Stäng

11 reaktioner på “Mitt land är inte längre mitt

 1. Kom ihåg, att Julia Caesar har mobbats av ”journalister” anställda av Bonniers. De är fortfarande aktiva med säkert hög lön och svansföring.

 2. och detta skrev Julia Caesar nov 2012 ! Idag 6 år senare är kaoset totalt utspritt över varenda ort i vårt land. Mord, våldtäkter, misshandlar och stölder har blivit vår vardag. Vi måste sätta STOPP !! Rösta bort nuvarande riksdag !

 3. Glöm aldrig att den foklgruppen som vi importerar mest av i dag i sk hemländer är det alltid krig…………

 4. Hon är en otroligt bra skribent. Jag läste hennes ”Rekviem över mina drömmars stad”, den handlar om Borlänge, staden där också jag föddes och väste upp. Vi har gått i samma skola, även om hon gick där på 50-talet och jag på 60-talet. Nåja, hon beskriver verkligen bra vad som hänt med staden. Jag tycker att Hultquist ska lämna jobbet som försvarsminister och flytta tillbaka till Borlänge och reda ut skiten som han varit med att skapa.

  1. Borlänge – a sacred place for me (an opera ’freak’), for many dedicated opera loving souls the world over.
   The famous festival of young opera singers celebrating Jussi Björling’s memory is long gone. I hope His tomb still lies there in the church cemetery at Stora Tuna.
   People of Borlänge, watch over His gravestone, never let Somali and Arabic hoards vandalise the shrine.

 5. Detta elände med att byta ut ursprungsbefolkningen har pågått under en lång tid.
  Redan 2002 så röstade jag på SD, då var Vi endast 1,44%, eller 76.300 av valmanskåren som valde detta parti.
  Dessförinnan så hade jag röstat jag på ”Mupparna, Stålmannen, Fantomen Kalle Anka, Musse Pigg…………osv. eftersom jag ansåg att svenska politiker hade tydliga drag av dessa ovan nämnda ”figurer”.
  Min kära hustru gav upp och gav f-n att rösta överhuvudtaget!
  Jag var engagerad lokalt i SD och värvade ca. 50 nya SD – väljare. Mina vänner och bekanta försvann i fjärran och jag tillhör givetvis de numera berömda ”400” vilka förföljts av AFA, Expo och Research Gruppen med Aschberg & Co. i spetsen, men vem bryr sig.
  Mina erfarenheter har jag erhållit via arbete och bosättning i bland annat mellersta östern, Sydamerika, USA och ett antal andra länder.
  Tyvärr, så har jag givit upp och befinner mig, tack och lov, mesta tiden utanför ”dårhuset Sverige”.
  Jag kommer snart att ingå i utbytesprogrammet där välutbildade och ekonomiskt oberoende människor flyttar från Sverige mot att dysfunktionella kulturer med analfabeter och dåligt utbildade människor tar Sverige i besittning.
  ”Mitt land är inte längre mitt!”
  ”Saliga äro de korkade ty de skola aldrig drunkna!”

  1. 1994 röstade jag första gången på Sverigedemokraterna. Enligt de som inte tycker man skall rösta på AfS kastade jag väl då bort min röst i varje val fram till 2010.
   MAN SKALL RÖSTA EFTER SIN ÖVERTYGELSE

 6. Staten kräver alltså av oss medborgare att vi ska älska, hedra och lyda den nya kulturen; jag begär skilsmässa. Jag VÄGRAR älska de främmande kulturernas okristliga inställning. Tänk om KD hade haft lite mer stake i sig och tordes GÅ UT MED – vägra vara antikristen.

  1. Av egen erfarenhet vet jag att KD är ett antikristet PK, politiskt korrekt, parti som stöder administrativ etnisk rensning av Svenskar.

   De vill också att Medborgaren skall vara rättslös inför myndigheter.
   Hjälp dem ut från Sveriges Riksdag.

   Tomas.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: