50 av 62 dödsoffer i Gaza var medlemmar i terrorklassade Hamas


MELLANÖSTERN. Arabiska palestinier har under onsdagen öppnat eld mot israeliska soldater och israeliska stridsvagnar har svarat med att skjuta mot mål i norra Gaza. 

Stämningen på gränsen mellan Israel och Gazaremsan är spändare än på länge sedan över 60 palestinier dödats på måndagen, den blodigaste dagen sedan Gazakriget 2014. Militären anklagas från flera håll för att ha brukat urskillningslöst våld, medan Israel och USA håller Hamas som ensamt ansvariga för händelserna, och menar att militären bara försvarar sin gräns.

Hamas, som terrorstämplats av EU och USA och som styr i Gazaremsan uppger att 50 av 62 dödsoffer var medlemmar i den islamistiska terror-organisationen.

AFP/OMNI


4 responses to “50 av 62 dödsoffer i Gaza var medlemmar i terrorklassade Hamas

 • Lagro

  Det är felaktigt påstående att palestinier öppnat eld mot israeliska soldater, några sådana uppgifter finns inte och inga soldater har blivit skadade enligt israeliska källor.
  Från palestiniernas sida har det varit en demonstration utan vapen, de har tänt bål vid gränsen och även skickat över drakar som orsakat någon mindre brand.
  Israel har använt skjutvapen av prickskyttar efter gränsen som gjort att totalt är det över 100 döda och många skadade.
  De har också använt gas som släppts ut över folkmassan från drönare.
  Mycket tyder på att israel är skärrade över de här protesterna, som kan utveckla sig till något mycket allvarligt.
  Om folkmassan bryter gränsen en dag och strömmar in över gränsen, det jag tror händer blir att militären skjuter varenda en och kallar det självförsvar..

  Gilla

 • Constantin

  Ruth M:

  Those ‘virgins’ have daughters after years and years of repeated sexual services to martyrs. Daughters will have daughters too. New generations of virgins are coming forth to keep the ‘fire’ burning. That’s a never-ending process.
  Absofuckinglutely !

  Gilla

 • Stenbock

  Det måste vara en enormt lång kö framför Paradisets dörr ! 🙂

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: