Putins nya leksaker


GOTT OCH BLANDAT. När ryska myndigheter formellt utsåg Vladimir Putin som president för fjärde gången, så åkte statschefen till ceremonin i en helt ny, rysktillverkad limousin. Det var första gången som landets statschef färdades i en helt ny, nationellt producerad presidentbil sedan 1990-talet.

Det nya fordonet ersätter den modifierade Mercedes S600 Pullman landets federala skyddstjänst, eller FSO, som tidigare används, rapporterar The Drive. 

Bilen är inte den enda nyhet som visats upp. Trots att Sovjetunionen inte längre existerar fortsätter den årliga segerparaden till minne av Tysklands nederlag efter andra världskriget.

Bland stridsvagnar, missiler, flygplan och alla andra sorters vapen visades upp ett fordon som verkar höra hemma i en Bond-film men är en liten beväpnad snöskoter, kallad Berkut-2.

Läs mer på The Drive…


7 responses to “Putins nya leksaker

 • Billy Boy

  Risk att små beväpnade ryska snöskotrar, Berkut-2, utan förvarning plötsligt kan dyka upp i snöskoterterrängen nära dig.

  Besättningen (= ockupationstrupper) kan bestå av Vladimir Putins elitsoldater (Se YT-video nedan). Dessa bombnedslag inger alltid mycket stor respekt hos motståndarna de möter på slagfältet …

  Gilla

 • Robert P

  Jag är på en tur till Moskva och St:Petersburg ( rekommenderas).
  Jag är i chock! Ryssarna håller på att köra om oss. Vi är illa ute med den naiva regering vi har.

  Gilla

  • Niklas K

   Hahaha! Ja det är inte så konstigt. Putin har ju gett det ryska folket sin frihet åter efter det ju*iska förtryck och systematiska massmord sovjetregimen genomförde. Sen är det ju också så att de vita länder som inte tar in eller kvoterar in bruna låg-iq folk på positioner blir vinnare på sikt. Bruna låg-iq / tältklädda / huvudduksförsedda / lägre raser i det offentliga rummet är en markör för att samhället kommer kollapsa och gå under. Vi pratar i mitt tycke här om vildar, odjur och totalkorkat biologiskt avskräde.

   Gilla

 • Janne

  Och ryska lokomotiv, dom går i alla väder, även när det är 50 grader kallt eller om det ligger löv på rälsen…
  Det är annat än det italienska skräpet som SJ har köpt in, ett kolapapper på spåret och totalstopp r ett faktum!

  Gilla

 • Argus

  Varför skulle ryssarna inte kunna bygga bilar? Det är det enda land i världen som har kapacitet att skicka upp människor i rymden på en regelbunden basis.

  Gilla

  • aa

   Ryska bilar är robusta och pålitliga och används ofta på dåliga vägar på den stora landsbygden och skogarna där. Bensinen kostar omkring 6 svenska kronor per liter.
   Var själv i Moskva i mars i år och man ser faktiskt inte så många ryska bilar på gatorna där – man ser heller inga tiggare och jag kunde inte upptäcka en enda kvinna med slöja.

   Gilla

   • Niklas K

    Hela Östeuropa är så skönt befriade från avskrädesraserna från Västasien / mellanöstern och Aprika. Så klart kommer länderna i Östeuropa bli vinnarna även ekonomiskt på lite sikt. Många vita Europeer likt mig har gått in i hjärnstrejken där vi vägrar tillföra mer än nödvändigt för att klara oss själva och våra familjer. Så länge våra länder fortsätter att vara en avstjälpningsplats för genetiskt avskräde så kommer självklart allt avstanna på alla plan. När jag flyttar till något av dessa vita länder kommer jag börja ge 100% igen. Det är inte svårt att föreställa sig vad som kommer hända både här och där när massexodusen drar igång fullt ut. Hur tror socialistsvinen och ljugarna att de ska kunna upprätthålla och dra runt det här med det biologiska avskräde som blir kvar?

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: