Stäng

Lamotte vill träffa den undflyende Schyffert som har ryggrad som en manet

TRYGGHET. Joakim Lamotte har lagt upp en video på Facebook där han: ”I veckan gick Henrik Schyffert ut och hånade mig i sociala medier. Han är en sådan där typ som gärna häcklar folk på avstånd men inte vågar mötas öga mot öga. Men jag vill fortfarande att han ställer upp på debatt med mig om tillståndet i Sverige. Hjälp mig att dela det här inlägget. Om tillräckligt många sprider detta så kan han till slut inte ducka längre!”

15 reaktioner på “Lamotte vill träffa den undflyende Schyffert som har ryggrad som en manet

 1. P.S. Vart har hans ”folkkäre” kurdiska komikerkollega tagit vägen? Dags att aktivera Missing people?

 2. Ståuppkomikern Schyffert är inte det minsta komisk. Möjligen tragikomisk. En patetisk nolla vars tid i rampljuset snart är över!

 3. Hur i hela fridens namn har denna Skyfflaren blivit så känd?!? Han är inte ens rolig, han har ett vokabulär som en 10-åring och skämt därefter?!?
  Feg stackare!
  Lamotte är Kung!!

  1. Den här trycker vi upp på a4. Börja lappa gott folk så sjunker han lite till. Förövrigt Lamotte du är riktigt grym! Och vass som en finsk kniv i natten. Keep on rocking!

 4. Schyffert har ett högmod, som kan orsaka svindel. Hans kritik med aningar av hat och avsky. kan han förmedla, men ibland med dålig träffsäkerhet kan jag tycka. Målet är inte alltid så klart.

 5. Schyffert är inte rolig han är bara stort tragiskt vänstervridet skämt hela han som aldrig uträttat någonting vettigt vilket man ju inte behöver göra inom familjen av syltryggar !
  Denna patetiska person är väl inget att ödsla energi på han ska ju bara totalt nonchaleras vilket han skulle må dåligt av eftersom han njuter av synas och höras !

 6. Bra Joakim och du har ryggrad !
  Visst kämpar du på för dina barn döttrar, du är en verklig hedersman !

 7. Det är väl likadant med alla B-kändisar. De babblar en massa om hur folk ska göra, men gör inte själva och törs inte ens stå för vad de sagt.

  Hur många ensamkommande ”barn” har han erbjudit att bo hemma hos sig?
  Och nu menar jag inte flickvännen…

  1. Han, Schyffert, eller som de med öppet hjärta vill heta hen(sen), kan adoptera de 9000 och därmed i handling visa att de är mogna och ansvarsfulla istället för att med stora ord och med två händer visa ”hjärtat”. Det som blöder är skolan, vården och omsorgen i hela Sverige. Våga stå upp för er själva! Nu är ni blott tragiska.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: