Stäng

”Sverige bör återinföra termen ras i lagen”

RASISM. Sverige har fått kritik från FN för att ha tagit bort termen ras ur diskrimineringslagen. Med mänskliga rättigheter för ögonen är det dags att återinföra termen och erkänna rasdiskriminering som ett möjligt problem i landet, skriver Michael McEachrane, gästforskare vid Raoul Wallenberg-institutet för mänskliga rättigheter i Lund.

Läs mer på SvD…

-Pettersson fattar inte vad debattören menar mer än att det tydligen är skillnad på olika människor och att folk inte blir svenskar genom att åka tunnelbana i Stockholm.

Men som vanligt bryr sig forskarna bara om den färgade majoriteten…

7 reaktioner på “”Sverige bör återinföra termen ras i lagen”

  1. Alldeles för många…. Enbart i Berlin finns c:a 160 olika nationaliteter.
   Betänk då hur många misslingar det finns i varje land !
   Allt från Islamisternas hundratal olika.och Afrikas bushmän och kannibaler…
   Ändå nämner jag inte alla olika Indio-stammar som kommit från S-Amerika. Bl.a. sådana som det röda kommunistsvinet,som sitter i riksdagen !

 1. En av de nya raserna har ju idag åter sin speciella helgdag,då de ligger på knä med r-ven i vädret.Denna firar de liksom vi firrar valborgsmässoafton.
  Runt om i landet rasar nu anlagda bränder i lager,och företagsbyggnader.
  Dessa bränder skadar ju deras gästland som värst.Också en form av krig mot oss otrogna hundar…Försäkringspremierna lär stiga rejält kommande år.
  Nu sker ju inte detta enbart i Absurdistan utan över hela Europa.Vilket Stenbock är övertygad om,ledes och styrs från deras islamska ledningscentral Långtbortistan.

 2. Idioterna som kontrollerar Sverige i media och delvis politk förnekar ena ögonblicket att raser existerar och anklagar nästa ögonblick folk för att vara rasister.
  Det är lågutbildade, hyper-irrationella, hyper-emotionella personer som styr Sverige.

 3. Vi har fått höra i decennier att raser existerar inte, det är bara en social konstruktion!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: