Treåringar målgrupp vid Pride-festivalen i Växjö


HBTQ. Pridesagostund för treåringar och ”skulptering av hbtq-skyddshelgon” står på programmet när Växjö Pride äger rum i veckan. – Samhället ritas om. Det är klart att barnen ska vara med, säger Joakim Granlund, programansvarig på Växjö bibliotek.

I Växjö är det viktigt att inkludera barnen i Priderörelsen. Under årets Växjö Pride, som äger rum 7–13 maj, ordnar biblioteken Regnbågssagostund, Pridesagostund och ”Bokprat i regnbågens tecken”. Pridesagostunden är för barn från tre år och innebär uppläsning av normkritiska barnböcker.

– Vi tycker att det är viktigt att redan i låg ålder prata om allas lika värde, säger Joakim Granlund, ansvarig för programverksamheten på Växjö bibliotek.

Växjö är långt ifrån enda platsen där det läses normkritiska sagor på bibliotek. Som Världen idag tidigare har berättat så har exempelvis Malmö bibliotek anordnat sagoläsning med ”dragqueens” för barn.

Läs mer på Världen idag…

-Pettersson undrar varför inte barnen får vara barn, för mig står Pride för sexualisering och normlöshet, som barn och andra som inte vill se eländet ska hållas borta från. Det ska absolut inte användas skattemedel till att sprida ideologin HBTQ…

Gärna fest, men då för alla. Inte för vissa grupper.

Barn och andra som inte vill ska slippa se detta…


21 responses to “Treåringar målgrupp vid Pride-festivalen i Växjö

 • Maja

  Med tanke på att trafficking ökar katastrofalt i Sverige är det här barnmisshandel.

  Gilla

 • micaelsblogspot

  Reblogga detta på Micael Lidéns Blog och kommenterade:
  Instämmer helt och hållet med dig.

  Gilla

 • Kurt

  Det absurda är att de flesta ur denna subkultur också vurmar för muslimers lika värde, fatta dessa dårarna inte att de kommer att belönas med 4 sekunders frifall från ett hustak eller bli rakad med den stora kniven jäms med nyckelbenet? När Muslimerna ta över Sverige

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Biblioteksbanderilleron Granlund, här titulerad programansvarig, kan näppeligen beskyllas för att efterstå det hedervärda, där han i stället för att anamma det faktum att HBTQ-projektörerna ägnar sig åt metodmässig indoktrineringsverksamhet, talar sig varm för att ”samhället ritas om” och därmed framhåller hur viktigt det är att exponera oskyldiga småbarn för otillbörlig påverkan, desorientering och styrning.

  Detta tilltag renderar förmodligen en vänskaplig klapp i akterpartiet och ännu en bjärt kolorerad plymasch i den foliefodrade kulturmarxistiska hjälm denne bildningsfientlighetens lokale prestav paraderar med, under det att den blasfemiskt disponerade biskop Modéus roterar sin kräkla, ler sitt augurleende och välsignar eländet.

  Växjö arbetar uppenbarligen intensivt med att befästa staden som Sveriges förnämsta mecka inom den syfilitiska psykosociala ingenjörskonsten, med ambitionen att erkännas som ett islamistiskt profilerat Sodom och Gomorra, i svenska folkets förvirrade medvetande.
  Andreas.

  Gilla

 • KENT

  Sverige landet där normalt är onormalt och ett nej är ett ja.

  Gilla

 • Gus

  Perversiteten är på topp i Växjö, bota bögarna!

  Gilla

 • HB

  Inte många i världen vet någonting om Sverige. När Steffe med anhang drar till Iran.. så läser mottagarlandet på om vad det är som kommer och besöker dom. Ett regeringsplan från Sverige leverar ett gäng med kommunist-fixxxr ifrån ett av världens mest dysfunktionella länder på jorden.
  Respekt! Var är alla utedass?
  Gödsla med svenskarnas skattepengar..!..

  Jävla svinjävlar

  Gilla

 • Tony

  Var tog lagen om förargelseväckande beteende vägen??
  Eller gäller den inte för Fjollor,? Hur ska den intelligens befriade
  regeringen få dessa figurers beteende att gå ihop med Islam?,
  där kvinnor ska gå klädda i sopsäcks liknande kläder för att inte visa håret?

  Gilla

 • Stenbock

  Tja sådana föräldrar…sådana barn…Tror personligen inte,att normala familjer besöker dessa löjliga programmen.
  Varför de börjar såå tidigt med indoktrineringen,tror jag har sin grund i gamla Sovjets kommunistvälde och läroplan.
  På samma sätt gick de tillväga i DDR,där Merkel var en av ledarinnorna.
  I ett fattigt samhälle tilldelades barnen lite godis,och fanor att vifta med. Dessa underutvecklade idioter inom vänstern inkl. bögar och flator,har efterapat mycket från deras glanstider.

  Gilla

 • Punto

  Föräldrar är säkert inte tillfrågade. Som vanligt i dag är det en tjänsteman med egen agenda som har fritt fram och ingen törs säga stopp.

  Gilla

 • Roland ram

  Känns som det kanske är lika bra att sverige blir muslimskt, så slipper man # metoo,pride,feminism,genus, tänk att kunna öppna tidningen utan att behöva läsa nerpissade vänsterkrönikörer spy galla över vita män.

  Gilla

 • Joy

  Urk! 😦

  Gilla

 • eva

  Varför skall sexualitet framställas så groteskt, med underliga utstyrslar.? Och så ska tre-åringar dras in i smeten! Vilken stad Växjö verkar vara: böneutrop, pride och 3-åringar i ett sexualiserat stadsbibliotek. Sta´n verkar ju löpa amok med underligheter.
  Och så frasen ”allas lika värde”!!!! Tar den aldrig slut någon gång, den ekar ju bara ihåligt och skrattretande.

  Gilla

 • Peter Kostin

  Har invandrares barn inbjudits till att delta i festligheterna? Jag menar, det är ju en del av Sverige och borde ju locka afghaner, iranier, syrier och somalier. Migrationsverket kanske kan bussa ensamkommande till festligheterna. Alla ska med………………..

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: