Finns Stefan Löfven på riktig?

VALET 2018. Statsminister Stefan Löfven har precis signalerat att bara man tar sig in i landet kan man tvinga sig kvar och särbehandlas samt få stanna oavsett asylskäl och utan att ha sannolikgjort sin ålder och identitet.

Det är viktigt att väljarna ser att det kommer färre flyktingar till Sverige sedan regeringen lagt om migrationspolitiken.

Det är statsministerns budskap till de LO-medlemmar som sympatiserar med Sverigedemokraterna i stället för hans eget parti.

– Jag tror att en del av LO-förbundens medlemmar är lite oroliga för migrationen, säger Stefan Löfven till tidningen Arbetet.

-Pettersson undrar om den mannen är på verklighet. Först var det en investering och vinst på lite sikt, sedan byggdes inga murar och att därefter stänga gränsen fast ha en massa hål i muren, därefter var det dags för undantag för ljugande unga män och nu är det…flip, flop, flip, flop, hit och dit…men tycker ni socialdemokraternas politik verka bra så rösta på dem den 9 september 2018.

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

Merit Wager Twitter

55 thoughts on “Finns Stefan Löfven på riktig?

 1. Om Löfven hade fått bestämma själv skulle de 9.000 ensamkommande inte fått stanna. Det var miljöpartiet med hjälp av centern som drev igenom det.
  Hur många av dessa som får stanna vet man inte ännu.
  De får söka asyl igen.

 2. Det finns en del undantag från regeln ….att alla politiker “talar som svin” eller med kluven tunga.

 3. Grupp mot grupp !!!!!!

  4 miljarde till 1,2 miljonet pensionärer = 3 333 kr per pensionär.

  3 miljarder till 9000 afghanynglingar som fått ett antal avslag (tar tid) pga att de inte har asylskäl = 333 333 kr per afghanyngling.

 4. Visst finns han på riktigt. Det är ju han som hela tiden jobbar på att förstöra Sverige.

  • Han har ju gått helt in på Fredrik Reinfelds ide när han sa “öppna era plånböcker”

 5. Att ta en intellektuell diskussion är bortkastat, eftersom väljarna är dummare än en korkskruv och ointresserade av verkligheten. Se på Trump de gäller att förekla och vara övertydlig så att tom. 4 åringar förstår.

  Tex.
  Borgarna är kapitalistsvin som vill sänka skatten och dessutom sänka inkomsten för undersköterskor. För att inte tala om SD som är nazister allihop och de äter barn till frukost. SD är dessutom skyldiga till våldtäkterna eftersom det är bevisat att alla vita SD män är skyldiga.

  Likaså alla andra brott och nedmontering av välfärden och att tiotusentals pensionärer lever under existensminimum. Elaka SD har också förstört skolan, men också lämnat ut säkerhetsklassad info från Transportstyrelsen.

  -Öhhhhh vetdu det ä’ Sossarna och Moddarna som lyckats med allt detta.
  – Noway, Fake news röstar på sossar och kommunisterna som vanligt. Viva la Revulution…för vem vill plugga och jobba??? Nu är det Ullared och Lets dance håll käften..
  Djävla puckon…

  • Herr Pettersson bör i min mening göra tillägna detta ett inlägg och avslöja de ohederliga taktiker och förvrängda perspektiv som östran förespråkar för.

 6. Motdemonstrationer från “identitärerna” i Nice idag.
  Front national var på plats med både Marine och Mareshall Le Pen.

 7. Paris idag , kommunisterna med anhang har återigen slagit sönder och vandaliserat för människor som göder dem !
  De sågar jämt av den gren de sitter på och spottar på den hand som föder dem !
  https://www.youtube.com/watch?v=W-giM_uRF38
  Förbannade skolor och deras lärare, dags att lämna det sjunkande skeppet Europa innan livbåtarna tar slut.

 8. Finns det något tak för hur många flyktingar Sverige kan ta emot?
  – Nej, det finns ingen gräns. Vi ska ta emot enligt de konventioner vi är bundna av. Vi har klarat det tidigare. I början av 1990-talet kom det många från det forna Jugoslavien. I dag är de en naturlig del av det svenska samhället. De bidrar jättemycket. – Stefan Löfven (2015)

 9. Rösta på LÖGNVEN om ni vill ha ökad ASYLINVANDRIG TILL SVERIGE!!
  9000 Afghaner beviljas asyl trots avslag, S+ Miljödårarna visar tydligt att de vill ha “öppna gränser” och oreda i asylprocessen….!
  Säg NEJ till fler Akilov och handfast avvisning av terrorister och kriminella!
  Yes we can if you wot right!

 10. Den inbillade landsfadern och pöspaddan företräder blott alla de som vill se de verkliga samhällskritikerna belagda med munkavle och slagna i bojor under anarkosocialismens totalitära tvång, kedjade vid den folkföraktande globalismens offentliga skamstock, fjättrade, förhånade och rättslösa samt utlämnade till publik beskådan i den falska värdegrundens, angiveriets och allmänpreventionens namn.
  Tvi för denna skamlöshetens och lyteskomikens nationella helgdag!

  Excellensen borde fastmer beakta det grava faktum att den dag livsbanan fullbordats och vandringsstaven brutits skall han ock för evärdliga tider återfinnas i var redig medborgares vreda åminnelse, såframt han icke vidgår sina försyndelser, ber om misskund och retirerar.

  Ingen av oss är syndfri och i laga stånd att sätta oss till doms över människosjälens irrfärder; vi kan blott konstatera att regeringschefen fallit offer för mörksens makter och hans insikt om detta kommer att vara hans enda väg till försoning.

  Andreas, värdekonservativ nationalist, realist och troende kristen.

   • Ja, det är bra, Kodstedt!
    Ett friskt humör som beledsagar ett oförfärat sinnelag visar icke sällan vägen till seger!
    A 🙂

   • Haha! Super. Jag har inte själv Twitter men kunde inte undgå att besöka din eminenta sida.

    Tack för omnämnandet. Andreas gör ett superjobb gällande informationsspridning, kan jag se.

    Självaste Pettersson måste vara stolt över Andreas insatser!

 11. Samma saker malde han om i höstas, när pensionsbrevet kom i Januari var beloppet sänkt med 150 kr, så tro honom inte, han använder lögnen som ett redskap. Men det är skillnad när han lovat invällarna mer, då genomför han det.
  Skulle det bli till en liten höjning för pensionärerna så tar dom tillbaks det med råge, och blir säkert framskjutet till nästa mandatperiod så hinner det ju att dö en hel del som inte får nytta av det.

  • Så klart, han är sosse. Sossar ljuger för att få som de vill, innan övergången till kommunism.

   • Beror på att det socialisterna lovar,är den statliga skatten och den är den minsta/lägsta på skattsedeln.Statens inkomster kommer till stor del av punktskatter,och moms.
    Den dyra blir för oss skatteslavar den kommunala,som blir än värre för varje parasit som tvingas på dem.Detta kommer framför allt pensionärerna att få erfara.
    M.a.o. kommer de 600:-socialisterna utlovar,att hamna i ortskassan,för att kunna erbjuda nybyggarna hyggligt boende och föda.
    Anledningen till att kommunerna tvingas höja skatten till mellan 30-40 % av våra löner,beror bl.a av alla de dyra berikare diktatorerna i Sthlm tvingar orterna mottaga.
    Detta kommer först i år,att märkas rejält för de flesta !

   • hlllviken :
    Du vet det är som ringar på vattnet , det sprider sig jag tror att Ulla är mycket nära “muslimska brödraskapet” så i sanningens namn skulle ha skrivit “allah”.

 12. I dag är det utfästelsernas dag…De röda har tagit på sig findressen och marscherar runt till tonerna av Internationalen.
  T.o.m. borgerliga pressen(om den finns) jamar med,och undrar varför “vi” inte firat Marx 200-årsdag ?
  Tänk om bara någon ynka % ,av allt som dessa röda socialister idag står runt om i landet och lovar,skulle kunna bli förverkligat !
  Stenbock har ju upplevt något liknande i insomnade DDR. Fanor,slogans och sång i i de långa marschtågen.
  Dagen efter såg det inte annorlunda ut…Tvärtemot. ;(
  Vad gäller Löfvèn har det i alla tider funnits sjuka människor.På dårhuset en bit från orten jag växte upp,fanns “Gustaf V” bland de intagna.
  I bland,(några gånger om året) kom “Långe Jan” spatserande förbi.En luffare som hatade småsten !! På den tiden fanns det gått om sådana på våra byvägar.(alltså småstenar)
  Där Jan gått fram något färre eftersom han sparkade ut dem i vägrenen.
  Det som i någon mån förvånat mig,är att sådana lite udda personer kan bli statsministrar.

 13. Ibland undrar man om vissa partier bara sitter och röker gräs om dagarna därav den otroligt flummiga politik vi sett dom senaste åren. 9:e september känns långt bort.

 14. Steffe lille….. —OM— du nu “vill höja pensionen” varför har du inte gjort det under de FYRA ÅR du varit statsminister?

  Eller har du låtit pensionärerna lida bara för att du ska få ett köttben att kasta till dem inför valet?

  Ett köttben med ett snöre i, så att du kan snabbt hala tillbaka det och sen skratta åt de dumma idioterna som sprang efter det för att de trodde du menade allvar.

 15. Han finns på riktigt och konsekvenserna av hans existerande är skrämmande.

  På youtube har jag sett många som refererar till hans huvudform när de beskriver vad han åstadkommit. Jag är benägen att hålla med eftersom all form av sans, sunt förnuft, logik etc. inte förmår förklara händelserna som är förknippade med denne man.

  Vi sammanfattar hans prestationer:

  Att förstöra en välfärdsstat på minsta möjliga tid och till maximal kostnad.

  Fast det är klart, klara man att leva under den tid som nu präglas av våld, rädsla, censur, förtryck, och alltid med ett inslag av genus och värdegrund, så klara man allt.

  Have a nice day!

 16. Jag vet åtminstone en här på bloggen som kommer att rösta
  på honom, inga tabbar som Stefan gör är för stora och
  lögnerna inte för många för att personen ska avstå?

 17. I dagens valtal lovar Lövén att de äldre skall bli tryggare, och att han blir färdig 2022.
  Då finns det väl ingen anledning för pensionärerna att rösta på honom nu, vi får väl vänta och se först.
  Jag minns att bensinskatten inte skulle höjas, därefter har den höjts tre gånger.

 18. Jo tyvärr – han finns på riktigt och ljuger värre än en häst travar precis som de ensamkommande som belönas med att få stanna ändå.

 19. Hur det än är, så fortsätter strömmen relativt obegränsat med anhöriginvandringen. Jag vill inte ha ett samhälle där man dagligen måste läsa den här typen av nyheter.
  http://www.informationskriget.se/2016/05/28/gruppvaldtagen-flicka-tog-sitt-liv/
  Samt klanerna av brottssyndikat tycks vara så etablerade, så de kan knappast ha behov av etableringsbidrag längre? Men vem vågar ta ifrån dem det?
  https://www.expressen.se/kvallsposten/kriminella-forsoker-ta-over-hela-varnamo-/
  Den som äger störst våldskapital vinner. För att inte tala om våldet i skolorna. Tack feministregeringen med den rätta värdegrunden, för tystnaden och det växande helvetet.

  • Regeringen kallar sig för en feministisk regering, det måste dom sluta med.
   Dom bara förstör och förstör för Sverige.
   Eftersom feminin står för fruntimmer så undrar man om fruntimren är så dumma så dom vill ta död på hela Sverige.
   Så rövhålet sluta att kalla er kärringar om ni vill se till att kvinnor och män skall bli jämställda.

 20. Rubriken kan synas tokig men det är en relevant fråga!

  SL dök upp från ingenstans och sattes som ledare för Sverige. Hur gick det till?

 21. Apropå ärliga och uppriktiga sossar………

  Paulina Neuding som är chefredaktör på Kvartal, journalist och jurist. Skriver bra om detta ämne. Som verkar vara outtömligt.

  “Morgan Johanssons vilseledande facit om brotten”.

  “I BBC förtiger justitieminister Morgan Johansson centrala fakta om svensk brottsutveckling och överrepresentationen av invandrare i fängelserna. Och på sin egen hemsida om migration och brott har regeringen smugit in en förändring och förvandlat en myt till ett faktum på bara någon vecka”.

  https://www.dagenssamhalle.se/kronika/morgan-johanssons-vilseledande-facit-om-brotten-21916

 22. Jag tror en del lo-medlemmar är lite oroliga för migrationen!
  Nej han är inte riktigt klok i huvudet, en notorisk lögnhals en pinsam brakskit är vad han är.

 23. Idag ska Stefans “fasadsolidaritet”, manifesteras på gator och torg, runt om i Sverige.

  Känns detta inte lite väl tröttsamt och förnedrande , nu för tiden?

  Johan Westerholm konstaterar på ledarsidorna……….

  “Detta leder till den enda rimliga slutsatsen att en röst på Stefan Löfven i valet 2018 är även en röst på även Annie Lööfs, Gustav Fridolins och Alice Bah Kuhnkes migrations-, kultur- och demokratipolitik”.

  https://ledarsidorna.se/2018/04/valet-2018-en-valrorelse-med-russinpolitik/

 24. Man kan absolut inte lita på någon som har haft med den store förrädaren fridolin att göra . DEtta är mycket falsa människor och så är det val år eller val lögner på löpande band.

Kommentera