Tiggaren vid Ica lever lyxliv i London

TIGGERI. Tulcea är en stad i i östra Rumänien nära gränsen till Ukraina, från den staden kommer Gherghisan Gsn Budi. Det har gått bra för Gsn i livet, numera lever han ett behagfullt liv i London enligt hans egen Facebook. BMW:en är dock registrerad i Rumänien och bilderna ser inte ut att vara tagna i London.

Gsn är också känd som tiggaren utanför Ica i Oxelösund, där har han suttit i runt fem år, då och då avlöst av sin pappa, för att åka hem till sin fattiga familj i Rumänien. Det är i varje fall vad han säger till dem som hjälper honom med pengar, mat och kläder.

Det är bara ett problem. Gsn ljuger, han reser till en plats där livet ser allt annat än fattigt ut. Grattis alla som låtit er luras…

Några kommentarer från en Oxelösundsbo:

“Jag är såååå arg för jag har hjälpt honom extremt mycket med pengar, kläder och allt”

“Han lurar folk, han har lurat Oxelösund i fem år”

Några kommentarer från Gsn till hans egna bilder nedan:

“Ett komplicerat liv, utan stress och det kommer alltid att finnas ett sofistikerat problem. Jag önskar dig en vacker söndag”

“Du kan inte begära mer av gud än du kan bära…”

“Ge hjärtat vad du frågar, respektera ditt ord, var ambiös och stolt, och det viktigaste, be gud om hälsa”

Den uppmärksamme läsaren kan på bilderna nedan se GSN, hans son och hans far som löser av GSN från sitt arbete som enligt hans Facebooksprofil består av romantisk smörja…än en gång grattis till er som gett till den fattige tiggaren…

 

22 thoughts on “Tiggaren vid Ica lever lyxliv i London

 1. Dessa romer, zigenare eller rotlösa jon alltså…. De är uppfödda i kriminalitet för att få ett liv i kriminalitet.

  I mitt märkliga liv har jag stött på många zigenare och kan med sanning säga att 100 procent, det vill säga samtliga har varit kriminella på ett eller annat sätt.

  Så är det, det måhända vara så att det finns hederliga zigenare men jag har inte mött en sådan.

 2. En rumänsk zigenerska var åtalad för stöld i de svenska affärerna. Hon hade två miljoner på sig. Jag antar att det var kronor, inte lei. Domaren frågade inte ens varifrån pengarna kom. Kanske trodde den svenska domaren att det är helt i sin ordning att tiggarna har massor av kontanter på sig och själ ändå. Zigenerskan fick två veckors fängelse eftersom det var den tredje åtal för stöld mot henne.

 3. Enligt PK-maffian så är tiggarna hårt arbetande, så i detta fall stämmer devisen “hårt arbete lönar sig”.

  Men, att tiggeriet skulle vara organiserat är ju som bekant “en råtta i pizzan” enligt Anders Lindberg på Aftonblaskan.

  Och “oberoende” SVT spär på med att det är så synd om tiggarna:
  ”Om jag inte får jobba och inte tigga, hur ska vi då klara att överleva ?”

 4. Och Svensken som är marinerad i att tycka synd om andra
  människor förutom Svenskar ställer gärna upp och skänker en slant,
  för Herregud, det kan ju ha kommit ut en ny BMW modell, då
  kan han inte köra runt i förra årets modell? Det hade ju varit
  skämmigt, här stämmer uttrycket att “man ska inte döma
  hunden efter håret”. Undrar hur många sådana lyxlirare som
  lever gott på Svenskens dumhet att alltid känna skuld för något??
  Sen kan man lägga till alla Knarksyndikat , Svartklubbar osv
  som slipper samhällets inblandning i vad dom höstar in på
  svarta affärer?

 5. Vi måste komma ihåg att en ”tiggare” är inte en fattig människa i nöd. Det är en yrkesgrupp och ett yrke som kräver skicklighet. Ju större skicklighet, ju större vinster.

 6. Hahahahahahaha precis som 7 klövern. Ljuger allt vad de kan. Vi som har haft en sund skepsis till både zigenare och politiker har blivit kallade nazistfascistkommunist och för säkerhets skull islamofob. Välkommen till det verkliga livet.

 7. Från “lokaltidningen”……… ( Publicerad 20 maj 2017 ).

  Oxelösundarna hjälpte tiggaren Budi till tandläkaren.

  “Hela samhället hjälpte till när tiggaren Budi Alexandro hade tandproblem. Privatpersoner, Svenska kyrkan och en ideell organisation finansierade tillsammans hans rotfyllningar.

  – Jag är jätteglad! Jag vill bara ge alla ett stort tack, säger Budi Alexandro.”

  https://www.sn.se/oxelosund/oxelosundarna-hjalpte-tiggaren-budi-till-tandlakaren/

 8. Njut, skänk, njut godhet, skänk, PK idioter, det är nog inte riktigt kopplat där.
  Äckligt att se, jag är inte förvånad, PK fattar inget tydligen, så han får gärna lura idioterna 20 år till, mej lurar han inte.

 9. Ännu en anledning till varför zigenare är så “populära” i f.d kommunistländer där det också finns mest av dem. Zigenarna är liksom östeuropéernas egna babbar som än idag vägrar integrera sig, trots att de bott på europeisk mark i över 600 år.

  80% av svenska zigenare är arbetslösa trots att Sverige är mycket rikare som land och även har mer möjligheter att lyckas i än valfritt f.d kommunistland.

  Att enbart skylla vissa minoriteters totala misslyckanden – minoriteter som dessutom självmant invandrat till Europa på RASISM är verkligen att välja den enkla vägen samtidigt som man visar en total inkompetens i sådana frågor. Det är ju precis som med folk från Mellanöstern, Afrika, Afghanistan osv, där det bor mest av dem finns också mest problem och det är alltid samma minoriteter som misslyckas med att integrera sig oavsett var i världen de bor i – rika som fattigare länder.

  Att de flesta svenskar vägrar att fatta detta har ju att göra med avsaknad av allmänbildning samt att vi överlag är ett totalt okultiverat folk, en Greklandsresa, en Thailandsresa och en Usaresa och då anser vi oss även att vara världsvana. Självgodheten, okunskapen samt naiviteten blir också vårt förfall som folk, men hej vi är ju i alla fall bra på teknisk innovativitet, det är i alla fall nåt.

  I rest my case..

 10. Förmodligen en många smart tiggare som utnyttjar ett svagt svenskt samhällssystem !
  Man frågar sig, hur kommer det sig att Sverige har lyckats bli ett sådant vidrigt ynkligt land extremvänsterns övertagande av samhället ödesåret 1968 är naturligtvis en förklaring men kan inte bara vara det måste finnas andra orsaker men hur som helst det en gång så trygga homogena icke mångkulturella Sverige befinner sig idag i fritt totalt fall.

 11. Allt för att fårskallarna ska få vara goda åsnor och få godhetspoäng och likes på facebook.
  En dag när muslimen kommer för att hugga av huvudet på fårskallarna gör dom handhjärtan tillbaks.

  • Han sitter även i Lidl i Nyköping samt hans mor befinner sig utanför Willis i Nyköping och hans bror sitter utanför Ica i Arnö samt hans far sitter utanför Ica i Oxelösund . Dessa individer har satt i system att rotera med varandra

 12. Nu verkar äcklen allt närmare de “vita kvinnorna “i Ukraina.
  Fy f*n jag orkar inte med mer sanningar …………kanske att det är därför Sverige LJUGER ???

 13. Ja, de svenska godhetsapostlarna vet verkligen, vilka de valt ut att föda och försörja. De offrar pengar, som kunde ha använts på ett bättre sätt. Det finns ett fåtal isamlinginstitut, som verkligen skickar de insamlade till dem, som behöver dem. Man skall betänka vad några hundralappar kan betyda i de länder, där omsorgenom barnen är obefintlig.

  • @Jhonsson, en gåta att du fått tre (3) tummar ned på din kommentar. Eller är det så att tre (3) godhetsknarkare läser Petterssons blogg? Gott så, för det är inte försent att bli roddare.

Kommentera