Fortsatt stor invandring till Sverige

Migrationsverket presenterar nya siffror om antalet beviljade uppehållstillstånd och enligt dessa är asyl- och anhöriginvandringen fortsatt enorm.

Mellan januari och april har hela 40 306 uppehållstillstånd delats ut i Sverige. Merparten av dessa är anhöriga till personer man skickat som ankare. Migrationsverkets siffror kan laddas ned som pdf-fil. Syrien dominerar, följt av Irak, Iran och Uzbekistan. Länder varifrån både terrorister, extremister, islamister och grovt kriminella anlänt.

Drygt 40 000 uppehållstillstånd på fyra månader kan innebära över 120 000 bara i år och alla vet att ju fler som kommer, ju fler anhöriga hittar hit.

Detta till ett land som redan idag har problem trots brinnande högkonjunktur. Vi har för få bostäder, för få jobb, för få lärare, för få poliser, för få läkare, för få sjuksköterskor, för få socialarbetare, för få myndighetsutövare och banne mig om inte pengarna i ladan snart är slut.

Tyvärr tror jag det är kört för Sverige och det lär visa sig när nästa lågkonjunktur kommer och den lär redan stå utanför dörren och bara väntar på att få knacka på. Om vi nu inte får en riktig regering efter höstens val som på allvar prioriterar en storskalig återvandring.

15 thoughts on “Fortsatt stor invandring till Sverige

 1. Det måste vara fejk ??? Enligt Mia är det mer eller mindre tvärstopp på den fronten !!!

  • Tvärstopp har jag aldrig sagt, men nu rör det sig om ca 26.000/år men med tanke på Sveriges storlek borde det vara 14.000 enligt Löfven.

   • Hur många tror du det blir i verkligheten totalt sett med anhöriga ???

 2. Skola i Östersund sönderslagen. Myndigheterna säger:det är personer som
  Inte mår Bra!! Ge dem ännu mer pengar, datorer, mobiler,fina boende så
  Blir allt Bra! Finns det ingen botten i dumheterna hos de ansvariga.
  De typerna får aldrig nog,de suger sig fast tills blodet sinar. Vi har ca
  500 000 pensionärer som lever långt under EU fattighetsnorm.
  Ta hand om dem först.Arma land

  • Inga problem alls straffskatta alla 7 klövern PK med säg 150% och godhets och värdegrundsskatt så dom får njuta av mångfald o kulturen dom verkar älska mer än sej själva.
   Tvångsexpropriera alla 7 klöverns PK´s hus o bostäder så inte deras nya adel behöver lida! Vips så trivs Alla(h) i Sverige och i synnerhet PK!!

  • Det är många som inte mår så bra i dagens samhälle men de slår inte sönder inredningen på närmsta offentliga lokal för det!
   Beklaglig ursäkt från myndigheten.

 3. 2014-2017 kom det 750000 asylturister. I år lutar det åt 123000 st.
  Som alla förstår så står statskollapsen för dörren.
  Att då inte kunna utkräva tjänstemanna ansvar av våra politiker är helt felaktigt.
  Naturligtvis vill vi ställa dem till svars.

 4. Idag får Sverige hissa flaggan i topp, den fängslade svenska läkaren Fikru Maru har äntligen blivit frisläppt från Etiopiskt fängelse där han suttit frihetsberövad sedan 2013 misstänkt för bland annat terroristbrott och ha deltagit i fängelseupplopp, alla misstankar är nu strukna så nu får han komma hem till Sverige igen och förena med sin svenska familj.
  Hans advokat har jobbat stenhårt och är idag naturligtvis jätteglad över denna segern precis advokater alltid är när de vinner, utgår ifrån att denna svenska läkare nu blir pampigt mottagen av svensk massmedia och inte minst av regeringens ansikte utåt utrikesminister Margot Wallström.

 5. Ja Löfvén m.fl. hur skall ni förklara bort detta? Det skulle ju räckt med 14000 totalt förra året eller var det anhöriginvandring oräknat. Litar inte en sekund på vare sig S eller M i denna fråga. Heller….

 6. Jo och med den följer än mer kriminalitet .I förmiddags avslöjades ett försök att smuggla in nästan 700 kg knark över Bro`n….
  Värdet på giftet lär ligga på 90 miljoner. Som vanligt när det gäller dessa kurirer,hade inte chauffören en aning om,vad som fans i lasten.

  • Ber om ursäkt för min Fake-nyhet….Hittade detta på min startsida i en rubrik från ett PK-organ,och glömde dubbelkolla… Nu framkommer att detta skedde för över,ett år sedan !!!
   En lära för framtiden,att kolla deras lögner och sagor noga innan vi knappar ner dem i en kommentar.

 7. Tänk att det finns så många Svenskar som inte vill ha någon sjukvård och ingen skola ej heller någon äldrevård, polisen och infrastrukturen skiter man i.
  Allt detta försakar man bara man kan få hit många analfabeter från Afrika som man gärna betalar miljarder för

 8. Som lär fortsätta i oförminskad styrka inte minst efter en snart kommande överrenskomelse mellan månkulturälskande S och M !!!!!!!

Kommentera