Badhuskonst liknar hakkors – nu måste den göras om

GALENSKAP. Förslaget på utsmyckningen av det nya badhuset i Kungsbacka har fått kritik för den påminner för mycket om svastikor. Nu får konstnären göra om sina skisser.

I april togs första spadtaget för byggnationen av det nya badhuset i Kungsbacka. Arbetet är uppdelat i två delar, den den ena utgör själva bygget och den andra fasaden som ska dekoreras med konst.

Flera konstnärer anmälde sig för att ta sig an uppdraget och till slut valdes en ut. Men när hon presenterade skissen på sitt förslag uppstod reaktioner på social medier då vissa ansåg att det påminde om Nazi-Tysklands svastikor.

-Pettersson föreslår att den som vill ändra “konsten” betalar. Det måste svida att vara en idiot…

19 thoughts on “Badhuskonst liknar hakkors – nu måste den göras om

 1. Förbjudna mönster som “liknar” något som associeras till världens mest förtalade, baktalade och förljugna ledare, folk och land. Världens största lögn kort sagt, bara överträffat av centralbankssystemet ägt av samma lögnare. Sen har vi den förbjudna armrörelsen också. I sanning en total sinnessjuk värld dessa lögnare vid makten skapat.

 2. Ja, ja. Och snart ryker äpplen också, då dessa hetsar fram snuskiga associationer … och sen blir det fredastängt på systemet.

 3. Har någon sett det märke som olika organisationer har på kläder och annat. Samma märke som försvarsvänner har både i Sverige och i världen. Det är ett tecken som representerar nationalism och asatro!
  Gör inte mig något men konstigt att inte alla som är PK har uppmärksammat det?

 4. Ja det verkar hysteriskt med hur man jagar ord eller bilder, som kan påminna om något opassande för elaka fantasier. Ett tatuerat kors på hakan skulle kunna kallas hakkors.

 5. Eftersom det är kostnadsfritt att vara idiot så finns det också många idioter i den offentliga förvaltningen.

  • Ja, i ett totalt etiskt och morallöst samhälle styrt av en mer eller mindre militant s.k feminisk flummig nästan påtänd mångkulturälskande extremvänster så är det konst !

 6. Måla allting grått vettja! Grått är en neutral färg som inte borde kunna misstolkas.

 7. Why make so much fuss about it ? It’s simply a series of blue penises, each seen from a different angle …… a matter of interpretation.
  Elementary, my dear Watson.

 8. Jag ser då inga hakkors där, bara snirklar.
  Snart är det väl förbjudet att ha dekor som påminner om svenska flaggan också.

  • Påminner om förlagor till olika sätt att sy lapptäcken. Men det är väl rasistiskt och kränkande det också.

 9. Förnuft, tanke finns ej längre hos styresskiktet de ser fan och han anhang var de än ser.
  Stackars förvillade varelser!

 10. Numera kan vänsterkanten genom att samla sitt gäng (kanske några hundra till något tusen) på så kallade sociala medier bestämma hur landet ska styras. Våra folkvalda som representerar majoriteten har ingen egen vilja och funktion trots hög lön och privilegier.

Kommentera