Stäng

Flip-Flop politikern

VALET 2018. När Ulf Kristersson blev vald till partiledare för moderaterna i oktober 2017 sa han mina värderingar är inte SD:s, jag kommer inte samarbeta, samtala, samverka, samregera med SD. 

Igår var det partiledardebatt i SVT Agenda, då påpekade Ulf Kristersson att han vill se en bred överenskommelse om den svenska invandringspolitiken. Efter debatten så klargjorde han för Dagens Nyheter att Sverigedemokraterna också borde få medverka.

På frågan om ”även Sverigedemokraterna” ska få delta, svarar han: – Ja, jag tänker inte börja med att utesluta partier. Låt alla som vill diskutera det här vara med i samtalen.

Idag har moderatledaren ändrat sig och förnekar att han öppnat för samtal med Sverigedemokraterna…

-Pettersson säger flip-flop, flip-flop, flip-flop…

Kristersson har också sagt att han är för helt öppna gränser och fri invandring, han höll med Fredrik Reinfeldt om öppna era hjärtan, nu vill han begränsa invandringen och samtala med SD eller inte, jag undrar om han vet själv…

Litar ni på Ulf Kristersson och tycker att han är en lämplig statsministerkandidat så rösta på honom den 9 september 2018…

23 reaktioner på “Flip-Flop politikern

 1. Hårresande att man kan osv . Med det kanske största partiet som rekommenderade det ni sedan gjorde? Ja ska man skratta eller gråta? Mitt tips gråta, fast över S som verkar ha förvirrat sig väldigt långt bort från det dom borde ägna sig åt.

 2. Kristersson verkar ha ryggrad som en amöba,i likhet med övriga i ”7-klövern”.Ken.

 3. Det finns INGEN inom 7 Klöverpartiernas ledningar som är vuxna den uppgift de är satta att sköta. Ju förr de försvinner ut på politikens sophög desto bättre för landet Sverige och dess pursvenska befolkning.

 4. Kristersson (Reinfeldt) vill göra en December-Överenskommelse med Sossarna och för att hålla SD borta.
  Då får de egen majoritet och kan göra vad de vill.
  Reinfeldt blir migrationsminister, då ska ni få se på öppna plånböcker.
  En röst för Moderaterna blir en röst för Sossarna, och tvärtom.

 5. Det var ett missförstånd, en felsägning, som inte skall upprepas.
  Reinfeld har redan luggat honom.

 6. Politiker som låter sig styras av rubriker i fulmedia är inte statsmannamässiga utan bör syssla med annat, det är endast Åkesson som står fri från asgamarna….

 7. Om valet slutar på något annat sätt än att SD vinner så är det ett bevis för att Sverige består till största delen av tokskallar som inte vet sitt eget bästa.

  1. Behövs inget valresultat för att bevisa att Sverige 2018 består av stollar och är ett dårhus utan dess like !
   Ska bli intressant att se vad Sveriges räddare SD om partiet blir tillräckligt stort och får politiskt inflytande efter valet kan och kommer att göra i verkligheten för att styra upp dagens sjunkande skeppet Sverige på rätt köl igen, att ha lösningar på problem i riksdagens talarstol är ju en sak men att sedan göra om det till riktig verkstad är som alla vet inte lika enkelt men J.Å kanske lyckas som vissa tror och hoppas på.
   Framtiden har svaret !!!!

 8. Jamen, sent ska väl syndarn vakna!
  Uffe verkar helt okej och han släpper in SD till samtal. Det är statsmannamässigt! Mycket går åt rätt håll just nu, låt vara långsamt, men efter valet ser vi positionerna.
  Händer inget då, med Asylpolitiken och Utvisningarna, ja då är iaf min smärtgräns nådd.

  1. Och sen får du vänta fyra år på en ny chans… Nej lita inte på ormen Kristersson.

  2. Varför skulle moderatledaren U.K som sitter i knä på lilla mångkulturälskande Annie Lööf och som för inte så länge sedan som ordförande för MUF skrek om fri invandring och fortsatt vidöppna svenska gränser helt plötsligt vilja föra samtal med SD ?
   Om J.Å går på U.Kristerssons snack då är det kört för SD men tror inte att J.Å gör det han borde ha genomskådat denna moderat för länge sedan.
   SD ska öppet och rakt fortsätta att driva sin egen politik och inte blanda sig med den mytomaniska 7 klövern om partiet vill växa.

  3. Ja han öppnar ju för en diskussion med SD men vägrar att diskutera med dom, det är väl ett bra och rakt inlägg i debatten.

 9. Moderatledaren.K talar med kluven tunga, han kommer inte tala med eller göra någon överenskommelse med SD det handlar vara om att före valet vinna tillbaka moderatröster från SD !

 10. Egentligen är det inte märkligt att vi har så klent beställt på partiledarpositionerna, det lysande undantaget Jimmie har ju sluppit bli Palmerad.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: