Stäng

Besinningslös vandalism i skola

BROTTSLIGHET. Palmcranzskolan i Östersund har drabbats av en omfattande skadegörelse. Synen som mötte personalen var ett inferno av böcker, papper och matvaror. En vandalism som måste tagit flera timmar.

– Vandalism räcker inte som ord, säger Mikael Åsberg samordnare på Östersunds kommun. Det är helt obegripligt. Man blir bestört. Varför?

Förödelsen är inget som är gjort på en timme. Förövarna har gått från rum till rum och vräkt ner saker, vält bokhyllor, musikanläggning, skrivare och böcker.

– Vi vet inte hur många de varit, säger Mikael Åsberg. Men i ett rum har de tagit in tre stolar och ett bord. Där har de suttit och ätit chips och druckit festis som de hämtat från Måltidsservices lokaler längre bort.

Läs mer på SVT…

10 reaktioner på “Besinningslös vandalism i skola

 1. Ett extremt kontroversiellt sätt att visa sin tacksamhet över alla de möjligheter till en dräglig tillvaro som genom missbrukade skattemedel kommit dessa impulsstyrda och gravt asociala element till del.

  Vi kan inte förvänta oss att de omdömeslösa vänsteranhängarna och tillbedjarna av den kontraproduktiva värdegrundspolitiken någonsin förmår inse att deras omhuldade skyddslingar helt enkelt är oemottagliga för deras kravlösa generositet och anamma det odiskutabla faktum att ju mer som slösas, desto intensivare blir asylterroristernas vredgade vardagsvandalism.

  Vårt system är definitivt inte i något avseende dimensionerat eller mentalt moget och moraliskt bestyckat för att hantera den enorma belastning dessa icke bildningsbara och funktionsnedsatta individer utgör, ändå är det patologiska samhällstillstånd som utvecklats och de strategiskt kulturmarxistiska makthavarnas och anarkosocialisternas avsaknad av sjukdomsinsikt de huvudsakliga faktorer som iscensatt dessa helvetiska fältslag.
  Andreas.

 2. Tror jag kan göra en Lööf. Lova att äta upp min dojja om inte detta har Islamistiska förtecken. Blir spännande att följa utvecklingen

 3. Lärarna och övrig skolpersonal ska inte bli chockade ledsna eller förbannande (om den naiva och konflikträdda svenska nu får och kan bli förbannad) över denna omfattande skadegörelse, den är helt naturlig i Lövens trygga och mångkulturella Sverige !

 4. Säljer en skola chips till barnen? Inte underligt att barnfetman ökar. Det är inte en måltid, det är ett gissel. Sverige är verkligen rubbat!

 5. Först när det är en stor kännbar kostnad att ha barn , en kostnad som drabbar föräldrarna kan det ske en förändring.
  Istället så ger vi bidrag till att det föds fler barn, skolan bekostas av skattemedel, nej det skall vara ekonomiskt kännbart att ha barn………..barn kostar och det skall föräldrarna betala .

 6. Finns inte övervaknings kameror inomhus som slås på när
  skoldagen är slut så att det går att få en hint om vad dessa
  marodörer är för några, samla in deras sovande föräldrar
  ta dit dom och visa upp vad deras telningar .åstadkommit

  Typisk reaktion, man är bestört, men sen händer inte ett
  jävla något mer än att skattebetalarna får slänga ut ett antal
  onödiga miljoner för att städa ut efter Svinen!

 7. Några ”ensamkommande barn” som inte klarar av skolan och tar ut sin frustration över att inte kunna läsa?!
  Tack för massimporten av MENA-individer, snart i ett samhälle nära dig!
  Importerar man mellanöstern så får man mellanöstern.
  Dags för förändring! Rösta SD annars fortsätter samma vanvett och vanstyre

 8. Men sluta ….. ”barn/ungdomar som inte mår bra”
  Invällare och retarderade kusinbarn som inte har fått någon uppfostran är den korrekta benämningen. De kan inte vistas ute, de skall tillbringa sin levnadstid på inrättningar, så vi andra i samhället slipper utsättas för detta och dessa.
  Knark läkemedel som flödar in, hasch direkt från Afghanistan/storproducenten/ av knark via sina ankarungar, fint 7 klövern, om detta var syftet har ni lyckats bra.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: