Stäng

Mångkultur är bra och mångkultur är dåligt

INVANDRING. Mångkultur är ett uttryck som beskriver hur flera etniska grupper med olika kulturer samlas inom samma politiska enhet, exempelvis en stat som Sverige.

Majoriteten i Sverige påstår att de är för mångkultur men de flesta vill bo i etniskt svenska eller västerländska enklaver. Alla andra folkslag är likadana, de vill bo och leva med människor som är likadana och har samma värderingar som de själva.

Se på invandringslandet nr ett, USA, där bor fortfarande, efter århundraden av invandring, vita med vita, svarta med svarta, latinos med latinos, kineser med kineser osv.

Ingen har heller kunnat visa ett land som fungerar bättre med mångkultur än med etniskt monokultur.

Fast det fungerar något så när med närstående kulturer som svenskar, samer och finnar men då och då kärvar det även här.

Exempelvis är svenskar och tyskar germaner men vi är inte lika för det.

Mellanöstern är än värre, där ska araber, perser, berber, judar och många andra samlas och det går inte så bra  som ni vet. Inte blir det bättre av att araberna är splittrade på olika religioner.

Nåväl, ändå vill Pettersson påstå att mångkultur är bra. Jorden är stor så det finns plats för alla, dock inte i Sverige.

Svenskar bor i Sverige, japaner i Japan, indier i Indien, quechuas i Sydamerika osv. Det hindrar på intet sätt att vi gästar varandra och uppför oss som gäster och tar seden tid vi kommit.

-Pettersson säger också att mångkultur är dåligt.

Nästan alla människor kan äta tillsammans. Kineser, svenskar, amerikaner, sydamerikaner osv. Vi äter det som bjuds, ibland med förtjusning, ibland av artighet men vi äter. Kalas är bra, kalas är demokrati, man äter, umgås och dricker ihop. Pratar och utbyter idéer, alla gör det utom en grupp människor.

Alla går att integreras utom muslimer. 

En del kommer inte som gäster, de tar inte seden dit de kommit och då är mångkultur dåligt, rent av farligt när man ser hur vissa har det i sina hemländer och de vill flytta den kulturen hit…

Tycker ni det är bra så röstar ni naturligtvis på något parti i sjuklövern i höst.

9 reaktioner på “Mångkultur är bra och mångkultur är dåligt

  1. Ni minns kanske jag skrev några om vitryssar,som togs i Helsingborgstullen för c:a en månad sedan.Skåpbilen var full med stöldgods,och alla trodde väl att tullen äntligen lyckats plocka några av tjyvarna,från de s.k. Östländerna.
    Detta tyckte inte lokala rätten utan frikände dem helt.Glada i hågen kunde dessa kriminella tåga ut till friheten,i Dårarnas land Absurdistan !
    Själv kan jag inte ge en annan förklaring än att det måste vara ett liknande fall som i Solna.Slutligen har jag full förståelse om inte tullanställda direkt trivs med sitt arbete.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: