S går emot S-ledningens migrationspolitik

INVANDRING. Det kommer fortsatt intern kritik inom Socialdemokraterna mot partiets migrationspolitik. Samtliga fem sidoförbund går emot ledningen vad gäller familjeåterförening, enligt Ekot.

Förra veckan sa statsminister Stefan Löfven (S) och migrationsminister Heléne Fritzon (S) på en pressträff att Sveriges restriktiva asylpolitik ska ligga fast tills EU har infört en gemensam politik.

Socialdemokrater för tro och solidaritet beklagade då beskeden från partiledaren Stefan Löfven.

Nu går samtliga fem sidoförbund, som även inkluderar S-kvinnor, SSU, S-studenter och HBT-Socialdemokrater, emot ledningen och vill att S ska stå upp för permanenta uppehållstillstånd – till skillnad från tillfälliga – och att det ska bli lättare för personer som har flytt till Sverige att återförenas med sina familjer, enligt Sveriges Radio Ekot.

-Pettersson noterar 135.000 uppehållstillstånd 2017, och 40.000 hittills i år och det kallar S-ledningen restriktiv asylpolitik, och det tycker s-förbunden inte räcker utan vill ha fler uppehållstillstånd…

8 thoughts on “S går emot S-ledningens migrationspolitik

  1. Som sagt nu mullrar det i leden så nu är bara frågan när Löfvén får krypa till korset och backa från sin nya ”tuffa” linje.
    Inte minst SVT gör ju vad de kan för att elda på sprickan och därigenom hjälpa de som är kritiska till en tuffare migrationspolitik för S.
    Gamla hederliga, pålitliga och alltid opartiska public service. Eller hur var det nu?

  2. Kommer länder som Portugal, Ungern, Polen, Tjeckien samt några till att ta emot Svenskar om kanske tio år som flyr ett förött Sverige utblottade?

  3. Det borde väl gå bra med familjeåterförening i något annat land, kanske i det land där resten av familjen befinner sig? Sedan kommer argumentet om möjligheten till integration som ett brev på posten – varför skall de överhuvudtaget integreras, de har väl inte permanent uppehållstillstånd? Eller har jag missat något.

    • Intigreras är bara något politikerna drömmer om. Ytterst få från Mena länderna har minsta tillstymmelse till ambition att intrigeras om det inte gäller bidrag där de är mycket lätta att intrigera.

  4. Här i sverige som liknar mest ett arab – land där de sitter på våra stränder ock ockoperar ute grillen och grillar köfte .
    Där männen sitter för sig själv o rökar vatten.
    pipa och tio tal kvinnorn sittor med hykle eller heltäckte med 30 barn minst.
    Här ska inte finnas någon anhörighets invandring som tär på vårafattig pensionärers skit dåliga pensioner. Den här såkallade asyltanten ska hem till sitt med omedel bar verkan.och det de privata aktörerna som som har tjänat grova pengar på denna misär som ska betala hem biljetten.
    Svensk född fattig pensionär.

  5. Jag är för familjeåterförening. Men eftersom jag i just detta fall håller med klimatalarmisterna är det miljövänliga och klimatsmarta att återförena familjerna där majoriteten finns. Och det är inte i Sverige där ett ankarbarn eller en ankarfar har nästlat sig in.

    Nu kan det bero på ålder och erfarenhet men varför, varför kan inte vissa hålla två koherenta tankar i huvudet samtidigt. Om man tror på klimatalarmisterna varför i herrans namn vill man importera lågenergikonsumenter till ett område i världen där det krävs rätt stora mängder tillförs energi för att överleva? Och varför är man både emot kärnkraft och koldioxid? Det var bättre på den tiden stollarna trodde på Gud och levde efter Nya testamentet.

Kommentera