Özz Nujen är stolt, har renoverat husen på Gotland i två år

INRIKES. I måndags påstod Özz Nujen i Uppdrag granskning att han inte hade något att göra med de hus han äger på Gotland och i intervjuer sagt att han arbetat med i två år. 

Intervjun är förkortad…

För ett år sedan lät det annorlunda…har renoverat i två år, tillsammans med systern, ringer systern varje dag, ska bedriva sin teaterverksamhet där, äger merparten av fastigheterna. Nu vet han ingenting, har inget med det att göra och är inte alls inblandad…

Hela Gotland den 18 februari 2017. ”Komikern och skådespelaren Özz Nûjen köpte för några år sedan Gazeliegården och den gamla skolan i Tingstäde tillsammans med sin storasyster. Han har under en längre tid renoverat gården för att få till en verksamhet i fastigheten. Tanken är att det framöver ska gå att spela teater där.

– Min förhoppning är att det ska bli en teater som får namnet Tingstäde teater. Jag och min storasyster har tillsammans renoverat den under en längre tid, säger Özz Nûjen.

”Han säger att det ännu är en del av renoveringen som återstår innan det är en färdig scen på plats.

– Det jag behöver nu är bra ljud och ljus. Sedan är det mesta renoverat, men det är lite jobb som ännu återstår, säger Özz Nûjen.” 

Hela Gotland 20 juni 2017.”En av hans bröder bor på ön och för tre år sedan köpte Özz den gamla skolan och Gazeliigården i Tingstäde tillsammans med sin storasyster, en plats där hela familjen kan samlas.

– Det har tagit två år att rusta upp den och tanken är att vi ska ha en teaterscen där. Vi siktar på invigning i sommar, berättar han.

Flera gånger under intervjun återkommer han till den villkorslösa kärleken i familjen, som ger honom en stor trygghetskänsla.

– Min storasyster är min idol. Vi ringer varandra nästan dagligen. Hon är familjens överhuvud, ryggrad och krona, vi kan gå till henne med allt, säger han och tillägger:

– Jag tror att man blir tighta som syskon när man varit så nära att förlora varandra.”

– Pettersson tycker det är uppenbart att Özz ljuger men det spelar ingen större roll, han är ansvarig.

Frågan är varför inte drevet går?

Varför klarar sig sådana som Özz och Soran men inte Timell och Kronér.

14 thoughts on “Özz Nujen är stolt, har renoverat husen på Gotland i två år

 1. Özz är inte bara Rasfrämling utan framförallt Pösmunk som ej hörr hemma i en västerländsk Demokrati!

 2. Özz är inte bara Rasfrämling utan framförallt Pösmunk som ej hörr hemma i en västerländsk Demokrati!

 3. främlingen Özz ska inte hålla på och förstöra Gotländska kulturarv. Hur f^n tänkte man när man sålde till hen :).
  Är det någon som vet när hennet kom till Sverige och på vilka grunder det var??

 4. När jag i dag läser Gotland så tänker jag på våldtäkten mot den handikappade kvinnan där ansvariga på ön skyddade skurkarna och nu förgörandet av visselblåsaren inom tandhälsovården. Rosornas och ruinernas ö tycks ha en otrevligt dold agenda bland sina styrande.

 5. Jag vidhåller mitt första intryck av Visby på Gotland…….jag trivs inte här , det är något ”ruttet” inte så att det stank, det var något som jag inte kan sätta orden på, kanske Almedalen.
  Den bästa upplevelsen på ön var en visit på en bondgård som gjorde ost, god ost, korna gick själva till robotmaskinen och blev mjölkade. En helt surrealistisk upplevelse, sedan kunde de bli tvättade i en anläggning som påminde om en biltvätt i liten skala.
  Allt det här utan att en människa var där och skötte om.
  Det blev något fel på mjölkroboten och då dök en man upp, han hade fått larm på sin iphone att något var fel.
  Mitt bestående intryck av Gotland, en datoriserad bondgård.

Kommentera