Karin Olsson i Expressen : SD-väljarna kommer aldrig att bli nöjda


MEDIA. Karin Olsson skriver i en bl.a. ”Det är möjligt att ”Sverigevännerna” tycker bättre om danska medier, där ramarna för vad som kan sägas om islam och invandrare är vidare. Ofta otäckt vidare, om du frågar mig.”

Läs hela artikeln här:

Olsson Expressen kritiserar även SD-väljare för att lita mer på danska än svenska medier – tycker det är ”otäckt” att danska journalister tillåts skriva så öppet om invandring och islam…

Mitt svar (till Karin Olsson):

Ett sunt motto är fakta och lika måttstockar för alla. Ditt verkar stället vara oärlighet och rop efter censur.

Inget problem kan lösas eller lindras utan fakta på bordet. (t.ex. om etnicitet och brottslighet, Islam’s effekt på människor).

Inget eller ingen som inte tål/får kritiseras kan förbättras.

Islam kan dock inte reformeras eftersom det är Allah’s ord. Det finns ingen person eller institutionen som har befogenhet att ändra något i Islam’s trilogi. Interpretationen av dessa skrifter har redan gjorts av de mest renommerade av denna ideologi’s lärjungar.

Istället för att ondgöra dig över de som vågar yttra sanningen och inte alltid lyckas tystas (av dig eller dina), gör istället något för att bromsa Islam’s (resp. dess anhängares) förödande framfart i Europa (som tilltar dag för dag).

Speciellt har jag alla barn i åtanke, i liten eller stor skala likt t.ex. Rotherham och Telford.

Sharia_Non-Muslim_look_inside

 


20 responses to “Karin Olsson i Expressen : SD-väljarna kommer aldrig att bli nöjda

 • Hans Nilsson

  Förr i tiden använde man PK blaskor som dasspapper och när man skulle elda i spisen nu för tiden skulle man inte vilja förorena vare sig ändan eller spisen.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Är K.Olsson och övriga PK-media måhända lite oroliga inför valet, börjar kanske sanningar krypa fram ?

  Gilla

 • Lars

  Dom kommer att vara nöjda när dom får 50% plus mandat så att som kan ändra i Sverige och ta landet ur sovjetkommunismens diktatur.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Kulturmarxistiska kåsöser av Karin Olssons kätterska kaliber finns det som bekant ett tröttsamt överflöd på och ingen av dessa nationsföraktande neurotiker har något nytt att presentera, där de strävsamt skjuter sina skraltiga skottkärror stuvade med struntvetenskap och sinnesvillor framför sig, i inkörda gamla hjulspår som inte leder någonvart.

  Självfallet är det ”otäckt” då folk får för sig att värna om den egna nationens hälsotillstånd och fortlevnad och icke minst har den förbannade fräckheten att anföra kritik mot den grasserande feministpolitikens härjningar och dessutom ställer krav på att komma till tals på lika villkor som den gränslöst groteska globalismens och islamismens dominanta företrädare.
  Andreas.

  Gilla

 • Stenbock

  Skitblaskan X-pressen har sina egna förklaringar till allt.
  Senaste smörjan de säljer till sina köpare (för 23/24;-) handlar om ännu en av deras egna undersökningar. Där har de funnit ut av de som väljer SD är ”lågkvalificerade”,och att SD`s %-tal stiger när varsel om uppsägningar ökar ! Här kan vi väl tala om deras egna ord, ”vi o.de”…eller ?

  Gilla

  • Stenbock

   Som om X-pressens sagor inte vore nog,bättrar Asurdistans STATS-TV på med sina. I dag är de oroliga för alla deras araber,niggrar och andra arter,som sitter i häkten inte skall kunna ges den vård,som kan accepteras. Detta lär bero på att häktena är överfyllda till 96 %,av alla exoter. Kriminalchef Öberg är allvarligt orolig,för sina kära bak galler.
   Inget nämnes om dessa enorma massors offer,eller hur dessa mår !

   Gilla

 • Blodsven

  Hon är nog mest oroad över att skattebetalarna skall slippa avlöna ”journalisterna” via presstödet, som vi numera är tvungna till….

  Gilla

 • Björn

  Expressen kan ju börja med att leverera en saklig och nyanserad journalistik för alla oavsett partisympatier. Om sedan Expressen städar bort dårar som Alex Schulman och David Baas ur sina kolumner ökar kanske chansen ytterligare när det gäller att få fler väljare nöjda. Fast det är ju inte Expressens mål det har vi förstått med all önskvärd tydlighet.

  Gilla

 • Hanna

  ”Människorna i Jimmie-land”- föraktfull syn på andra och inte speciellt intresserad av någon annan verklighet än sin egen navel! Hemskt va om människorna i Sverige ska få höra sanningen ofiltrerad som i andra länder.

  Gilla

 • ossie

  Jo då när SD tagit över rodret och vänt utvecklingen samt när Expressen och AB är ett minne blott då är vi i alla fall ganska nöjda.

  Gilla

 • Lena

  Fler nyheter som vi knappast får läsa om i massmedia, identitärerna får sina bostäder genomsökta och sina privata banktillgångar frusna.
  https://nyadagbladet.se/utrikes/identitarer-far-sina-personliga-tillgangar-beslagtagna/
  Vad kallas detta ?

  Gilla

  • Lars

   Kommunism. Sovjetkommunism för att vara exakt. Praktiseras även i Sverige med lite mer sofistikerade metoder. Kallas ”avgift” och ”skatt”.

   Gilla

 • Lena

  Läs gärna annan media, där sanningen skrivs.
  https://voiceofeurope.com/category/northern-europe/

  Gilla

 • HB

  Ordbajs! Hon måste leva på bidrag? Var får hon alla siffror ifrån? Jag känner ingen som tror på någonting som piss-media skriver…

  Gilla

 • Gus

  SD-väljarna kommer att bli nöjda i september ! 😀

  Gilla

 • nosferatu

  Nöjda och nöjda. Det är väl upp till kommande regeringar. Tror faktiskt inte att Karin Olsson är särskilt nöjd heller, möjligen av andra skäl.

  Gilla

 • Joy

  Att hon bara orkar! Men se till svenskar, det kan hon inte!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: