Stäng

27 reaktioner på “Ni som bidragit till denna utveckling – Ni ska skämmas!

 1. Iranier må vara välutbildade och bra på att integrera sig men vanligt förekommande vid sexualbrott och hedersbrott.
  Så rebeccas mor talar väl om sitt eget folk förmodar jag.

 2. Rebeckas mor beklagar sig för hedersmord i Sverige och kvinnor och barn som lever under hot.
  Det är inget som skulle förekomma i vårt land om vi inte tagit emot folk från länder där sådant pågår, bl.a moderns hemland.

  1. Ena sekunden’ alla människors lika värde dravel, sen plötsligt är inte alla lika mycket värda.

 3. Jag ska lägga till en parameter i debatten. Ibland kan den bli lite förenklad.
  Det som skiljer människor mest i världen är inte vilket land man kommer ifrån utan vilken socialgrupp man tillhör. Medelklassen ser ungefär lika ut oberoende av land. Underklass/ fattiga skiljer sig inte heller så mycket.
  Poängen är då att bara ge tillfälliga uppehållstillstånd så att det går att skicka tillbaka dem när de inte längre lever under hot.
  Det som händer om det blir fred i Mellanöstern, dock knappast troligt, är att medelklassen och de som möjligen kan vara till nytta för vårt land åker tillbaka, och de som är analfabeter och fattiga mår bra på att bo i bidragslandet Sverige. Varför akulle dom flytta härifrån?
  Samma med zigenarna, även om tiggeri blir förbjudet är de redan etablerade i Sverige. De har lärt sig att utnyttja de snälla svenskarna, kyrkan och hjälporganisationer. De vet hur de ska utöva sin kriminalitet och möjligen panta flaskor.
  Tänk att den enda politikern som fattade detta var Jimmy Åkesson.
  Varför ska man rösta på någon annan än honom?

 4. Om svensken väljer att sova i sin egenförvållade avföring, så det bara att gilla läget. Alternativet skulle kunna man vilja hoppas att Dumsvensson till sist får ett uppvaknande och röstar på en VERKLIG förändring..

 5. Ja de, som bidragit eller ansvarat för den utvecklingen har lovat färdigt och lekt färdigt med andras tillgångar. De har förhoppningsvis inget mer att göra i det politiska livet efter valet.
  Slut med skattehöjningar, bidragsinvandring och försämrad samhällsservice.

   1. MIA, är det debattören som avses eller står MIA för något annat ett nytt parti kanske ?
    Inga fler partier nu, får räcka med en röst på AFS i September.

   2. Ett exempel på en som inte skäms,
    för du har väl inte missat denna stjärna.

 6. I Polen förtryckte Den Polska Förenade Arbetarpartiet arbetare och sköt mot dem i Gdańsk 1970 när arbetarna hade protesterat mot partiets politik.
  Jag hoppas att detsamma ska inte hända här. Polen var underlydande Sovjetunionen; och Sverige är underlydande vem?

 7. Spelar ingen roll eftersom samtliga självutnämnda svenska Fantomer anser SD och deras väljare vara det allra värsta som hänt någonsin.
  Våra tankar om utvisning, repatriering och stängda gränser anses vara något mycket värre än t. ex Akilovs gärning.

 8. Jag skrev så här lite tidigare idag hos Carina fina:

  Det finns en enda Rebecca Amiri i Sverige som jobbar som ”hållplatsansvarig” på Västtrafik och har en ”Politices kandidatexamen i offentlig förvaltning från Göteborgs universitet” och som tydligen är med i Nya moderaterna. På ”mittfunktionshinder.se” (?) uppger hon att hon ”agerar även fritidskonsult för Flexi Assistans Göteborg AB” där en Homayoun Amiri är VD. Detta bolag hade 24 anställda och omsatte 10 miljoner 2015 men bara 6 anställda och 2,3 miljoner ifjol.

  Hennes, som jag tolkar det, far är gift med 57-årig person och bor i en villa mitt emellan Kungälv och Alingsås. Han är engagerad i två företag som VD eller styrelseledamot med sin fru, som kan vara Rebeccas mor, men ingen tar inte ut lön eller ersättning. Trots att de bor i villa så finns ingen bil registrerad på adressen. Ej heller någon hund men det var inte oväntat.

  ”Hennes fina fria Sverige”!? Mitt, sa finnen om Stockholm, är ett uttryck som jag osökt kommer att tänka på. I Sverige tillämpar vi ”jus sanguinis” eller ”blodets rätt” till medborgarskap och jag har inte gått med på att dela med mig till okristna från diverse håll och kanter.

  1. Argus:
   Tack för din undersökning som fick mig på andra tankar,sedan jag varit mer än ”lite” för-annad sedan i morse.Hur har den svenska urbefolkningen kunnat hjärntvättas så kapitalt,som de yngre generationerna nu visar upp ?
   Vecka efter vecka redovisas enbart propaganda i olika former,hos de Statliga och medlöparna inom PK-pressen.Raderna är så illa och dåligt genomtänkta,att även småbarn bör kunna inse,(och förstå orsaken) till deras vinklingar.
   Två skäl kan ligga bakom.Första att de måste fylla sina sidor med något ”nytt” dagligen.Andra att folket fördummats till den milda grad,att de tror på svamlet !
   Ett exempel är deras veckovis återkommande ”väljar-barometrar”.I varje rapport tappar SD, x %-tal.Likväl ligger slutsumman på samma nivå månad efter månad !!
   I mitt andra ”hemland” redovisas på samma sätt deras arbetslöshet.
   Varje månad sjunker antalet arbetslösa,men i slutändan ökar %-talet, för dem som saknar jobb,månad efter månad !! Just nu är man på god väg mot 10 %-ig arbetslöshet…

   1. Eftersom hon har ett helt unikt namn så var det lätt för en som tillhör Internet-generationen att hitta information. När jag säger Internet-generationen menar den som skapade Internet inte de som lattjar. Inte lika distingerad som Vint Cerf och Bob Cahn men har byggt nätverk långt innan gemene man visste vad IP var.

    Själv har jag bott på flera orter och verkar och verkat på många fler. Jag kommer genom föreningslivet i kontakt med människor från många olika ställen och länder som jag emellanåt besöker. Jag är uppväxt i en tid då man kunde lita på morgontidningarna och radio/TV och därför ville det till en särskild händelse innan jag såg diskrepansen mellan media och verklighet.

    Det var mordet, det går inte att kalla det någon annat, på Inger i Landskrona. Själv är jag inte från Skåne men har träffat många skåningar och jag tyckte inte att händelsen stämde med mina erfarenheter av det skånska kynnet. Googlade på mordet och hittade Flashback som hade en korrekt beskrivning av händelsen.

    I det ögonblicket slocknade all tillit för MSM. Den tryckta pressen, inklusive lokalblaskorna, är för mig död. Jag använder fortfarande några andra nyhetstjänster på nätet men är alltmer skeptisk. När man vet att en kvalificerad majoritet av det svenska folket ännu inte fattat vad de gör kan man lätt bli nedstämd. Det svenska folket är inte ensamma men det börjar röra på sig.

    Trumps valseger väcker hopp. Nu var det långt ifrån alla amerikaner som röstade och landet är starkt polariserat. De som av gammal vana röstat på demokraterna har upptäckt att de plötsligt fått det mycket bättre efter att ha hört löfte efter löfte i årtionden så händer det plötsligt saker.

    Med tanke på stigmatiseringen så har jag svårt att tro att SD kommer att få något att säga till om. Å andra sidan verkar det spela mindre roll då hälften av de andra partierna sent om sider friskt kopierat deras politik. Nu säger jag inte att man inte ska rösta på dem för det. De andra partierna tvingas ändå ta hänsyn som de annars inte skulle göra. Vill man däremot ha en snabb förändring får man helt enkelt göra som islamisterna, kapa ett parti. Det skulle räcka med en rösts övervikt vid årsmötena i alla kommuner.

 9. Feministpartiet, Alliansen, Jonas kommunister, FI o PK bara älskar Sverige som är ett bättre land än alla andra att bo i om man inte född Svensk.

 10. Bilderberg sällskapet är en del av dessa som vill slå itu Nationalstaterna
  genom massinvandring från lågpresterande individer från tredje världen, varför tror ni annars att Annie Lööf , Stefan Löfven Majoren , Reinfeldt
  och andra åkt skytteltrafik ner till detta hemliga sällskap, och varför
  tror ni att Stefan Löfven är mer nere i Bryssel än i Riksdagen, han
  är en av dom Svenska Nyttiga idioterna som hjälper dessa ekonomiska
  sammanslutningarna att slå itu Sverige och Europa.

 11. Tja, varför gnälla man får nämligen den politik som majoriteten väljer!
  Det går nämligen att flytta till ett annat land med ordning och reda om man inte är nöjd.
  Svenskarna väljer politiker vilka är mer intresserade av andra nationer och andra nationers medborgare i stället för sitt eget land och dess medborgare, capice!
  Är Ni nöjda med detta så fortsätter Ni givetvis att rösta på sjuklövern!

  1. Exakt! De flesta av de som kommit vill ju ha fler av sina landsmän här och har tagit hit släkt osv osv. Så nu kommer konsekvenserna, men då klagas det.

  2. Jag tycker att Sweb Tv s Lördags intervju med Lars Bern
   skulle komma varje Svensk till del, den förklarar rätt bra
   vad många av oss andra misstänkt att grundorsaken
   har att göra med Stora Amerikanska Banker och ekonomiska
   sammanslutningar, Georg Soros, EU, sju klöverpolitikerna
   och inte minst Mainstreammedia som håller käften om att man vill ha till stånd en ny underklass, och det syns inte minst här i
   Sverige där man slår ner på Fattigpensionärer, lågavlönade arbetslösa, sjuka o Handikappade, tro inte en sekund på vad
   dessa landsförrädare från vänster till höger säger och allra
   minst på dom som falskeligen utger sig för att vara ett arbetarparti!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: