Vänstern nya lågvattenmärke

VALET 2018. -Pettersson skulle normalt ha trott att det handlar om ironi, men inte när det kommer från den socialdemokratiske politruken Anders Lindberg på Aftonbladet. Han vill smyga in en misstanke om att det skulle handla om rasism. 

Det är extremt lågvattenmärke för vänstern när man vantolkar en valaffisch och det säger mer om vänstern människosyn än något annat.

21 thoughts on “Vänstern nya lågvattenmärke

 1. Den ryggradslösa syltryggen Anders Lindberg på det helvita Aftonbladet….BOJKOTTA!!

 2. Den lille sykofanten och draksåningsmannen Lindberg vore inte sig själv om han inte nappade på det oemotståndliga ordval han själv och den av tvångstankar behäftade kulturmarxistiska maffian söker kriminalisera, oaktat det faktum denna piruetterande PK-ballerina förbannat väl vet att begreppet vit är en synonym för hederlighet och laglydnad.

  Det är i rollen som illistigt insinuant interpret av samhällets formativa skeenden vi haft det dubiösa nöjet att göra moralmagister Lindbergs bekantskap – en politiskt prostituerad publicistprimadonna vi med fördel klarat oss förutan.
  Andreas 🙂

 3. Det är inget lagbrott att vara dum i huvudet.
  När man då vet att han tillhör kretsen som är rådgivare till Stefan Löfven samt även det andra stolpskottet Henrik Arnstad så får vi kanske vara tacksamma att det inte är värre än det är.

 4. Hur klarar man denna tankevurpa när snön är vit och vanligt skrivpapper vitt. Kan man inte anknyta till vanligt vardagsspråk utan att se rasism i varje ordval?

  • Det finns många vita hus, har ett sådant, är jag rasist? Säkert per definition enligt PK. Idioter.
   Tycker dock att vita tubsockor skulle förbjudas

 5. Ett vitt kontrollerat nattliv skulle rädda många svenska flickor från livslånga trauman.

 6. Det aer vael inte saerskilt vanligt i Sverige att man talar om den vita ekonomin. Om naagon svensk saeger att han taenker ta en vit vecka saa skulle foermodligen de flesta tolka det som att han taenker avstaa fraan att dricka alkoholhaltiga drycker under en vecka snarare aen att han taenker betala sina skatter under en vecka.

 7. Ärligt talat hur länge skall Anders Lindberg få hålla på? Finns det ingen nedre gräns utan att någon av hans chefer reagerar?
  Snacka om att bidra till en solkig valrörelse.

 8. Går Stockholms avloppssystem igenom Aftonbladets lokaler? Slambassängen verkar vara i det rum ledarredaktionen befinner sig …

 9. Såg att högklackade skor anses av några som kvinnoförtryck.
  Då måste man anse att vapen är mansförtryck.

Kommentera