Stäng

Anders Lindberg: Hitler kan inte försvara sig

VALET 2018. Socialdemokraten och den politiske chefredaktören på Aftonbladet fortsätter att värva röster åt Sverigedemokraterna. 

Twitter

Jimmie Åkesson borde skicka tackkort till Anders som måste vara en av som SD:s bästa valarbetare.

Hitler kopierade socialdemokraternas rasbiologi och Aftonbladet beundrade Hitler och skrev hyllningsartiklar till nazismen.

Ovan en ledare som publicerades av Aftonbladet samma dag som Hitler inledde kriget mot Sovjet – den 22 juni 1941.

12 reaktioner på “Anders Lindberg: Hitler kan inte försvara sig

 1. Och nog fan var Lindberg med i SVT (Aktuellt) idag igen. Detta börjar ju bli löjeväckande nu. SVT är så sjukt rädda för att ta in nya ansikten.

 2. Den killen (Lindberg) kan ju inte ha alla hästar hemma. Han är ju helt manisk när det gäller sitt SD-hat.
  Det har gått över gränsen för längesedan. Fast SVT fortsätter att ha honom som flitig gäst i sina program. Ingen förnyelse där inte.

 3. Anders Lindberg är en Socialdemokratisk valarbetare som struntar i sanningen och vill att hela Sverige ska se ut som Malmö…..KOSTNADERNA har mörkats i 50 år av Socialdemokraterna, allt för att dölja konsekvenserna av asylinvandringen….
  Ni vet väl att Malmö går back 5-6miljarder per år och har socialbidragskostnader på 2miljarder per år??
  NÄR HELA SVERIGE SER UT SOM MALMÖ ÄR NI KÖRDA!!!

  1. Gick förbi en man som stannat till med cykeln. Han hade mobiltelefonen vid örat och jag hörde hur hans kompis lade ut texten i snabb och allvarlig ton och sa, det kallas ju rasism….

   Jo, tänkte jag, det är mycket som anses vara rasism idag.

 4. Hitler? Är inte det där den tyske pizzaekonomen? Han skulle i och för sig kunna vara en reinkarnation, han har potential för det. I en intervju med Harry Amster (!) säger han ”Morfar flydde från Tyskland innan kriget för han tyckte Hitler var dum i huvudet. Morfar var väldigt cynisk, smart och rolig. Han brukade fira Stalins dödsdag och låg lit de parade på köksbordet. Sen var det begravningskaffe i vardagsrummet.”

  Det är inte bara på senare år vi släppt in kreti och pleti, vi borde ha varit betydligt restriktivare. Det rådande debattklimatet har gjort mig cynisk. Jag brukar därför försöka förstå varför vissa vill förstöra vårt fina land och orsakerna till det brukar vara två. Antingen har de fastnat i någon huvudlös ideologi eller så har de väldigt grunda rötter till Sverige. Om man inte betraktar sig som svensk, kanske omedvetet, så kan man heller inte hysa en sann och uppriktig kärlek till Sverige.

 5. Anders Lindberg är en galen och irrationell ideolog.
  Det är sådana som honom som hoppar på ideologier som dem i international-socialistiska Sovjet och national-socialistiska Tredje Riket.

  1. International-socialistiska partier (alltså socialdemokrater och kommunister) och länder (Sverige, Ryssland, Kina t. ex.) misslyckas alltid. De är tilltagande ineffektiva, genom att de underminerar själva grunden för samhället, nämligen gruppgemenskapen och särskilt familjegemenskapen.

   Det national-socialistiska samhället är en överlägsen samhällsform, genom att den gynnar grupptänkandet. Det är därför som alla framsynta kommunistiska länder övergivit internationalismen för nationalismen. I Ryssland/Sovjet gjorde Stalin det, i Kina gjorde Deng Xiao Ping det.

   Sverige fortsätter envetet på den internationalistiska vägen, vilket nu krossar landet. Ännu håller den internationella bankeliten vårt land nödtorftigt flytande, men, när det stödet upphör, kommer Sverige att falla ihop som ett korthus. Sverige är för dem endast en experiment-anläggning, där olika modeller kan prövas, eftersom svenskarna okritiskt ’köper’ vad som helst.

   Nu kan det låta som vore jag anhängare av nationalsocialismen, vilket jag inte är. Det högeffektiva samhälle, som den ideologin skapar, leder till utarmning av naturen och ansamling av folk i omänskliga megastäder. Enligt min mening finns det ingen mening i att driva samhällen som högeffektiva industrier, eftersom själva meningen med livet då försvinner.

   Bankmaffian har fortfarande en internationalistisk grundsyn. Den dag som deras New World Order blir infört, kommer gangsterna att upptäcka att det samhället endast kan – nödtorftigt – fås att fungera genom ett raffinerat system av terror. De kommer därför att successivt ersätta människor med intelligenta maskiner, för att till slut sitta och joddla för sig själva i sina palats och knapra lyckopiller.

   Jag har inga ambitioner att utforska rymden eller skapa imperier. Att arbeta (tillräckligt för brödfödan, men inte mer), vidga mitt vetande, umgås med nära och kära samt vistas i den fria naturen är för mig fullt tillräckligt. Resten är bara en storhetsvansinnig mentalsjukdom.

 6. Har han fått en hjärnblödning eller glömt att ta sin medicin? Läser den mycket märkliga ”ledaren” i Aftonbladet utan att begripa någonting… =100% fejknews och hatfylld propaganda i en enda osammanhängande röra! Är det Åkesson han menar är Hitler eller han själv?

  Hela Lindbergs väsen tycks vara uppfyllt av ett nästan obegripligt hat och verklighetsförnekelse, (liksom den vedervärdiga dyngblaska han arbetar på, som inte ens tvekar att driva människor i döden).

  Möjligen är detta skrivet på uppdrag av tidningens ägare Goldmann Sachs (via Schibsteds)? Förr hyllade Aftonbladet Hitler, men idag är det extremkapitalisterna på Wall Street man slickar rövarna på. Han klämmer, i denna ovanligt förvirrade text, mycket riktigt också in en hyllning till finansmaffians ökände torped George Soros (!!??) Drömmer han måhända om ett välbetalt drönarjobb på Bank of America, likt ärkeskurken Reinfeldt?

  Beckomberga nästa?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: