Stäng

Böneutrop och köttbullar

ISLAM. När Katolska kyrkans Sankt Mikaels församling i Växjö ansökte om klockringning vid gudstjänster för 10 – 15 år sedan fick de nej. Enligt kyrkoherde Ingvar Fogelqvist fick de avslag för att klockan kunde störa i villaområdet på Väster.

Stiftelsen Växjös muslimer fick tillstånd till böneutrop i veckan och nu tänker Sankt Mikaels församling skicka in en ny ansökan om klockringning.

SMP.se

-Pettersson undrar hur länge det dröjer innan vi måste förbjuda islam, för muslimerna backar inte, de använder sin steg för steg taktik.

Steget efter

20 dB – Blåsande löv
40 dB – En viskning
80 dB – Stadstrafik
– Gränsen för hörselskada –
90 dB – Gräsklippare
100 dB – Motorsåg
110 dB – Böneutrop i Växjö

3 reaktioner på “Böneutrop och köttbullar

  1. Det vore särpräglat naivt att inbilla sig att det islamistiska odjuret skulle nöja sig med de psykologiska krigsbyten och erövrade landvinningar det genom den strategiskt tillmötesgående och servila regimen, samt dess egna oupphörliga krav, hittills tillskansat sig inom det svenska territoriet.

    Inom den koranförslavade och agendastyrda medvetandesfären existerar inga begrepp som proportion och begränsning och minst av allt någon ambition att integreras, då odjurets enda syfte är att successivt erövra och sluka allt som kommer i dess väg, vilket dessutom rättfärdigas i den våldsförhärligande bibel och härskarmanual islamisterna styrs av.

    De övertygade försvarsadvokaterna agerar utifrån en ohelig blandning av ideologisk desorientering, utopisk pornografi, osund påverkan, vinningslystnad och ren förbannad okunskap – allt med den avkristnade människans intellektuella och själsliga förfall som gemensam nämnare.
    Andreas.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: