Stäng

Vänsterlogik när fet feminist vinner ESC för Israel

Netta Barzilai från Israel tog hem segern i Eurovision song contest i helgen. – Tack så mycket för att ni valde olika, tack för att ni accepterar olikheter mellan oss, tack för att ni firar mångfald, sa Netta från scenen i Lissabon.

Tokvänstern reagerade dock som vanligt…

Nu har vänstern fått som de vill men är inte nöjda ändå…

25 reaktioner på “Vänsterlogik när fet feminist vinner ESC för Israel

 1. Apropå enfaldiga vänsterpartister…………

  Filosofen och sociologen Ernest Gellner påpekade en gång att solidaritet står i omvänd proportion till rationalitet.

  Ju mer vi vill visa oss solidariska med en idé, desto mindre utrymme har vi för ett kritiskt förhållningssätt till samma idé.

 2. Såg att AB skrev att tittarsiffrorna minskat. De ljuger, de skriver att tittarsiffrorna minskat men det är i Sverige, totalt ökade tittandet. Det var rekord efter tio års minskade tittarsiffror. Det redovisades i spansk morgon TV.
  En rundlagd feminist vinner men vänstern är missnöjd!

 3. Hur kunde detta horribelt gallskrik vinna?! Det var det värsta bidraget och vann! Absolut bästa var Estonians bidrag: en magisk stämning, en fantastisk sångerska med en vacker röst, en fin sång- och bildupplevelse. Publiken valde en tölpaktighet före skönhet…

 4. Jag tittar själv inte på detta fjomperi, men jag har sett den kacklande hönan och är nu helt övertygad om att musiken håller på att dö.
  Är det verkligen sånt här dravel som folk vill höra ?????

 5. Bojkotta Fjoll partiet V, Expo, AFTONLÖGNEN, EXPRESSEN
  plus övriga VÄNSTER JÖNSAR Var dom än sticker upp sina
  kommunisttryne!

 6. Utan tv sedan flera år då jag vägrar betala för sk**en som visas. Men av nyfikenhet kollade jag inlägget här… slutsatsen blev: grannens tamhöns sjunger bättre…

 7. Jag råkade se en skymt av henne igår när jag bläddrade bland tv-kanalerna… Tänkte att hon var en riktigt äckligt fet och ful jävel. Borde anat att hon var feminist… Hon är ju rena prototypen!

  1. Mina första tankar gick faktiskt till en pruttande flodhäst när jag såg denna stånkande tjockis. Jag trodde att Conchita Wurst var ett lågvattenmärke men så har jag insett att folk numera måste vara galna som ser dessa smaklösa spektakel.

 8. Varför finns Eurovision finalen? För att några tjänar en massa pengar på skräpet. Det minsta som hörs numera är sång. Borde portförbjudas tillsammans med alla s.k. galor.

 9. Israel och Europa – det är en europeisk civilisation …. och för den delen…. AUSTRALIEN deltar i jippot och tillhör tydligen Europa men inte Israel.

  Främst av allt HATAR vänstern och islamisterna att KVINNOR inte är förtryckta behucklade tysta möss som står BAKOM männen…

  Vänstern är universums största hycklare.

 10. Vilket land som helst får gärna vinna i framtiden, bara vi slipper lägga stålar på att arrangera skiten. Christer Björkman, låtskrivare, musiker och dansare från Sverige har ju ändå ett finger med i spelet i de flesta länders bidrag.

 11. Sedan när tillhör Israel Europa ?
  Har inte följt detta spektakel sedan ABBA vann och det är ju många år sedan, tittade på den skäggiga ”korven” minns inte året ,då omgivningen talade så mycket om den, nu gick jag in för att se detta senaste efter att det talades om detta……..det rekomenderar jag inte……….det var mer chockerande än underhållning.
  Lägg ner spektaktaklet !

  1. Helt rätt.
   Israel tillhör centralasien. Men ingen vill leka med israelerna.. Därför får de vara med.
   Samma gäller ryssland. Dom tillhör inte mitt Europa.

   1. Förstår INTE varför allt skall vara politik, det är så tröttsamt.
    Känner att jag har mer gemensamt med Ryssland av de två, dock kan vi väl hålla oss utanför politiken.
    Varför inte enkelt följa de geografiska gränserna ?

   2. Nähä och vad är ditt Europa då? Ryssland väster om Uralbergen har alltid tillhört Europa.

   3. Peter Kostin :
    Huvuddelen av Ryssland ligger i Europa, de stora städerna i Ryssland ligger också i Europa.
    Jag uttryckte mig inte så klart som jag skulle ha gjort, bra att du uppmärksammade det.

  1. En kommunist blir aldrig nöjd förrän alla oliktänkande har dött i arbetsläger, när dom är döda så måste man hitta på nya dårskap för att fylla arbetslägren

 12. Tyvärr så har Globalisterna och de som är kulturellt antivita fått grepp om melodifestivalen ESC, den sista fungerande var 2015 när Zemmerlöv vann med en bra låt och sedan dess stora förfallet med HBTQ propaganda-flyktingsnyftningsånger mm och alltför många länder är med idag så festivalen lider av elifantsias. Årets vinnare var redan förbeställd av eliten
  sången var reklam för #me too bla + annat strunt………
  tror att festivalen kommer tappa tittare framöver.

 13. Otroligt att den låten vann, jag lyssnar bara på ny musik av alla sorter men det där var INTE bra musik.
  Alltså blev hon typ inkvoterad som vinnare pga av kön, ursprung och inställning. Precis så som vänstern vill ha det annars.

 14. HEJA ISRAEL!!!! GRATTIS!!!!
  In Grosso (betyder något stort….osv….) hade inte en chans fjanten!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: