Fortsatt stor invandring till Sverige


Migrationsverket presenterar nya siffror om antalet beviljade uppehållstillstånd och enligt dessa är asyl- och anhöriginvandringen fortsatt enorm.

Mellan januari och april har hela 40 306 uppehållstillstånd delats ut i Sverige. Merparten av dessa är anhöriga till personer man skickat som ankare. Migrationsverkets siffror kan laddas ned som pdf-fil. Syrien dominerar, följt av Irak, Iran och Uzbekistan. Länder varifrån både terrorister, extremister, islamister och grovt kriminella anlänt.

Drygt 40 000 uppehållstillstånd på fyra månader kan innebära över 120 000 bara i år och alla vet att ju fler som kommer, ju fler anhöriga hittar hit.

Detta till ett land som redan idag har problem trots brinnande högkonjunktur. Vi har för få bostäder, för få jobb, för få lärare, för få poliser, för få läkare, för få sjuksköterskor, för få socialarbetare, för få myndighetsutövare och banne mig om inte pengarna i ladan snart är slut.

Tyvärr tror jag det är kört för Sverige och det lär visa sig när nästa lågkonjunktur kommer och den lär redan stå utanför dörren och bara väntar på att få knacka på. Om vi nu inte får en riktig regering efter höstens val som på allvar prioriterar en storskalig återvandring.


15 responses to “Fortsatt stor invandring till Sverige

 • OPete

  Det måste vara fejk ??? Enligt Mia är det mer eller mindre tvärstopp på den fronten !!!

  Gilla

  • Mia

   Tvärstopp har jag aldrig sagt, men nu rör det sig om ca 26.000/år men med tanke på Sveriges storlek borde det vara 14.000 enligt Löfven.

   Gilla

 • Argus

  Hoppas att det var ett tag sedan ni åt så att det inte kommer upp igen. Detta är M:s linje i höstens val. Om de är kloka så är det måttligt.

  https://www.youtube-nocookie.com/embed/r9EgeCNeTFE?rel=0

  Gilla

 • Kaj jakobsson

  Skola i Östersund sönderslagen. Myndigheterna säger:det är personer som
  Inte mår Bra!! Ge dem ännu mer pengar, datorer, mobiler,fina boende så
  Blir allt Bra! Finns det ingen botten i dumheterna hos de ansvariga.
  De typerna får aldrig nog,de suger sig fast tills blodet sinar. Vi har ca
  500 000 pensionärer som lever långt under EU fattighetsnorm.
  Ta hand om dem först.Arma land

  Gilla

  • Ståfräs

   Inga problem alls straffskatta alla 7 klövern PK med säg 150% och godhets och värdegrundsskatt så dom får njuta av mångfald o kulturen dom verkar älska mer än sej själva.
   Tvångsexpropriera alla 7 klöverns PK´s hus o bostäder så inte deras nya adel behöver lida! Vips så trivs Alla(h) i Sverige och i synnerhet PK!!

   Gilla

  • eva

   Det är många som inte mår så bra i dagens samhälle men de slår inte sönder inredningen på närmsta offentliga lokal för det!
   Beklaglig ursäkt från myndigheten.

   Gilla

 • Lena

  Katie Hopkins kunde inte hålla tillbaka tårarna i den här situationen, jag förstår henne och det gör säkert alla som inte är byråkrater.


  Hon klarade att genomföra intervjun, det var starkt gjort av katie H .

  Gilla

 • Silfverbielke

  2014-2017 kom det 750000 asylturister. I år lutar det åt 123000 st.
  Som alla förstår så står statskollapsen för dörren.
  Att då inte kunna utkräva tjänstemanna ansvar av våra politiker är helt felaktigt.
  Naturligtvis vill vi ställa dem till svars.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Idag får Sverige hissa flaggan i topp, den fängslade svenska läkaren Fikru Maru har äntligen blivit frisläppt från Etiopiskt fängelse där han suttit frihetsberövad sedan 2013 misstänkt för bland annat terroristbrott och ha deltagit i fängelseupplopp, alla misstankar är nu strukna så nu får han komma hem till Sverige igen och förena med sin svenska familj.
  Hans advokat har jobbat stenhårt och är idag naturligtvis jätteglad över denna segern precis advokater alltid är när de vinner, utgår ifrån att denna svenska läkare nu blir pampigt mottagen av svensk massmedia och inte minst av regeringens ansikte utåt utrikesminister Margot Wallström.

  Gilla

 • Björn

  Ja Löfvén m.fl. hur skall ni förklara bort detta? Det skulle ju räckt med 14000 totalt förra året eller var det anhöriginvandring oräknat. Litar inte en sekund på vare sig S eller M i denna fråga. Heller….

  Gilla

 • Stenbock

  Jo och med den följer än mer kriminalitet .I förmiddags avslöjades ett försök att smuggla in nästan 700 kg knark över Bro`n….
  Värdet på giftet lär ligga på 90 miljoner. Som vanligt när det gäller dessa kurirer,hade inte chauffören en aning om,vad som fans i lasten.

  Gilla

  • Stenbock

   Ber om ursäkt för min Fake-nyhet….Hittade detta på min startsida i en rubrik från ett PK-organ,och glömde dubbelkolla… Nu framkommer att detta skedde för över,ett år sedan !!!
   En lära för framtiden,att kolla deras lögner och sagor noga innan vi knappar ner dem i en kommentar.

   Gilla

 • Grune

  Tänk att det finns så många Svenskar som inte vill ha någon sjukvård och ingen skola ej heller någon äldrevård, polisen och infrastrukturen skiter man i.
  Allt detta försakar man bara man kan få hit många analfabeter från Afrika som man gärna betalar miljarder för

  Gilla

 • Kenth P180-talet

  Som lär fortsätta i oförminskad styrka inte minst efter en snart kommande överrenskomelse mellan månkulturälskande S och M !!!!!!!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: