Stäng

Anders Lindberg kallar terrorister värnlösa civila

ISLAM. Hamas ”Islamiska Motståndsrörelsen”, är ett palestinskt politiskt parti, klassificerat som en terroristorganisation av bland annat EU, Israel, Japan, Kanada, USA, Egypten, Australien och Storbritannien.

Enligt rapporter i bland annat Aftonbladet var 50 av de senaste tidens 62 döda medlemmar i terrororganisationen Hamas som i sina stadgar, att motsätter sig alla fredssamtal med staten Israel och understryker terroristorganisationens arbete att förstöra Israel genom ett långsiktigt heligt krig.

Anders Lindberg, socialdemokrat och politisk chefredaktör på Aftonbladet bryr sig tydligen inte om vad Aftonbladet skriver utan Twittrar på om värnlösa…

11 reaktioner på “Anders Lindberg kallar terrorister värnlösa civila

 1. A la bonneheure, mina vänner!
  Således kan vi bara hoppas att fröken Lindberg, den oförbätterliga stollan, utan onödigt dröjsmål skall finna sig omgiven av dessa förtjusande förfördelade och värnlösa civila, så hon riktigt kan få rå om dem och på nära håll utöva sina beskyddande instinkter, vilka inte står en stolt nybliven modersuggas efter i ammande omsorger om sina framavlade kultingar.

  Hur innerst in i glödheta helvetet en vuxen svensk medborgare kan förnedra sig till det spektakel åt vilket Lindberg lånar sig, torde vara en av vår tids mest förbryllande gåtor – korruptionens belöning oaktat!
  Andreas.

 2. Ärligt talat – den mannen borde genomgår en sinnesundersökning och det ganska snart. Han är så urbota dum så det måste finnas en sjukdom av något slag med i bilden.

 3. Anders är troligtvis rasist och hatar judar, förmodligen även nazist som har en brunskjorta i garderoben. Därtill antisemit som brunsmetar demokratin Israel. Men hyllar diktaturen i den s.k. Palestinska staten. som inte ens existerar. Trevlig Prick.

 4. Anders Lindberg är en komiker, helt i klass med Özz och Schyffert. Hoppas han får en egen show i Almedalen så han kan intensifiera sitt arbete med att ge bort S-röster till SD.

 5. i Hans förvirrade värld är alla terrorister värnlösa civila. Akilov var ju en värnlös stackare som råkade föra över några idioter som inte hade vett att flytta på sig.

 6. Värnlöst skrivande av ledare, är Anders Lindberg duktig på.

  För att vara lite positiv om den mannens stolligheter och åsikter.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: