PK media är sig lik


INSÄNDARE. PK-media är sannerligen fantastiska. Det är som att verkligheten enbart finns inom den egna lilla gruppen PK-elit. Centerpartiets ledning har som bekant sagt ja till att släppa igenom regeringens nedsablade lagförslag om så kallade ensamkommande flyktingbarn.

Detta för stora delar av det svenska folket obegripliga ställningstagande har som väntat lett till debatt – dock inte om vad beslutet betyder för Sveriges rättsväsende, utan istället fokuserar PK-media vad det eventuellt betyder för Alliansens framtida väl och ve!

Helt säkert är gemene svensk mer intresserad av att Sverige även i framtiden upprätthåller ett fungerande rättssystem, vilket är ett av den demokratiska statens hörnstenar, än huruvida den så kallade Alliansen överlever eller inte, medan PK-media tycks se det som viktigare att publicera oändliga och meningslösa diskussioner och spekulationer om höstens eventuella regeringskonstellationer.

Anonym


4 responses to “PK media är sig lik

 • Peter Skoglund

  Bra insändare.

  Gilla

 • Kurt

  Sanningen få vi veta i September

  Gilla

 • age

  Våra barn och barnbarn får betala!
  Vi gamlingar hinner göra slut på våra pengar innan vi tar ner skylten och Sverige blir ett land styrt av islam och med sharialagar!

  Grattis alla ungdomar! Fortsätt rösta på socialisterna!
  Ni kommer att få det bra………………

  Gilla

  • Gus

   Men vi med förståndet kvar, står på murarna för våra barns framtid ! Rösta SD ! Det gäller vår framtid nu !

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: