En klok elev och Jan Björklund

INVANDRING. Onsdagen 25/4 besökte Liberalernas partiledare Jan Björklund Teg Centralskola och elevens val i Umeå. Björklund hade inlett sitt valkampanjsfjäskande och kikade runt i skolan tillsammans med rektorerna. Man hade även bestämt att eleverna skulle få ställa frågor.

Björklund hade förmodligen en väldigt högmodig inställning men fick istället kritiska frågor av en elev om bland annat massinvandringen och man rörde bland annat frågor om USA:s krigsvälde och deras påverkar i Mellanöstern. Dessvärre var dem inte öppna för att låta frågorna övergå till debatt utan eleven fick nöja sig med floskel till svar.

-Pettersson hör en klok elev och Jan Björklund som svamlar, invandringen är en förlust i början…

15 thoughts on “En klok elev och Jan Björklund

  1. Björklund kör med sitt vonobe perspektiv och kör stilen som om han pratar med en mindre vetande. I detta fall var det som så ofta Björklund själv som var den mindre vetande.

  2. En modig kille det där.
    Vi vet ju om vad följderna kan bli, det finns ju maffianätverk som kartlägger dissidenter i demokratin och humanitära stormakten Sverige.

  3. knepigt placera grabben politiskt (tycker jag), tror inte
    han är lämplig påläggskalv för SD iaf…snarare ngn typ
    av hopkok från andra kanten…men nog allra mest de
    att han gillar att få höra sin egen röst…då medan en
    kompis lirar in de hela, lite typ Reinfeldt som ung

  4. Bra frågor, men vilka hotar Sverige mest? Kan det vara sju-klöverns självutnämnda högmod att frysa ut SD. Eller finns det annan okänd fientlig aktivitet mot rikets säkerhet?

    • Varför verkar vissa utländska muslimska bidragsturister i Sverige vilja straffa svenskar eller andra länder i Europa? De gaddar ihop sig och samlar tunnor med kemikalier för bomber eller liknande och planerar sitt hat mot livsstilen i sitt värdland. Den livsstil de själva gärna konsumerar. Hur som helst borde det resultera i massiva utvisningar och stängning av asyl-skydd tills kontrollen återtagits. Vad är problemet? Är EU vansinniga?

    • Självklart är det den Svenska 7-klövern med Stefan i spetsen som är det absolut största hotet mot Sverige.

  5. Det där lilla löjliga Liberala partiet har alltid och kommer alltid att vara ett stort skämt, detta parti har ju bara kommit med svammel som ingen vettig människa begripit ett dugg av och just därför så är och blir det vara ett 4-6% parti men som förhoppningsvis snarast åker ur riksdagen tillsammans med i första hand MP, V och C och sedan kan resten av 7 klövern haka på det räcker med bara SD i riksdagen som då fick jobba i lugn och ro och kanske kunde rädda det som räddas kunde i Folkhemmet !!!!!!

  6. ”Ryssland rustar upp”, sade Björklund.
    SIPRI meddelade igår att Ryssland minskat sina militärutgifter med 20 % senaste året.
    Fake news av Björklund.

    • När det gäller Ukraina var det CIA som provocerade fram upploppet i Kiev, motivet var att få sanktioner på Ryssland som lyckades därför CIA proklamerade att Ukraina skulle bli medlem i EU och Nato.
      Medlemskap i Nato skrämde Ryssarna, därför flottbasen Sevostopol kom i fara, men löstes genom att val utlystes om Krim invånarna önskade tillhöra Ukraina eller ett självständigt Krim i federation med Ryssland, 87 % röstade för ett självständigt Krim i federation med Ryssland.
      Marinbasen Sevostopol hyrs av Ryssland från det självständiga Krim.
      I Georgien var motivet att få landet in i Nato som inte ryssarna accepterade, utan upplöste den planen.
      Ryssland idag är för fred och samverkan, däremot USA har varit den aggressiva parten sedan andra världskriget och startat många krig och förlorat alla, men fortsätter ändå med krigen.
      Vietnamkriget bland annat orsakade 4-5 miljoner döda och många skadade. Iraq kriget med 3 miljoner avlidna m.m.
      Nu är de i Syrien och har IS och andra terrorister som verktyg för att krossa den legitima folkvalda regeringen i Syrien.
      Nato är de som hela tiden försökt provocera Ryssland med övningar vid deras gräns m.m.
      Nu är det många i Sverige som lider av folksjukdomen ”rysskräcken” och dit hör Jan Björklund.

      • Jan Björklund som varit militär borde känna till att Ryssland är inget hot mot Sverige, utan vill ha vänskapliga förhållanden med Sverige och Finland.
        Finland som är grannland till Ryssland har haft ett gott förhållande sedan kriget även till Sovjet.
        Under Jeltsin tiden blev också Finland erbjuden att köpa tillbaka hela Karelska näset som Finland förlorat vid kriget mot Sovjet, men Koivisto vägrade, som många finländare ångrar idag.
        När Jeltsin besökte Sverige erbjöd han Sverige att köpa gas från Ryssland, som han upprepade så många gånger att man kunde tro att han var ”alkoholskadad”.
        Ubåtarna som kränkte svenska farvattnen var Nato ubåtar som USA:s försvarsminister också erkände att så var fallet.
        Man kan påstå att idag kommer fienden från väst och inte från öst som tidigare.
        Ryssland vill sälja gas till Europa som är en mycket bra energikälla därför den är helt ren och bör ersätta kol och kärnkraften i Europa.
        Nu är det USA som försöker stoppa gasledningen Nord stream 2 genom sanktioner m.m. därför de är rädda för konkurrensen från Europas industri.
        Sedan vill USA inte heller att Ryssland tjänar pengar på sin gas och Europa blir beroende av rysk gas.
        USA har satt sanktioner mot Ryssland som EU måste följa och drabbar EU mycket negativt, men inte USA.
        Jag tror att Jan Björklund är en lögnare, okunnig tror jag inte att han är.

  7. Björklund behöver också göra ett besök i Strömsund (inte så långt från Umeå) och kontrollera vad dessa misstänkta ”terrorister” lyckats göra med denna ort i södra norrlands inland !!!!
    Om han nu har några partitrogna kvar i denna del av landet ????

  8. Killen är ju 100 ggr smartare än Björklund! Fegisen slingrar sig som en kåt orm på ett hett plåttak..

Kommentera