Veronica Palm kritiserar Löfven


INRIKES. Veronica Palm, tidigare med i den socialdemokratiska toppen, kritiserar statsminister Stefan Löfven och flera av de ministrar han utsåg i oktober 2014.

Veronica Palm har skrivet en bok ”Systerskap – en feministisk idébok” där hon berättar om sin tid i politiken.

Palm berättar hur hon efter valet 2014 in i det sista hoppades på ett telefonsamtal från Stefan Löfven för att få bli minister i regeringen.

”Jag ska erkänna att jag hade sett till att mobiltelefonen var laddad och påslagen de där veckorna mellan valet och att regeringen presenterades” skriver Palm i boken.

Men hon och väninnorna Lena Hallengren och Matilda Ernkrans väntade förgäves.

När statsministern läste upp regeringsförklaringen i oktober 2014 satt de tre S-kvinnorna hemma i Hallengrens lägenhet.

”Vi googlade på statsråden och deras områden. Vi höjde på ögonbrynen en och annan gång, det gjorde vi. Det fanns några män som vi verkligen hade svårt att se vare sig kompetens eller star-quality hos”, skriver Palm i självbiografin ”Systerskap” som hon tillägnat sina tre döttrar.

– Jag skulle ljuga om jag inte erkände att det var en smärtsam dag.

Twitter

-Pettersson har svårt att se något bra med Löfven som statsminister men konstaterar att i det är fallet fattade han rätt beslut…

Om Veronica Palm på bloggen…


11 responses to “Veronica Palm kritiserar Löfven

 • Tony

  Kanske det enda beslut som Löfven fattat som var rätt?

  Gilla

 • Argus

  ”Om den oförnuftige tege, så aktades också han för vis; den som tillsluter sina läppar är förståndig.” (Ordspråksboken 17:28)

  Med andra ord har Veronica Palms dumhet bibliska proportioner?

  Gilla

 • BerraNisse

  Matilda Ernkrans, och vem är det….??!! Jag följer debatter, läser tidningar (på nätet kanske ska tilläggas) och anser mig vara allmänbildad. Men ovan nämnda Matilda har jag då aldrig hört talas om. Hur kan man då tro att man ska få bli minister..??

  Och Veronica P ska vi inte ens diskutera…. Varje gång man ser henne på TV, bl a i TV4 på fredagarna i panelen tänker jag psykopatvarning. Hennes falska ögon bl a.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Apropå mångfald och solidaritet av ”svenska modellen”…..

  Kandiderar för KD – petas av LO .

  ” Åsa Åsberg i Vindeln är aktiv inom fackförbundet Seko i Västerbotten. Men hon är också Sekos representant i LO-distriktet i Norra Sverige. Det uppdraget tvingas hon nu lämna sedan det uppdagats att Åsa Åsberg kandiderar för Kristdemokraterna i Vindelns kommun.

  – Jag fick ett samtal, där jag fick svara på tre frågor. Om jag står på kommunlistan, om jag står för KD och vilken plats det är. Och jag svarade ja på alla tre punkter och då fick jag veta att jag inte fick jobba för LO för att jag är felansluten, säger Åsa Åsberg.

  Den som ringde var Maria Mannberg, vice ordförande i LO-distriktet Norra Sverige.

  – Vi tog ett beslut på LO-kongressen 2016 om att man ska ha facklig-politisk samverkan med Socialdemokraterna. Det är det man har att följa för det är ett demokratiskt beslut, men det kan ju vara svårt att följa om man är aktiv i ett annat parti, säger hon.

  Innebär det att man inte får vara aktiv i något annat parti än Socialdemokraterna och samtidigt vara aktiv i facket?

  – Jo, man kan vara aktiv i sitt fackförbund oavsett vilket parti man tillhör. Det beror på hur man jobbar och hur aktiv man är, säger Maria Mannberg.”

  https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=109&artikel=6954533

  Gilla

 • KENT

  Det beslutet kan ingen klandra Stefan Löfven för.
  Men många andra ministrar blev inte så bra.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Veronica Palms bok ”Systerskap” – då den smaklösa självgodheten i kombination med en illa dold avundsjuka skapar en riktigt underhållande lyteskomik med absurdismens och den maniakaliska feminismens fula förtecken.

  Att sedan den inbillade skribenten borde begränsa sig till mejlkorrespondens inom det egna duktighetskotteriet, är ett påstående som med största sannolikhet icke är begreppsrealistiskt inom den tröttsamma sossefrillans och politiska skrådockans begränsade och egocentricitetsimpregnerade medvetandesfär.
  Det kan man icke begära av gamla madam Palm!
  Andreas 🙂

  Gilla

 • ossie

  Att nobba detta stolpskott var ju rätt fast han har ju ändå en del puckon i regeringen även om man räknar bort MP som ju är bortom all räddning.

  Gilla

 • Stenbock

  På tal om Palm o. ”kvinnor”,greps en sådan zigenerska i eftermiddags på en ztöldturnè.I tre olika butiker hade hon plockat till sig varor för 2.400:-.innan hon greps på ett Apotek. Det hela skedde mitt ute på skånska slätten,och Stenbock misstänker att det var en Zingoalla som ville se proper ut,på årets Marknader !

  Gilla

 • HB

  Tack Stefan!

  Gilla

 • bj

  Detta beslut är nog det enda riktiga han fattat. Jag skulle ha haft mardrömmar om V Palm fått en minister post

  Gilla

 • Stenbock

  Ändå något positivt när han står framför S:t Pers port !

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: