Stäng

Vänsterlogik om våldtäkter och våld

BROTTSLIGHET. När män står bakom 98% av alla våldtäkter då har vi ett ansvar att prata om mönster och överrepresentation – men när män med utländsk bakgrund står bakom 90% av gruppvåldtäkterna, 95% av överfallsvåldtäkterna, 94% av gängvåldet och 90 % av skjutningarna på gator och torg är inte överrepresentation relevant. Det är vänsterlogik. 

Världens första och enda feministiska kallar sig demokratisk, socialdemokratisk. Det har inget med demokrati att göra, man utesluter stora delar av befolkningen och sviker kvinnorna på utlänningars bekostnad.

När våldtäktsvågen ska diskuteras och vad man ska göra åt den så surrar statsminister Stefan Löfven om arbetsmarknadspolitik och lagen om anställningsskydd kryddat med fattigdom i förorterna.

Vår statsminister Stefan Löfven verkar på allvar tro att ökningen av sexualbrott och andra våldsbrott i Sverige har med arbetsmarknadspolitik att göra.

-Pettersson kan bara konstatera att vår statsminister kommer att prioritera utländska män framför de svenska kvinnor som utsätts för sexuella övergrepp i Sverige.

Det är vänsterlogik och socialdemokrati, gillar ni den politiken så rösta på Stefan Löfven…

11 reaktioner på “Vänsterlogik om våldtäkter och våld

 1. Som statsminister behöver man inte vara nationens mest intelligenta person. Men man måste välja sina rådgivare med omdöme för att komplettera sina egna brister.
  Att Stefan Löfven inte räcker till är helt uppenbart och att kretsen av rådgivare är en katastrof där hans förmåga att välja rätt är det största misslyckandet av honom.

  1. Hur det är möjligt ?
   Det beror helt enkelt på att en svensk trygg och förmodligen nöjd väljarkår har gett Lövet och den övriga 7 klövern förtroende att sitta i riksdagen !
   När eller om det naiva och konflikträdda svenska folket inser verkligheten så kanske det blir någon politiskt förändring i Sverige men först ska årets Eurovision Song Contest betas av först innan något annat kan hända.

 2. Och moderatledaren U.Kristersson sa naturligtvis inte oväntat i Agendas patetiska politiska sandlådedebatt att ingen vet varför sexbrotten ökar i Sverige !
  Ska SD verkligen tala med och göra upp med ett sådant parti om det mot förmodan nu skulle bli verklighet vilket låter osannolikt men det är självklart ett val som SD själva gör om en inbjudan skulle komma men tror inte det vore bra för SD:s framtida trovärdighet att göra upp med 7 klöverns falska mångkulturella och mytomaniska partier.

 3. LAS har spelat ut sin roll i den globaliserade värld som sossarna på sjuttiotalet hjälpte till att införa. När det är billigare för ett multinationellt företag att lägga ner en lönsam fabrik i Sverige än att lägga ner en förlustbringande fabrik i Tyskland eller Frankrike är det något fel. Låt arbetsgivarna bli av med de som de vill bli av med men låt det kosta. Ålder, anställningstid och försummad vidareutbildning ska svida i plånboken. Vill man bli av med en sextioåring som varit anställd på samma jobb i fyrtio år på grund av man infört nya system får man vara beredd att hosta upp en miljon eller tre.

  Löfvens stora avoghet gentemot Åkesson beror nog mest på att en pluralitet av LO:s medlemmar idag röstar på SD.

 4. Hur ska lagen om anställningsskydd skydda unga flickor (och pojkar) som inte arbetar, från sexuella övergrepp, Löven? (Som Åkeson sa; Vad har det med saken att göra?!)

 5. I de fall som nämns ovan är det ju frågan om Sveriges motsvarighet till Indiens heliga kor och dom får ju inte röras.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: