Börja tugga Annie!

VALET 2018. Idag lovade Centerpartiet att rösta JA till regeringen Löfvens kritiserade förslag att låta 9.000 ljugande afghanska män utan asylskäl stanna i Sverige. Detta trots en svidande kritik från LagrådetGränsen har nåtts för vad som är acceptabelt i fråga om hur lagstiftning kan utformas” med flera…

20 thoughts on “Börja tugga Annie!

 1. Annie kommer ta över alla kvinnliga röster från miljöpartiet.
  Minns år 1924 som året när första spiken sattes i sveriges kista.

 2. Ser detta som ett tydligt tecken på mycket desperat röstfiske, men har har hon verkligen tänkt igenom vilka hon riktar sig emot? C hinner kastas ut ur Riksdagen, innan de kan dra nytta av dessa ’väljare’ …

 3. En föraning om vad som kommer att ske efter valet i höst. S 23%, C 5,5% ger tack och lov ingen majoritet. Dessvärre ett parlamentariskt träsk där vissa PK partiers ledare redan sålt sin själ och ingen törs erkänna sin felsatsning, att allt för tidigt säga nej till valets vinnare SD.

 4. Hon borde krypa under den sten hon kom ut ifrån, samma råd som hon gav till en besvärlig frågeställare på Twitter.

 5. Men alla borde vid det här laget veta att det går inte att lita på vad en centerpartist säger. Never ever!

 6. Inga problem för Annie och hon behöver inte tugga på sin sko!

  ”Vi har inte agerat stödhjul åt S utan vi har fått igenom en del av Centerns politik!”

  Så kommer den uppblåsta paddan att säga!

  Nån som sätter emot?

 7. Man ska inte önska människor ont, men hoppas skohelvetet smakar illa.

  Fridolin hade en kolbit med på en partiledardebatt. Hoppas Åkesson tar med sig en sko nästa gång det sker.

  • Om J. Å vill vara rakryggad och hålla huvudet högt så sjunker han inte ner till lilla Friddes patetiska nivå och tar med någon sko i en debatt, vore bara löjligt och skulle direkt bjuda PK-media på något !

 8. Annie har nu passerat en utpost där ingen trovärdig reträtt tillbaks finns, vilket tom. hon som normalintelligent borde inse. Så den mer relevanta frågan läsaren bör ställa sig är hur mycket förhandling som redan skett med Socialdemokraterna bakom ryggen på Alliansen. Är det helt enkelt rimligt att hon gör detta utan att förankrat en plan ?

  Nej knappast….De stora penseldragen är redan gjorda. Frågan är närmast vad Moderaterna kommer göra. Kommer de omfamna denna Annie och C som för väldigt många väljare nu kan stämplas som en qvisling? Det kan kosta på i moderatröster, mer än det smakar, samtidigt som trovärdigeten för Alliansen med C är bortblåst.

  Detta öppnar naturligtvis upp för ett samarbete mellan M och SD, och låsta positioner bör omvärderas. Så Kristersson du har pucken…låt det inte bli självmål..

 9. Politikern är en riktig luring, en riktig luring
  Guld och gröna skogar ska det bli när hon får makt
  När valet sen är över har hon glömt vad hon sagt
  Dom bara luras

 10. Kan undra om hon inte snart gör en pudel , för nog har det blåst snålt förr kring Annie men nu verkar det att vara orkanstyrka på gång , så det vill till att hon har blyskorna på sig så att hon inte blåser omkull , och som matsäck kan hon ju äta av sin skomakarlåda tillredd av Löfven .

  • Bra kvalitet och förmodligen därför lite svårtuggade men säkert väldigt goda !!!!!
   Lilla Annie är säkert duktig hemma i sitt förmodligen numera mångkulturella kök och kommer säkert få till en god skomiddag.

Kommentera