Stäng

Ungern vågar utmana globalisternas värderingar

VALET 2018. SD-ledaren Jimmie Åkesson skriver i en replik på Aftonbladets debattsida att C-ledaren Annie Lööf och Fredrick Federley (C) inte tar människors kritik mot EU – som vi nu ser i Ungern – på allvar utan i stället stämplar dem som ”främlingsfientliga” eller ”populister”.


Han menar att Ungern vågar utmana C-ledarens värderingar och att det är hög tid för Lööf och Federley att ”inse att en växande skara av Europas folk inte ser förträffligheten i globalisternas strävan efter öppna och okontrollerade gränser”.

Centerpartisterna skrev i en debattartikel förra veckan att det finns anledning att känna oro över att Åkesson inte oroas över utvecklingen i Ungern.

-Pettersson säger att vill ni att globalisterna ska få makten, att gränserna ska öppnas mer än idag och Sverige ta emot 30 miljoner invandrare då ska ni naturligtvis rösta på Annie Lööf och centerpartiet…

13 reaktioner på “Ungern vågar utmana globalisternas värderingar

 1. Är Annie Lööfs traktamentsfiffel på 130 000 kr glömt och sopat under mattan. Ponera att Jimmie Åkesson varit den fifflande, vad säger slaskmedia Aftonbladet, Expressen och DN?

 2. Islamistpartiet centerpartiet behöver påminnas dagligen om sitt islamistvurmande och shariainfluerade nämndemän. En fullständigt absurd utveckling från bondeförbundet till dagens förvirrade neoliberalism.

  1. Centerpartiet funderar på att byta namn till centrumislamisterna. Med slogans som fram för mer sharia. Be fem gånger om dagen så håller du dig frisk och ung.

 3. Vore intressant att se vad J.Å och SD skulle göra annorlunda i och för Sverige om partiet efter valet i September skulle få politiskt inflytande, tyvärr så måste J.Å få egen majoritet i riksdagen eftersom ju större SD blir desto mer går 7 klövern går ihop och samarbetar även om det är negativt för Sverige!

 4. https://cached-images.bonnier.news/cms30/UploadedImages/2017/10/8/cf42aeb4-496c-4525-a4c0-6656fd72cb29/bigOriginal.jpg?interpolation=lanczos-none&downsize=*:549&output-quality=80&output-format=jpeg
  Så här sökte den ungerskfödde juden György Schwartz, (Soros 87 år gammal) påverka valet i Umgern,Men han misslyckades lura folket.

  Ja vi måste sända en tacksamhetens tanke till Orbàn och Ungern.
  Nu flyttar också globalisten George Soros,sin affärsverksamhet norr ut till Berlin.Sedan finns de som påstår,att vi väljare inte kan påverka !!

 5. Annie Lööf och Federley är självgoda typer och tycker att de vet allt bäst själva. I verkligheten liksom de flesta andra av våra politiker inget annat än hycklare. Titta bara på AL:s ansiktsuttryck när hon sagt något i TV. Hela ansiktet lyser av självgodhet.
  Vi får be Gud att vi slipper henne i regeringen efter valet i september.

 6. Heder till Ungerns ledare som står upp för sina egna medborgare och värnar landets gränser mot inkräktare som bara för med sig kostnader kriminalitet och annat elände.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: