Stäng

YouTube censurerar Alternativ för Sverige

DEMOKRATI. YouTube valde under måndagskvällen att ta bort ett videoklipp som Alternativ för Sverige laddat upp tidigare under dagen, där partiledare Gustav Kasselstrand talade om helgens terrordåd i Paris där en 29-årig man miste livet och flera skadades.

Kasselstrand föreslog att Sverige ska dra in medborgarskapen från, och köra ut, de tusentals islamister som enligt Säpo befinner sig i landet.

Filmen fick på bara några timmar tusentals visningar. Därefter tog YouTube bort filmen med hänvisning till att den utgjorde “hets mot folkgrupp”. YouTube hotar även att stänga ned Alternativ för Sveriges konto helt och hållet framöver.

-Pettersson lade också ut filmen igår, se nedan, men för säkerhets skull laddade jag också ner en kopia och sparade på datorn.

YouTube menar tydligen att det är hets mot folkgrupp att vilja utvisa kriminella extremister.

TIDIGARE 2018-05-14. Kör ut dem – kloka ord eller galenskap?

VALET 2018. Gustav Kasselstrand är partiledare för det nya partiet ”Alternativ för Sverige”, AfS, i deras partiprogram finns en hel del vettigt och sådant som är mindre bra. Tror man att AfS kommer in i riksdagen med fyra procent av rösterna och kan påverka så kan det vara en idé med en röst på AfS, men ska de kunna genomföra sin politik så måste de få 51 procent. 

Dra in medborgarskap och kör ut dem låter bra om man vet vilka som ska köras ut. Ska de som varit är i generationer och sköter sig så är jag emot, gäller det aktiva islamister så är Pettersson för…

Annars låter Kasselstrand som Expressen gjorde 1993!

Expressens löpsedel den 6 september 1993.

9 reaktioner på “YouTube censurerar Alternativ för Sverige

 1. Jag tycker inte heller det är hets mot folkgrupp att tycka så illa om mördare, så man vill straffa dem. Det är klart man skall ta av dem medborgarskapet och köra ut dem. Naturligtvis bara om de fällts i domstol.

 2. Alternativ för Sveriges framtid beror på att åldersgruppen 18-50 år vaknar upp och inser allvaret!
  Det kommer att bli en kamp mot vänsterextremister innan utvecklingen kan vända och TYVÄRR ÄR DET BARA FOLKLIGA PROTESTER SOM KAN STOPPA ETT NYTT TERRORDÅD A LA DROTTNINGGATAN!!
  Inga Afghaner på våra gator!!!

 3. Hur fan kan detta vara ”hets mot folkgrupp” – det är inte klokt! Nu räcker det, HEDER ÅT GUSTAV KASSELSTRAND!!
  Kanske är Alternativ för Sverige värt att rösta på, detta budskap var extremt bra, – tack petterssonsblogg för att ni delade detta, vet inte hur man annars skulle få ta del av detta. DEMOKRATI är ett ord utan täckning i verkligheten när man inte vill låta alla komma till tals!
  NATURLIGTVIS ska dessa ut och det med huvudet före, dessutom en gränskontroll värd namnet, helst borde det skötas lika bra som ISRAEL sköter det idag….STÄLLER UPP GRATIS!!!!

  1. Dessa som Gustav Kasselstrand pratar om ska utvisas men först ska de ha ett nackskott och sedan placeras i en avfallssäck!!

 4. Googel äger youtub
  Googel ägs av judar
  Judar gillar inte yttrandefrihet.
  Judar äget svensk media
  Svenskar förstår ingenting
  Det är synd om judar tycker svenskar, dom blev utrotade.

 5. Skrämmande hur total censur införes,utan större protester från stora massan.Åter kommer vår svenska eftergivenhet i sin fulla prakt. Nu kanske de som jämför med DDR inse,att dessa låg långt efter Absurdistan !
  Beklagar åter er alla yngre,och vad som väntar framöver….

 6. Där ser vi vilken makt som ministrarna Johansson och Eriksson har mot enskilda företag. Kalla dem till möte. Hota och de lyder. Var står deras agerande i grundlagen? Vad säger KU, nu när vi inte har någon författningsdomstol?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: