Nu är valrörelsen igång


SVT:s Rapport hade ikväll ett inslag om valrörelsen och en av de tre frågor som står väljarna närmast, migrationen.

Henrik Ekengren Oscarsson berättade om den stora frågan, ett kort reportage om SD och M, samt lite reklam inför kvällens debatt i Agenda. Fast vad vore nu SVT om man inte i samband med detta inslag, slog ett slag för migrationen som säkert fick varje batikhäxa och centerpartist att ta till lipen? Se och läs.


7 responses to “Nu är valrörelsen igång

 • SasjaL

  Fast vad vore nu SVT om man inte i samband med detta inslag, slog ett slag för migrationen som säkert fick varje batikhäxa och centerpartist att ta till lipen?

  Bli påmind dagligen om detta. I det hotellrum jag har sedan två veckor [och i ytterligare en vecka] på Rodos, en kattmamma med tre småttingar flyttade in i garderoben ett par veckor innan helt obemärkt. Hotellet försökte få ut dessa innan min ankomst, men misslyckades, pga agressivitet från mamman. Man lade ingen större vikt vid detta, då man visste att mamman och jag är ‘gamla’ bekanta.

  Till saken, som orsakar att jag blir påmind. När ungarna började undersöka sin omgivning, dvs rummet, så händer det nästan dagligen sedan dess, att en av de röda ungarna springer in i ett av hörnen och ‘hittar inte ut’. Följden blir ett hjärtskärande skrik på hjälp … Svensk [vänster]politik i ett nötskal.

  Mamman bryr sig inte längre, när hon märker vad som hänt.

  Gilla

 • Lena

  Mats Knutson skriver på SVT.
  https://www.svt.se/nyheter/ulf-kristerssons-balansakt-pa-slak-lina
  Att balansera på ”slak lina”, vilka odds ger det ?

  Gilla

 • Stenbock

  För första gång i mitt liv har jag sett och lyssnat till ”arbetarpartiet M`s”
  partiledare. Trodde inte det i moderna tider fanns en så tillgjord,och mer än udda människa,som kunnat få ett sådant förtroende av sin valboskap !!Personligen kändes det som att sitta i en teatersalong.Inte kan väl en människa i verkliga livet bete sig och uppträda så feminint,som denne moderatledare ?
  Att han där utöver för mig tycktes vara tämligen grön,och oerfaren inom politiken gör,att jag ser ljust på kommande valkampanj från SD-håll. Jimmie som vanligt lugn och sansad…

  Gillad av 1 person

 • Stenbock

  Stefan K:
  Förlåt,men avstår att läsa deras tårdrypande sagor..Skrev tidigare att jag är mer än förvånad,hur ”barnen” har åldrats till numera halvgamla män.
  Om det fortsätter i den takten,har vi snart bara exotiska pensionärer !

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Imorgon efter det politiska tjaffset i Agenda mellan SD och M går livet vidare som om ingenting har hänt !!!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: