Stäng

Kidnappat lamm överlevde ramadan

BROTTSLIGHET. Under natten till idag vaknade de boende på gården Rosängen i södra Örebro av att det var folk i deras fårhage. 

Polisen larmades 03:49 och lyckades stoppa en bil med fyra män i, två i 21-årsåldern, en i 23-årsåldern samt en i 25-årsåldern som greps av polisen och i bagageutrymmet hittades lammet levande och kunde återlämnas till ägaren.

 

Nu blir brottsrubriceringen stöld, men i andra tider var det andra straff för boskapsstöld.

Mer på SVT…

Polisen

-Pettersson har noterat att på onsdag den 16 maj börjar årets ramadan så håll i era lamm…

10 reaktioner på “Kidnappat lamm överlevde ramadan

 1. Undrar hur många kvinnor i detta land som har blivit drabbade och hur många ytterligare man ska offra innan Mia och hennes hjärntvättade lika fattar hur framtiden kommer att se ut för våra barn ??? Till och med våra djur blir drabbade av deras röstande !!!

 2. Och överheten kan inte för sitt liv begripa varför samhället är/blir ett delat samhälle. Jag behöver inte ställa den retoriska frågan: Är de dumma?

 3. Allt skall tydligen tas ifrån oss – vårt land, våra seder, våra näringar, våra sociala uppförandekoder, vårt kulturella arv och allmänmänskliga värderingar, våra namn, våra ägodelar, vår heder och ära – allt skall skändas och offras på den allmänfarliga etnopluralismens, värdegrundens och ”religionsfrihetens” bloddrypande altare.

  Detta sker nu över hela Europa och då vi befinner oss i det land vi en gång kände som Sverige, är det således de vanliga arbetande och för den egna försörjningen kämpande svenskarna som utgör lovligt byte, under det att PK-etablissemanget förevisar krystade kriminologers pretexter med hänvisningar till socioekonomiska orsaker och andra löjeväckande pseudoskäl till den landsomfattande förödelsen.

  En nationell skandal med otaliga offer involverade, där ständigt nya vardagstragedier utspelas och där attackerna på civilsamhället blir alltmer aggressiva, då inga efterräkningar värda namnet behöver befaras och de lagvidriga domar som fälls ledsagas av det underförstådda budskapet att den importerade brottsligheten dispenserats från inhemsk lagstiftning.

  Bakom varje brott som begås av asylterrorns utövare återfinns en medskyldig och folkföraktande politiker och antikrists trotjänare med en skuldbörda endast en psykopat förmår förtränga.

  Intellektualismens och anständighetens borne fiende – ditt namn är globalist!
  Andreas.

 4. ”En historia glömmer jag aldrig. Vid ett tillfälle hade svenska militärer utbildat afghanska poliser och tilldelades en officiell tackgåva. Gåvan bestod av ett lamm. Givarna ansåg gåvan vara extra värdefull då lammet var i perfekt ålder och ännu inte hade hunnit få tänder, fick jag höra.” https://unv.is/svd.se/svensk-sexualsyn-ar-ett-undantag

 5. Antagligen skådar DO detta rasistiska ingrepp med lupp, då man grovt kränkt vår nya adel.
  Islam är ingen religion utan en terrororganisation mot Svenska värderingar!
  PK fattar inget och mumlar ngt om allas lika värde, det gäller inte kvinnor, djur, bögar och absolut inte HBTQ, fråga din Iman, Mia.

 6. Det är ramadan i faggorna ……..SE upp nu alla som har någon boskap på sina ägor ut och vakta , vi gjorde det i hamnarna när båtmotorerna försvann i en rasande fart .
  Jag har bott i länder där stollarna förvarade sina fortfarande levande offer på balkongen.

  1. På Kriminalvårdens gästvänliga mångkulturella fina och välservade hotell som patetiskt och löjeväckande kallas för fängelser så respekteras Ramadan naturligvis till 100% firas med värdighet och med heliga bönemattor i numera av förklarliga skäl i många av cellerna !
   Detta mysiga firande får vi fångvaktare (idag förnedrade betjänter) åt hånflinade totalt respektlösa brottslingar uppleva varje år i Maj månad.
   Blir tveklöst en röst på AFS i September !!!!

   1. Kanske att ni borde låsa hela bygget och gå därifrån . släng nyckeln i lämpligt vattendrag.
    Varför inte strejka, dela inte ut mat till de kriminella så får vi se hur länge de finns till, strejka länge och problemen är borta.

   2. Ramadan backar år för år.
    2016 var den mellan 6 juni – 5 juli.
    Ifjol mellan 27 maj – 24 juni.
    I år är den 16 maj – 3 juni.
    2029 är den 16 jan. – 14 feb.

    De klagade rejält när den var under vår ljusaste och varmaste årstid.
    De upp i midnattsolens land frågade hur de skulle bete sig när det där råder midnattssol.
    När den infaller under vår mörkaste tid.då behöver de inte klaga på vare sig värme och ”fasta” så länge om dagarna.
    Under den mörka tiden beger de sig upp till midnattssolens lad då det där råder ständigt mörker.
    De skall inte klaga för den som väntar på något gått väntar aldrig för länge.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: