Roddare över grumliga vatten

HISTORIA. Allt går igen och inget är nytt under solen, nu ros det med allt kraftigare årtag på allt fler håll bland det svenska etablissemanget. Alla vill nå andra stranden och säga att jag protesterade minsann mot massinvandringen. Kom dock ihåg att de ljuger, de kommer att svära på att de var emot massinvandringen av muslimer som deras föregångare svar att de varit emot nazismen hela tiden.

TIDIGARE 2015-07-04. Hela det politiska etablissemanget tiger så det knakar om det som utspelades i Sverige fram till då Hitlers krigslycka vände i och med Stalingrads fall i januari 1943. Då rodde skaror av fascister och nazister – s k ”roddare” snabbt över de ”grumliga vattnen” och anslöt sig till ”rumsrena” partier.

Ture Nerman
Ture Nerman

Det var Ture Nerman som lanserade det träffande begreppet ”roddare”. I sin antinazistiska tidskrift Trots Allt! konstaterade Nerman 1945: ”Det är inte så trevligt för vederbörande, men vi måste också här i Sverige hålla reda på vad våra demokrater av yngsta årgång har för antecedentia när de nu rott fram till den rätta kajen.” De partier, som med öppna armar tog emot ”roddarna” borde rimligtvis placeras i kategorin odemokratiska och rasistiska partier dvs den stämpel de sätter på dagens Sverigedemokrater. Otaliga ”roddare” gjorde karriär – inte enbart i sina nya partier – utan också inom fackföreningsrörelsen, utbildningsväsendet, rättsväsendet, näringslivet, försvaret mm. Det har än idag inte utretts, det är bekvämare att skylla på Sverigedemokraterna trots att de bildades 1988.

– Pettersson vet att åren går och tycker mig se de första årtagen av vår tids roddare. De som har varit med om att godkänna dagens massinvandring av kravmaskiner och antidemokrater och sanna mina ord. Roddarna kommer att bli många…och de kommer att svära på att de var emot invandringen av muslimer hela tiden.

-Pettersson började ro och protestera 2003, det borde ha varit tidigare men jag begrep inte bättre, nåväl litar ni på dagens roddare så rösta på dem annars…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

5 thoughts on “Roddare över grumliga vatten

  1. Ifall sju klöverns landsförstörare faller hoppas jag att det jobbas
    för att STASI arkiven öppnas och offentliggörs, där finns många
    herrar o Damer vars fula tryne behöver visas upp offentligt!

  2. Jag var en av de ”goda” fram tills ca 2013 och deltog rentav i manifestationer för öppna gränser. Men då läste jag bloggar och andra alternativmedier och fick klart för mig att det fanns avgörande fakta som vanliga medier förtiger.

    Pettersson gör skillnad.

    Numera är jag en av dessa nationalister som debriefar på nätet men som inte säger så mycket annars i rädsla för att bli av med försörjningen.

    Jag förstår att det finns en frustration mot oss anonyma roddare, men jag kan också tycka att det finns annat att lägga kraft på.

    Anonyma roddare tar också debatten, och vi röstar i höstens val.

    • Den som ändrar åsikt efter att ha fått mer utförlig information – en bättre åsikt – är värd uppmuntran och respekt!

  3. Du har gjort och gör ett strålande jobb och påtalar det viktigaste: då visste du inte bättre.
    Då som alltid är kunskap det väsentliga för att sätta sig in, förstå och dra slutsatser till lösningar för problem man befinner sig i….
    Du informerar och öppnar ögonen på många genom din sida…
    Du är en ”stödpelare” till Återställning..

Kommentera