Stäng

12 reaktioner på “Från rasism till politik

 1. Här passar Shakespeares citat ur Hamlet. ”Upp flyga orden, tanken stilla står. Ord utan tanke himlen aldrig når”. Sverige har vid jämförelse med många andra västländer illa utbildade rikspolitiker, Sd undantagna. De saknar dessutom bildning och har inte förmågan att ens tänka så långt som näsan räcker.

 2. Det är dags att 7-klöverns medlemmar och väljare växer upp och firar sin 5-års dag

 3. Dessa valtider är ganska intressanta att studera. Åsikter byts lika ofta som underkläder, idag rasism imorgon helt ok.

  Det roligaste av allt är att vad de än håller på med så kommer SD gå som en raket på valnatten!

  Och det blir ett parti man måste liera sig med för att få vara med och bestämma i Sverige, allt annat är absurd galenskap!

 4. Verkligheten har kommit ifatt dem. Valet närmar sig så de försöker undvika katastrofen. Såg svetsarn i går i Helsingborg i möte för att vinna tillbaka väljare frän SD. Man fick ställa frågor skriftligen men i sann PK anda hade de besvärliga frågorna rensats bort. Rent komiskt.

 5. Att inte låta främmande människor fritt vegetera på det som vi och tidigare generationer mödosamt slitit ihop är inte bara främlingsfientlighet utan även rasism.

  Inte det? De enda vi har skyldigheter gentemot är våra egna fränder ty vi ärver landet av våra föräldrar men lånar det av våra barn så det är varken vårt eller andras att ge bort. Speciellt inte som hatar oss och sådana som vi sedan barnsben då det tutats i dem att de är bättre än andra på grund att någon påstått att ett mytiskt väsen sagt det till dem.

  Jag tycker visst att vi ska hjälpa andra människor samtidigt som angelägenheten till det är omvänt proportionellt mot avstånd och samhörighet. Sedan får inte insatsen vara orimligt dyr eller riskera vår egen framtid. Det senaste kvartsseklets migrationspolitik har varit just det och på brinken till kollaps vaknar plötsligt vissa partier då fyra femtedelar av befolkningen, ungefär lika många som kvarvarande svenskar, vrålar från toppen av sina lungor att nu jä… får det vara nog!

  Rasist, xenofob och liknande invektiv har idag blivit beröm tack vare Bonnier, Schibsteds och alla andra som aktivt förhindrat en sansad debatt och som är ytterst skyldiga till situationen idag.

 6. Alla dessa svarta hål, kringströdda inom befolkningen, allmänt benämnda Socialdemokrater av vetenskapen ännu inte full utredda.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: