Stäng

9 reaktioner på “Ja varför inte

 1. Apropå mångfald:

  Redaktionen på Konflikt

  Ivar Ekman är programledare Konflikt.

  Robin Olin är programledare på Konflikt.

  Anja Sahlberg är producent på Konflikt.

  (https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1300&artikel=5249516)

  Det finne en enda Ivar Ekman i Stockholm i lämplig ålder och personen bor naturligtvis på Södermalm invid Vita bergen.

  ”Ivar bor i en bostadsrätt med fyra rum på 109 kvadratmeter. Den är större än de flesta av grannarnas lägenheter i fastigheten. Fastighetens byggår är 1935. Booli.se värderar bostaden med hög precision till ca 7 030 000 kr och 64 495 kr/m² Just nu finns det 69 bostäder till salu i närheten, den dyraste kostar 14 680 000 kr. Kvadratmeterpriset i området ligger på ca 78 753 kr. Just nu finns det 2 lägenheter att hyra i området. Genomsnittshyran är 23 599 kr per månad. Lägenheten är en del av BRF Ljusterögatan xy Föreningen består av ca 16 bostadsrätter. Ivar sitter i bostadsrättsföreningens styrelse. Här på Ljusterögatan bor:
  ”Urbana singelhushåll med höga inkomster och lägenhet i storstädernas mest urbana lägen”” (hitta.se)

  [youtube https://www.youtube.com/watch?v=MG1wmG37KQo?rel=0&w=560&h=315%5D

 2. Har definitivt inte kunnat formulera frågan bättre själv!
  Möjligtvis hade man kunnat interfoliera karaktärer som antropofager eller seriemördare – eljest endast lovpris, hurrarop och stående ovationer!

  Det impraktikabla mångfaldskonceptets funktionsnedsättande inverkan bildar inte bara den politiska pornografins huvudingrediens, den tillhandahåller också ett ymnigt flöde av lyteskomiska och polariserande yttringar och kommer inom en inte alltför avlägsen framtid att falla på dess egen orimlighet.
  Andreas 🙂

 3. Jag tänkte samma sak. Varför bara mångfald inom etnicitet? Varför inte kvotera in fysiskt – och psykiskt handikappade människor? Kvotera in nazister, kommunister och pedofiler. Alla ska med!!!

 4. Faktiskt en väntad fråga från dårarna inom SVT / SR.
  Dessutom så blir man tvingad till att betala skatt i framtiden för att försörja dessa kompletta idioter!

  1. Är många i dagens och framtidens svenska trygga mångkulturella samhälle som ska försörjas via Magdas alltid rågfulla skattekista!
   Bland dessa som ska försörjas avses naturligtvis inte den av politiker förnedrade gruppen våra gamla inom åldringsvården som byggt Sverige, till dem betalar jag gärna skatt.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: