Islam en sprängande religion 3


Denna ”lyckliga” familj är de som igår sprängde sig själva och andra vid tre kyrkor i Surabaya, Indonesien. Mamman och de två flickorna vid en kyrka, pappan fixade en kyrka själv, medans de två pojkarna per moped attackerade den tredje kyrkan.

Tidigare på Petterssons: Här och HÄR


12 responses to “Islam en sprängande religion 3

 • br

  Ja där ser man vilken nytta religionen gör för oss människor här på jorden.man får bara ett liv

  Gilla

 • Kurt Kodstedt (påhittat namn)

  Detta har ingenting med ISLAM att göra säger våra politiskt korrekta politiker, SVT och hatmedia…..RASER finns inte heller och har ingen betydelse! ISLAM är fredens religion säger SOCIALDEMOKRATERNA…..Förbjudet å det skarpaste att diskutera ISLAM.
  ISLAM är den ideologi de har haft i mellan 1500-2000 år och där den finns existerar terror, krig, slakt av oskyldiga kristna och ateister!

  Gilla

 • Argus

  Hur kan det komma sig att intelligenta människor skaffar få barn men bryr sig om dem medan fullständigt vettlösa människor får många barn som de skiter i?

  Gilla

 • Roland ram

  Grattis Sverige vi har procentuellt mest av denna vara.
  4månader till val sen kan fårskallarna gå och rösta in en ny regering för fortsatt massinvandring.
  Detta land är utom allt hopp.

  Gilla

 • Ståfräs

  Ser ut som vilka Svenskar som helst idag, stort grattis PK, enkel matte gör att det är ca 80% chans att Ni kommer drabbas!

  Gilla

 • ruben

  Det finns tyvärr inga myndigheter, som ifrågasätter Islam och varför den religionen tycks trigga sina anhängare till dödliga angrepp mot andra? Varför muslimer ibland, som det verkar tvångsmässigt blanda in andra i sina dödsbringande våldsceremonier? I Sverige har ingen eller ytterst få svenskar efterfrågat Islam. Ändå skall den dagligen skölja över svenskar via påtvingad invandring, skyhöga skattekostnader, högljudda böneutrop, rasistisk och diskriminerande agitation mot judar och ickemuslimer och ständig beredskap för risken av nya dödliga terrorattacker. Vad sysslar myndigheterna med? Varför är det skillnader i de nordiska länderna? Far alla nordiska ländernas migrationsmyndigheter till Saudiarabien på konferens?

  Gilla

 • gamgubben

  Stackars vilseledda varelser, offer för en oresonlig religion.

  Gilla

 • Nisse

  Undrar just hur många sådana familjer 7klövern importerat till Sverige…..

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: