Özz Nûjen – ”Jag har inte varit inblandad”

TERRORISM. Uppdrag Granskning handlade i kväll om terroristen Rakhmat Akilov, programmet avslutades med att Akilov sagt i förhör att han betalades svart för att renovera två sommarhus på Gotland, som komikern Özz Nûjen äger tillsammans med sin syster.

Uppdrag Gransknings Janne Josefsson intervjuar Nûjen tillbakavisar han bestämt uppgifterna och kallar Josefsson för ”creepy gubbe”.

I förundersökningen mot Rakhmat Akilov finns fem ekonomiska transaktioner som sticker ut.

Det handlar om totalt drygt 85.000 kronor som satts in direkt på Akilovs privata konto i Nordea, de är märkta ”GOTLAND” och ”Jobb”.

Betalningarna görs efter att Akilov arbetat med att renovera sommarhus på Gotland. Husen ägs av komikern Özz Nûjen – det ena via ett av hans bolag, det andra tillsammans med sin syster.

-Pettersson säger att Özz –

 • som äger en stor del av två fastigheter som renoverats av svartjobbare är inblandad.
 • Om en del av betalningen för renoveringen av Özz fastigheter går direkt in på en muslimsk terrorists bankkonto så är Özz inblandad.
 • Om den islamistiske terroristen INTE deklarerat för betalningen så är Özz inblandad i både svartjobb, skattesmitning och misstänkt terrorfinansiering, tänk på det Özz Nûjen!

Lyssna på Uppdrags gransknings intervju med Özz Nûjen HÄR.

Hela Uppdrag granskning om terroristen Akilov

Om Özz Nujen på bloggen…

33 thoughts on “Özz Nûjen – ”Jag har inte varit inblandad”

 1. På Nyheter idag (nättidning) finns Nöjens eget videoupplägg över intervjun med Janne Josefsson, dvs. Nöjens egen film. Helt vidrig tillställning. Han faller Janne J. i talet hela tiden, försöker inte svara på frågor utan säger att Janne J. är en domstol, säger att han ringt upp ett tio-årigt barn osv. Rimligt borde väl vara att konstatera att barnet (kanske efter instruktion) svarat på faderns nummer. ÖN avsäger sig helt och hållet ansvar för huset på Gotland, tydligen INTE MEDVETEN om att som husägare/delägare har han ändå ett JURIDISKT ANSVAR för de arbeten som utförs på huset. Han hanvisar till svågern hela tiden.
  ÖN bekräftar mina värsta fördomar vad gäller mellanösternfolk, dvs. de skyller ifrån sig, låter en inte prata till punk, hänvisar hela tiden tillbaka till frågeställaren och kommer med beskyllningar tillbaka i känt PK-manér. Urskuldar sig, inte mitt fel, tar upp sin gamla kurdiska mamma, hänvisar till “vårt land” när Sverige avses osv.
  Typiskt exempel på person som inte vill ta sitt ansvar, dvs. reda ut problemet med svart anlitad arbetskraft och fallet Akilov.
  Ett enda stort mentalt barn är denne Özz och det är en skam att hans anses rolig!

  • Delar helt din uppfattning om “bergsturken”. Var och en med lite sunt förnuft och vett i skallen begriper vad det handlar om. Upplägget är ömkligt att beskåda.

 2. Finns ingen ryggrad kvar hos vissa. Allt är andras fel aldrig MITT. Vi har det samhälle vi förtjänar.

 3. http://img.lemde.fr/2018/04/25/360/0/3600/1800/312/156/60/0/f201a1a_3226-1wk1rbv.r7u2.jpg
  Utan att känna till Bergsturken annat genom bloggen,tror jag mig ha funnit ut likheter med två andra snorvalpar som figurerande politiker inom EU-sfären.
  Fridolin från Vittsjö,och den t.h. på bilden ovan en byfåne från Paris vid namn Macron. Som framgår av bilden tvingas Trump hålla den senare i handen,när de två skall förevigas på bild framför Vita Huset.

 4. Inget i
  Aftonbladet
  Expressen
  DN
  SVD
  när jag sist tittade torsdag 26/4 0900.

  Märligt? Ja, om jag var journalist skulle
  jag tycka att ett helt uppslag vore rimligt
  i en kvällstidning.

 5. Han uttrycker det väldigt väl hur muslimerna i allmänhet fungerar,
  – Jag fattar ingenting.

 6. Özz din gamle getknullare du är körd nu. Du har Ebbas och de andra offrens blod på dina händer,och du försöker med härskarteknik anklaga Janne Josefsson för att inte göra sitt jobb,du är körd nu. Ingen vill veta av dig din fega syltrygg som inte står för något gott,bara söndra och härska.

 7. Och hur många av våra gamla får tre mål mat om dagen och dusch?
  Skicka tillbaka honom och låt honom avtjäna straffet hemmavid, där han kan språket.

 8. Özz Nujens taktik att avbryta JJ hela tiden på ett “arabiskt maner” tror jag att ingen gick på utan det var väldigt avslöjande var skulden ligger.
  Men sinnessvaga kommunråd kommer väl fortfarande att anlita honom i indoktrinering av sina anställda för fantasisummor.
  Otroligt att någon överhuvudtaget kan tycka att en sån skitstövel som Özz Nujen är rolig.

 9. Varför är inte den stollen i kurdistan och strider för det han alltid gapar om “ett fritt kurdistan”, gissa en gång ———–det räcker …han är en feg skit !
  De kurdiska kvinnorna kämpar och han är i Sverige och svindlar !

 10. Många Myndigheter = Ju fler kockar, desto sämre soppa!
  En skam för Sverige men Absurdistan tycker det är en framgång.
  Låt inte Er bli lurade i höst, rösta rätt!

 11. Den där så kallade komikern …….är bara en svindlare och vilka är lättare att svindla än …..svenskar ?
  Förakt för honom och det så kallade svenska rättsväsendet.

 12. 85:- Då har bergsturken fått sölja många får…Eller finns det även getter ute på Ön ?

 13. Det blir svårt för bergsturken att skoja om invandring och svenskar, efter att betalt den illegala terroristen svart och indirekt understött massmord. Man kan också utgå att hans tid som expert i SVT soffa är över. Men public service hittar garanterat nya indoktrinerade ägg att använda i sina paneler.

  Terrorexperten Randstad säger att det bara är entidsfråga till nästa attentat. Det har nu regeringen och Centern säkerställt genom att vettlösa migration.

  Att svensken inte klarar att lägga ihop ett plus ett är ett mysterium…

  • Annie Rööfs fängelsemat kommer bestå av enbart högerskor av olika schatteringar, herr som dam, som segt gammalt läder.

 14. Jag såg programmet. Özz Nûjen blev förbannad på Janne Josefsson. Nu ligger väl Josefsson under sin säng i fosterställning, suger på tummen och gråter. Josefsson borde varit mycket hårdare. Tagit Nûjen i örat och vridit om.

  • Anfall är bästa försvar och det hade Özz insett.
   Men hans taktik att svärta ned JJ tror jag inte höll.
   JJ har rätt. Özz ägde husen tillsammans med sin
   syster/svåger. Att han ekonomiskt inte skulle bidragit
   till renoveringen verkar långsökt. Jag äger en stor båt
   50/50 med min bror. Givetvis delar vi på alla utgifter
   som tex motorrenoveringen under vintern. “Jag har
   ingenting med det att göra” går ingen på.

Kommentera