Om böneutrop och islams steg för steg taktik


ISLAM. Twittervänster brukar säga att det kan inte vara så kul för ”flyktingar” att möta  högerextrema av olika sorter i Sverige. 

-På det svarar Pettersson att det är demokrati, däremot har islam inget med demokrati att göra. Hur kul tror Twittervänstern det är för flyktingar attmöta det de flytt från i form av böneutrop och kvinnoförtryck i Sverige.

Var är kvinnorörelsen och feministerna? Var är Gudrun Schyman, Maria Ferm och Veronica Palm när världen försämras framför ögonen på er? Varför accepterar Twittervänstern detta utan att protestera?  

 • Varför diskuteras burkiniförbud och inte helheten?
 • Varför försvarar svenska hatmedia islams kvinnoförtryck? 
 • Vilka försvarar alla kvinnor, här hemma och i de islamska länderna som vill kasta sin slöja. 

Förklara för mig vad som är bra med det facit som vi ser varje dag!!! PK-etablissemanget verkar blinda och ser inte islams steg för steg taktik  säger Pettersson som är en stolt islamofob.

Islam handlar om förtryck och kontroll, av kvinnor, av oliktänkande, av kristna, av muslimer, av alla. Islam är farligt, facit finns…

Det började med att de ville komma hit, sedan ville de ha särskild mat och någonstans att be, sedan ville de ha böneutrop en gång i veckan, sedan sju dagar i veckan, sedan vill de ha sharialagar och sedan vill de ha vårt land och dårarna tror att de inte ska ta ett steg till…

Iran 1970

Iran idag

Afghanistan

Kairos universitet 1959

Kairos universitet 2004

Amsterdam 1980

 Amsterdam 2011

 Falun 1971

Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger. − Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien, framförallt för flickorna.

Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger.
− Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien.

Borlänge 2010

2015-01-21_1322

Mogadishu 1880

1880-talet kom engelsmän och senare italienare.

1880-talet kom engelsmän och senare italienare.

Mogadishu 1950

2015-01-21_1749

Mogadishu 1960

Somalias blev självständigt 1960

Somalia blev självständigt 1960

Mogadishu 2009

Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet.

Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet. Allvarligt talat så hade nog både muslimerna och vi det bättre under kolonialtiden.

Strand i södra Europa 1970

Beaches 1970

Strand i södra Storbritannien 2016

Brighton_2016

Behövs fler bevis?

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


52 responses to “Om böneutrop och islams steg för steg taktik

 • Böneutrop och köttbullar | Petterssons gör skillnad!

  […] -Pettersson undrar hur länge det dröjer innan vi måste förbjuda islam, för muslimerna backar inte, de använder sin steg för steg taktik. […]

  Gilla

 • Lena

  Lyssna och trivs borgare som har röstat för detta inferno.

  Gilla

 • Carl ekstrom

  Eftersom jag tror på Tomten ,kan jag oxå söka om böneutrop.
  (Tomtegubbar slår i glaset och låt oss lustiga vara.)
  Eller ska vi köpa megafoner och skrika ut våra så kallade böner.
  Det finns mycket bön att ropa ut.Allt behöver inte vara religon heller.

  Gilla

 • Argus

  Lustiga tider vi lever i, Thomas Gür länkar till Nyheter idag på Facebook:

  Heja Hugo Selling! Hurriyet-u-Akbar! (Friheten är större)

  ”Fria Moderata Studentförbundet ansöker om att sända ”frihetligt böneutrop” varje fredag från sin terrass bakom Grand Hôtel i Stockholm. ”Om polisen beviljat att moskén i Växjö ska få ha ett böneutrop på 110 decibel, borde även vi få rätt att göra det”, säger ordförande Hugo Selling till Nyheter Idag.” https://nyheteridag.se/m-forbundets-kupp-ansoker-om-boneutrop-vi-ska-ha-samma-klockslag-som-mosken/

  Fotnot: Fria Moderata Studentförbundet är fristående från Moderata samlingspartiet trots namnet.

  Gilla

 • NALLEN

  Jag läste att dom som förespråkar böneutrop och jobbar för att det ska finnas i varje stad i hela Sverige, använder som argument att Sverige är ett demokratiskt land och att det är religionsfrihet här,så just därför har islam samma rättigheter som kristendomen som ringer i kyrk klockorna.
  PRECIS DÄR HAR DOM HELT RÄTT, MEN GLÖMMER BORT DET VIKTIGASTE ,ATT SVERIGE ÄR EN DEMOKRATI VILKET INNEBÄR ATT OM MAJORITETEN INTE VILL HA NÅGOT BÖNEUTROP I SIN STAD, JA DÅ SKA DET HELLER FINNAS NÅGOT BÖNEUTROP. OCH OM MINORITETEN INTE ACCEPTERA DETTA UTAN ÄNDÅ GENOMFÖR BÖNEUTROP.
  JA DÅ KAN SVERIGE INTE LÄNGRE KALLAS FÖR EN DEMOKRATI.
  Så jag undrar hur man gått till väga med demokratin i Växjö gällande böneutrop eller har man rentav bara kört över MAJORITETEN och fullständigt skitit i vad dom tycker.

  Gilla

  • Argus

   Hur konstigt det än kan låta räknas frånvaro av religion, AKA ateism, också som religion och som ”ogudaktig” har man rätt att slippa pådyvlas religion.

   Gilla

  • eva

   De har sin egen tolkning av demokrati = fritt fram för Allah!

   Gilla

 • PatrickStenemark

  Detta är en sorgens dag. Islam har precis fått ett slags religiöst prejudikat att i och med böneutropen i Växjö nu gör att varenda stad kommer ansöka om att få tillstånd för böneutrop.

  Islam har idag vunnit en klar seger i kampen som fortgår. Detta var precis som de ville, islamisterna, och nu kommer ansökningar om böneutrop rasa nerför backen som en lavin och det är vi som frivilligt lagt oss platt ner och låtit islam vinna detta viktiga slag som enbart är en petitess mot vad som komma ska.

  Vi är inte kloka som svassar med islam och på visa vis till och med hjälper islam. Får detta fortgå så kommer vårt land vara helt i händerna på islam, och det dröjer inte länge!

  Gilla

  • Vila i frid, Sverige

   En sorgens dag i ett för sorgligt land. Tippar att nästa steg är att man tar bort annandag jul/påsk och inför muslimska högtider istället; det är väl en lika stor ”demokratisk rättighet” som böneutrop. Ateistiska, apatiska svenskar gör inte motstånd. Happy holidays!

   Gillad av 1 person

   • PatrickStenemark

    Ja det är sannerligen inte munternt, och det kommer som du säger säkerligen bli så att det införs muslimska högtider, detta då de idag är strax under miljonen. Vansinnigt när man tänker på det, en miljon muslimer i vårt fina land?? Usch. Vill inte ens tänka tanken på hur framtiden kommer att bli!

    Gilla

 • Johan Herrgård

  Reblogga detta på johan herrgård och kommenterade:
  Jag kan tänka mig att söka tillstånd för ett allmänt utrop en gång i veckan från fönstret. Vet inte vad jag skulle skrika, kanske tipsraden. Det borde alla göra! Eftersom vi alla har rätt att skrika och polisen struntar i innehållet så hoppas jag på en våg av ”utrop”. Håll er bara till åsiktslagen hets mot folkgrupp och skrik inget olagligt. Pastarianer kan ju utropa koktider på spaghetti.

  Gilla

  • Realist

   Redan sökt av Sveriges unga moderater !!
   Jag tycker att alla föreningar / stiftelser och partier i detta land ska SÖKA tillstånd att sända sina ”åsikter” via högtalare från olika kontor över hela landet !!!

   Gillad av 1 person

   • Realist

    Har dessutom anmält Özz Nûjen till skatteverket för skkattebrott !!!
    Är det någon fler som törs göra det ???

    Gilla

 • Gammaldags Svensk

  En muslim som säger sanningen och dessutom är emot böneutrop. Han har ju erfarenhet från sitt hemland så han vet vad han pratar om till skillnad från makthavarna..

  http://www.fornuft.se/index.php/2018/05/08/boneutrop-ar-ingen-demokratisk-seger-henrik-arnstad/

  Gilla

 • eugenecork


  vet inte om det gick fram till Mr Pettersson, men
  (tror?) jag sände över en blänkare me anhållan
  om ett litet referat , om hur nära en frontalkrock
  är förestående mellan å ena sidan MIDNIGHT
  EXPRESS å andra sidan JEWISH EXPRESS
  …då den kommer, lär bli en kollision som heter
  duga å som inte kommer att gå av för hackor!
  http://www.jewishpress.com/news/israel/idf/idf-issues-limited-emergency-reservist-call-ups/2018/05/08/
  Lär nog bli en fin föreställning med alla parters
  sponsorer på arenans hedersplatser, te å börja
  me iaf…innan de själva ef. ”The End” hoppar
  in på rangerbangården, för att då samla ihop
  ev. rester?

  Gilla

 • Bosse S

  Religionsfrihet är inskriven i våra grundlagar. Vilken religionsfrihet, när den inte innefattar oss som inte vill ha religion och speciellt inte deras mumbojumbo uppstucket i näsan?
  Detta har man säkert beslutat att genomföra därför man vill visa ”rasisterna” att de inte har något att säga till om. Jag tror absolut på att mycket av detta beror på elakhet och att man gärna fjäskar för sina presumtiva väljare. Allt fler upplysta svenskar lämnar ju skurkarna i sjuklövern, så det gäller ju att skaffa nya väljare, så platsen vid köttgrytan förblir säkrad. Mitt hat mot beslutsfattarna är gränslöst.

  Gilla

 • Suzie

  Den här videon är högst aktuell även idag då en ny ”aktör” ideologin islam,har bjudits in på den västerländska scenen ,inbjudna av våra folk och landsförrädarpolitiker och systemmedia som tjänar globalisterna/nwo och de djupt antidemokratiska ickevalda diktaturens kreatur i Eu,Eu som är uppbyggt på identiskt sätt som den fd kommunistdiktaren Sovjet,skrämmande eller hur,vem gräver,lyfter fram och belyser detta? oerhört viktigt och angeläget att se och förstå vad Eu egentligen är till för och dess slutgiltiga mål och alla ”nyttiga” idioter som används för att uppnå de sataniska nationskrossande målen Eu har.Kunskap är nyckeln till förståelse och frihet.Utan kunskap förgås folken!

  Gilla

 • Ståfräs

  Professorn har hittat högtalarna som Moskén i Växjö skall använda, grattis PK
  Hoppas jag får hänvisa till Reklamprofessorn, grymt bra satir.

  Gilla

 • Argus

  ”Möta högerextrema” Högerextrema och högerextrema. Jag skulle med gängse mått mätt som klassisk liberal, konservativ och nationalist kallas högerextrem men har absolut ingenting gemensamt med den lilla skara som vänstern brukar kalla högerextrema för att inte gemene man ska upptäcka deras kopplingar. Studerar man nazismens och fascismens tankegods står det klart att det är i grunden det samma som kommunismens och socialismens. Sålunda är det bara en annan variant av vänsterextremism.

  Gilla

 • The proud swede

  Det är fullkomligt normalt och ett uttryck för ren självbevarelsedrift att vara islamofob…islam ÄR farligt…

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Böneutrop i Karlskrona, Fittja och nu även Växsjö var blir det härnäst ?
  Ingen har hittills klagat på böneutropen i Karlskrona eller Fittja !!!
  Nej, ingen vågar skulle en infödd äkta svensk komma på tanken och gnälla så blir det direkt åtal för rasism och hets mot folkgrupp det bevakar dagens svenska polis som numera går Islams ärenden.
  Sverige, dårarnas och de kriminellas paradis nummer 1.
  Snart September och ödesval, blir definitivt en röst på AFS !

  Gilla

 • Sleven

  Vi har aldrig bett dom att komma hit och är således inte skyldiga att välkomna dom.
  Sverige är förstört delvis på grund av dom men majoriteten skuld ligger på de svenskar som öppnat portarna naturligtvis.

  Gilla

 • eugenecork

  …då de riktiga flyktingarna snart (?) knackar på,
  har redan de mer ”företagsamma” tagit position och
  blivit tilldelade mer fasta bostäder…tomma flykting-
  förläggningar redan klara ta i bruk…då får nog Bert
  återigen mycket att stå i…välkomstkommiten står
  redan på tå och vinkar välk. me Hamas-fanor

  Sin lilla yta till trots, har Israel nukleära muskler
  ta till om inte Mullorna i Iran tar reson, å de om
  Ryssar å Kineser (som stöttar Iran) håller sig
  på mattan…jättespännande ifall ett avgörande
  är på G mkt snart, vi får vällan se?

  BREAKING NEWS: IDF Calls Up Reservists, Orders Bomb Shelters Opened on Golan | Missiles Hit Iranian Base Near Damascus | May 8, 2018

  https://outlook.live.com/owa/?path=/mail/inbox/rp

  Gilla

  • eugenecork

   he-hee
   snacka om misstag, höll på å göra knäck i
   spiral då jag insåg MISSTAGET att kanske
   ha ”deklarerat” min brevlåda på Pettersson
   …va inte 100 säker,ifall 20 års mailande i
   form av mestadels dösnack isf kommt till
   ”allm. beskådning”
   …att myndigheter har tillstånd göra detta
   vet vi, men varit ganska genant ifall man
   självmant ”deklarerat” allt för c:a 40-60%
   antagonister…hemska tanke, de skulle
   säkert ha jublat i kör å i högan sky i flera
   år…men så va ju inte fallet…men om så
   varit, innan jag hunnit stoppa misstaget,
   skulle hade varit likt en värsta mardröm
   för ”alla å en var” eller hur?
   …huuuuu så hemskt de va en stund

   Gilla

 • Lena

  När den fula rösten hörs över nejden ………-.släng er på era signalhorn ….ni har bilar…………..gör något vettigt !

  Gilla

 • Ban islam!

  Polisen, genom att godkänna böneutrop, legitimerar pedofilin.
  Gör polisen det av ignorans eller mot bättre vetande?
  Vet polisen om att islams grundare Muhammed var pedofil och att muslimer således är pedofildyrkare?!

  Gilla

 • ruben

  Jag föddes inte i Sverige för att höra muslimers medeltida böneutrop. Speciellt inte när det kommer från och riktas till muslimer, som lever på bidrag från arbetande svenskar. Vad är anledningen till att vi haft fred så länge och haft ett fungerande samhälle och hög levnadsstandard sedan 1950-talet? Jag vill inte att Sverige skall bli neddragen i Islam liv, som leder till helvetes konflikter, som krig med sin medeltida hederskultur. Facit finns i länderna där Islam härjat. Vem bestämde den här ordningen för Sverige?

  Gilla

  • Stenbock

   En mängd mähä som aldrig upplevt ett krig var min avlidna hustrus svar,på denna fråga. Ni har daltats bort,och vet inte ens vad hunger innebär brukade hon fortsätta !
   Ofta tror jag,att hon hade rätt och mod att förklara orsaken.

   Gilla

   • Stenbock

    Skall tillägga att jag med intresse ser framemot hur nu EU skall reagera i frågan mellan USA och Iran ? Det första allvarliga läget sedan denna töntsammanslutning bildades.
    Nu får EU visa färg,antingen välja sin egen väg och bli kvar vid det avtal som gäller med Iran,och samtidigt räkna med mindre intresse från USA och hela judendomens kapital-marknad.Tur vi har en sååå klok regering,som kan balansera via EU`s alkoholist Junker.

    Gilla

 • Lena

  Tänk om jag hade kommit till något av de länder som jag gästade för en tid…..och hade ställt krav……..helt otänkbart..såklart.
  Jag bidrog och till det landets bästa , allt annat är otänkbart !

  Gilla

 • ruben

  Islam-böneutrop sedan Islam-mobbing i förskolor mot ickemuslimer?
  https://www.expressen.se/nyheter/sexaringar-som-ater-flask-mobbas-skolan-ber-om-hjalp/
  Det har gått för långt för länge sedan. Skandal och stor skam över samtliga ansvariga idioter.

  Gilla

 • Hanna

  Jag är motståndare till islam och böneutrop men tycker växjöpolisen gjorde rätt som fattade beslut enligt sina gängse rutiner utifrån ljudnivå. Varför ska just polisen fatta det ”jobbiga” beslutet bara för att våran fega regering säger att ” det där får polisen besluta om”. Ska polisen hålla samråd med grannar osv- nej, bedöm ljudnivån rakt av, ”enklast och billigaste handläggning gäller ” enligt den ansvarige. Klagomålen som garanterat kommer hamnar där de hör hemma hos dem som har betalt för att företräda oss och ta och stå för ”svåra” beslut!

  Gilla

  • Joy

   110 decibel är väldigt högt! Dessutom har vi ett sekulärt samhälle, men böneutropet handlar om islams överhöghet.

   Gilla

   • Bo Fomalsi

    Den där biskopsidioten i Växjö snackar om religionsfrihet. Jag vill ha frihet från religion. Det störsa ok som drabbat människosläktet.

    Gilla

 • Thomas

  Den nya folksporten i Sverige om ett antal år om islam får som de vill.

  Gilla

 • hllviken

  lll

  Gilla

 • Stenbock


  I nästa vecka blir det då ett väldans tjohej,i Växjö-Islamisternas högtalare.
  Rahmadan börjar den 15:e,men redan i söndags började nästan en halv miljon av alla olika muslim-kulörer att fira i Berlin.
  12 får/lamm hade de lyckats stjäla i omlandet,och nu började de grilla dem i en av stadens centrala parker.Festen var i full gång då polis och brandkår rykte fram och stoppade jippot. Bilden ovan har figurerat i olika tyska tidningar och hittade denna i Express Köln. Som framgår,var festen av tjuvgodset väl förberedd på spett över eldarna.Dessa grillherdar släkte brandmännen ner….

  Gilla

 • age

  Skräcken tränger sig på mer och mer!
  Som Pettersson skriver, de tar steg för steg!

  ”Islam ska ta över världen, inte delar av den,
  utan hela! – Och om så behövs, med våld!

  Vet ni hur starkt ljud 110 db är?
  ”Om den genomsnittliga ljudnivån under 8 timmar
  är över 80 db”
  ”Toppvärde 135 db”

  Gratulerar alla grannar! Men ni röstade väl för den här katastrofen!

  Gilla

  • xxx

   Bostadspriserna faller i närheten av moskén, eller? ”Det där får polisen besluta om”. Men varför just polisen?

   Gilla

 • Lena

  Nicklas :
  Hade varit ett steg i rätt riktning men tyvärr när det handlar om vänstern och därmed sossar så……………..dröm vidare !
  Fast vi kan ge dem ett uppvaknande den 9/ 9/ 18 !
  Ta dem ur deras bekvämlighet , gillar tanken på det !

  Gilla

 • Gus

  I september avgörs vårt lands framtid, ondskan håller på att ta över Sverige !

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Man får idag minnas den gamla goda icke mångkulturella tiden i Sverige och Europa och glädjas åt att man har fått uppleva den tiden synd om kommande generationer som får betala priset för ett svek från politiker som fört en helt sjuk ansvarslös och vidrig politik, man får lindrigt sagt onda tankar när man tänker på det.

  Gilla

 • A.W.

  Ja det är tamigfan skrämmande, jag förutsåg den här utvecklingen /underutveckligen redan i slutet av sjuttiotalet när jag bodde i slöddertälje, jag tog konsekvensen och flyttade.
  Undrar vilken nästa comandocenntral som kommer låta som en get i dödsångest, gissar på Uppsala.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Ja det var inte svårt för oss som var med på den tiden när dörren mot omvärlden ställdes upp på vid gavel att förutspå vad som skulle ske i framtiden och 2018 ser vi det katastrofala resultatet i samhället, vi hade och fick tyvärr rätt då för 40 år sedan allt som behövdes var bara vanligt sunt förnuft !!!!

   Gilla

 • Nicklas

  Bra och tydligt bildspel. Så bra så att kanske t.o.m en socialdemokrat fattar allvaret vem vet.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: