Stäng

Svensk kyrka klottrad med jihad, SVT plockar bort bild…

BROTTSLIGHET. Natten mot måndagen har någon eller några klottrat på Sankt Olovs kyrka i Skellefteå. Händelsen är polisanmäld.

Det var när personal kom till kyrkan på måndagsmorgonen som klottret upptäcktes. Händelsen är polisanmäld och anledningen till att församlingen inte tagit bort klottret är att polisen inte varit på platsen än.

Det är inte första gången kyrkan utsätts för klotter, senast var för lite mer än ett halvår sedan. Den gången var polisen snabbt på plats och spärrade av. Nu hoppas P-O Sjödin, kommunikatör vid Skellefteå pastorat. att klottret snart kan tas bort oavsett om polisen ska dit och dokumentera klottret eller inte.

-Pettersson konstaterar att SVT först visade en bild i sin artikel om vad som stod på kyrkan men sedan av någon anledning tog bort bilden…

Twitter

8 reaktioner på “Svensk kyrka klottrad med jihad, SVT plockar bort bild…

 1. Ännu ett verkligt hatbrott begånget och de vänsterliberala neurotikerna mörkar bevisen, i syfte att undanhålla information och därmed värna de subversiva skyddslingarna – vilket är ett grövre brott än det sakrilegium som utförts å den kyrkliga exteriören samt ett ovedersägligt bevis för att civilisationens fernissa nu lossnar i stora flagor.

  Man blir ta mig tusan illamående av den agendastyrda svenska handlingsförlamningen och dess kolossala förmåga att förvärra förövarnas aggressiva angrepp, genom att ständigt hålla dem om deras ännu icke piskade ryggar!

  Man kan emellertid ana att såväl vår bockfotade ärkebiskop som dennas kollega i Växjö utbyter ett djävulskt augurleende, under det att de höjer en klingande skål för den antikrist de tjänar så väl och lyckönskar sig själva till de enorma framgångar den oöverträffade ondskans och människofientlighetens terrorideologi rönt inom det svenska och fordom kristna territoriet.

  Andreas.

 2. Hade det varit ett hakkors så hade det visats på riksnyheterna i flera sändningar med reportrar som kommenterat med fasa i blicken.
  Det hade anordnats debattprogram om nazismens utbredning och vad man kan göra åt det.
  Där hade inte dåliga bostäder och social marginalisering varit anledningen och att det behövdes mer ungdomsgårdar och dyra men ineffektiva intregationsprogram.
  Utan hårdare straff och mer polisresurser.

  1. Är i Sverige skillnad på symbol och symbol precis som det är på partier och på infödda äkta svenskar och nysvenskar !!!!!

 3. Det sades på TV4 att många tycker, och att det sägs att…..
  Jag ser att journalisterna tar tillfället i akt att lobba för att få in Göran Grejder i Svenska akademien.
  Åsiktskorridåren ska även in på Akademien.
  Det är ju enkelt att sparka på dom som redan ligger.

 4. Ja det gäller ju för Muslim kanalen SVT att minimera all den
  jävelskap som utförs av dessa importerade ligister.
  Igår pladdrade man i alla nyhetssändningar om att nu har
  Skjutningarna blivit färre än förra året, trots att det bara har
  gått 4 månader, det hinner nog att komma upp i nya rekord.

  men varför bara jämförelser med skjutningar? Varför inte ta
  Våldtäktsstatistiken också? Nehej,där hade det skett en
  kraftig ökning, så det förtiger vi.? Sverige har en erbarmlig
  o ynklig Media.

  1. Om polisen har lyckats med att låsa in en del gangsters så minskar naturligtvis behovet av skjutningar.
   Skjutningar har ofta sitt ursprung i revirstrider av knarkförsäljning. Så när nya aspirerar på att ta över så blir det nya strider.
   Som att utrota maskrosor man måste ta med hela roten annars kommer de bara igen.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: