadan tycks inte skottlossning och mord vara förbjudet.En av dessa exotiska festprissar bllev på Pingstafton förtretad över sin familj.Sköt ihjäl två av sina söner,och skadade svårt en av sina hustrur.Detta skedde i Saarland.
  I Berlin skedde dagarna tidigare ett annat grymt mord på en 84-årig dam.(se bild)
  Detta brott utfördes av en ”stackars 23-årig flykting” från Kamerun (alltså en mycket mörk),som knackade på och steg in,för att tydligen råna henne.
  Denne Nigger föredrog att plåga den gamla damen till döds med slag,och sparkar mot huvudet.Samma visa bland nya befolkningen,vilken riktning vi tittar över i Europa.
  http://www.pi-news.net/wp-content/uploads/2018/05/berlin.jpg

  1. Nej, nej, nej! En Dubbel Bacon Clubhouse naturligtvis. Big Mac är ”100% nötkött”.

   Ska det vara pedagogiskt så ska det vara uppfostrande och undervisande.

 5. Ändå någon som med ett varmt hjärta,som tänker på de stackars
  ”skyddssökande” ! Allan Achba

  1. Och bara fläskkött i fängelser. 😉 Eller är det dubbelbestraffning enligt EU-domstolen?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: