Stäng

12 reaktioner på “Islam en sprängande religion 3

 1. Ja där ser man vilken nytta religionen gör för oss människor här på jorden.man får bara ett liv

 2. Detta har ingenting med ISLAM att göra säger våra politiskt korrekta politiker, SVT och hatmedia…..RASER finns inte heller och har ingen betydelse! ISLAM är fredens religion säger SOCIALDEMOKRATERNA…..Förbjudet å det skarpaste att diskutera ISLAM.
  ISLAM är den ideologi de har haft i mellan 1500-2000 år och där den finns existerar terror, krig, slakt av oskyldiga kristna och ateister!

 3. Hur kan det komma sig att intelligenta människor skaffar få barn men bryr sig om dem medan fullständigt vettlösa människor får många barn som de skiter i?

 4. Grattis Sverige vi har procentuellt mest av denna vara.
  4månader till val sen kan fårskallarna gå och rösta in en ny regering för fortsatt massinvandring.
  Detta land är utom allt hopp.

 5. Det finns tyvärr inga myndigheter, som ifrågasätter Islam och varför den religionen tycks trigga sina anhängare till dödliga angrepp mot andra? Varför muslimer ibland, som det verkar tvångsmässigt blanda in andra i sina dödsbringande våldsceremonier? I Sverige har ingen eller ytterst få svenskar efterfrågat Islam. Ändå skall den dagligen skölja över svenskar via påtvingad invandring, skyhöga skattekostnader, högljudda böneutrop, rasistisk och diskriminerande agitation mot judar och ickemuslimer och ständig beredskap för risken av nya dödliga terrorattacker. Vad sysslar myndigheterna med? Varför är det skillnader i de nordiska länderna? Far alla nordiska ländernas migrationsmyndigheter till Saudiarabien på konferens?

  1. Är bäst att inte veta hur många, man ska inte behöva må ännu sämre !

  2. Nisse….Tyvärr utser de bara muslimska skithålsländer till asylländer så det är bara den här varan som kommer….Malmö, Örebro, Västerås….osv.osv…..

Kommentera

%d bloggare gillar detta: