Motståndet mot SD är en spottloska i ansiktet på deras väljare


Sakine Madon tar på sin ledarsida upp det lite patetiska och förlegade motståndet mot Sverigedemokraterna och skriver mycket riktigt att sympatierna bara växer genom detta.

I över åtta år har vi läst om restauranger som förbjuder Sverigedemokrater att äta där, om föreningar som nekar partiföreträdare att hyra deras lokaler, om anställda som förlorar sina jobb ifall de är politiskt aktiva i SD och på senare tid om fackförbund som vill stänga ute partiet, om pensionärsföreningar som tänker bojkotta partiet och etablerade medier som tänker stoppa alla annonser som SD vill sätta in inför valet. Sakine Madon konstaterar att partiet växer ändå, både i medlemstal och bland väljarna.

Kontraproduktivitet vet alla vad det innebär? Just kontraproduktivt har motståndet från etablissemanget varit och Sakine Madon förklarar orsaken.

Varje gång en tidning behandlar SD på annat sätt än övriga partier, är det en spottloska i ansiktet på deras väljare. Varje gång ett fackförbund sparkar en kvinna eller man för att de är aktiva Sverigedemokrater, är det en spottloska i ansiktet på partiets väljare. Varje gång SD motarbetas av sina motståndare, är och förblir detta en spottloska i ansiktet på SD:s väljare.

Ni känner säkerligen själva till hur ni reagerar när 7-klövern nekar Sverigedemokraterna att sitta med i förhandlingar, om ni har en arbetskamrat, anhörig eller nära vän som förlorar sitt arbete eller uppdrag, bara för att han eller hon valt att vara aktiv politiker vid sidan om osv.

”Sverigedemokrater har bevisligen inte gått att trolla bort, hur ofta de än portats från arrangemang, fått sura blickar i riksdagshuset eller av bekanta plockats bort som Facebook-vänner”

Så sant, så sant och inga odemokratiska tilltag får det här landet på fötter igen och så länge Sverige är under förvandling lär motståndet mot denna förvandling fortsätta och förmodligen öka i intensitet. Är det migrationspolitiken som får 7-klövern, fackförbunden, pensionärsföreningarna och andra att se rött? Kom då ihåg det som vi alla vet och som Sakine Madon skriver.

”…den här mandatperioden har om något präglats av att såväl Moderaterna som Socialdemokraterna har svängt kraftigt i migrationspolitiken”

Exakt. Det som socialdemokrater och moderater kallade rasism för bara ett par år sedan, är idag fast förankrad politik i de bägge partierna. Pinsamt, sa Bill. Ja visst, sa Bull.

DT


13 responses to “Motståndet mot SD är en spottloska i ansiktet på deras väljare

 • Fredde

  Det intressanta är att sjuklövern först:

  – fryser ut SD från allt, sedan anklagar SD för att inte delta – hur går det ihop?

  – totalsågar alla förslag från SD, för de är ”rasistiska”, sedan när valet närmar man sig så snor man SD’s förslag och kallar dem sina egna, ”för dagens politik håller ju inte”.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Blir definitivt en röst på AFS i September !!!

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Berömd stolt svensk demokrati och yttrandefrihet när den är som allra bäst !!!!!!!

  Gilla

 • Cecil

  Och allt beror på rädsla när SD plockar % från 7 klövern.
  Nu börjar Björklund yra om mörka krafter.
  Politikerna trycker på Rektorer som trycker vidare på Lärarna som trycker på eleverna.
  LO trycker på sina ombud, som försöker behålla sin stol.
  PRO försöker jaga sina pensionärer, endast för att de är oroliga för att mista sin stol, inte för att värna om pensionärerna.
  Alla etablerade politiker ser SD som en inkräktare, när de tar riksdags-platserna ifrån dom.
  MP och KD är väl nästan uträknade.

  Gilla

 • Tony

  Insnöade Pensionärsföreningar och annat anhang till sju klöverpolitiken kommer nog att få betala priset, vid valet 2022 har nog kanske
  två Islampartier tagit sig in i Riksdagen , och om deras röster är
  lite värda idag, så blir dom ännu mindre värda då.

  Gilla

 • Dino

  Det roliga är att vissa flytt pga politiska förföljeser och vad gör man när man kommer till ett demokratiskt land jo samma som man utsattes för.Så varför flyr man och gör samma sak som det man flydde från

  Gilla

 • Mässkalle

  – ”Liberalerna dansar på slak lina!
  I politiken lyfter inte en duktig partiledare fram konkurrenters dåliga sidor, utan man talar för den politik man själv säljer. Det är ett duktigt svaghetstecken, att gå till val på att stoppa SD!”

  Allt citat av den lysande Foliehatten i Teckomatorp som lär sitta på ett lokalt Liberalt mandat. Han lär inte stå på kommunallistan till nästa mandatsperiod. Ej heller tror jag att han kommer att lägga sin riksdagsröst på Jan Björklund. För övrigt instämmer jag med honom.

  Majoren, utgå – höger om march!

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Vilka som inte kan respektera rätten för den fulla demokratin.

  Är de, som hela tiden utesluter och medvetet ”spott loskar”, på ett annat demokratiskt parti.

  Den taktiken ( dåliga omdömet) är DÖ-född.

  Gilla

  • Tony

   Alla demokratiföraktare som Major Björklund ska inte sitta
   i Sveriges Riksdag. Precis som perukstockarna i Svenska Akademin borde bytas ut, figurer som inte bjuder in ledaren
   för Sveriges kanske största parti, men väl blodbesudlade
   diktatorer från fjärran länder, inte heller dessa respekterar
   vad folket tycker!

   Gilla

 • Grune

  Sverige är och kommer så att förbli länge än av utländsk invasion, ivrigt påhejade av det Svenska PK-etablisimanget.
  Nu har Sverige stått utan regering i snart 50 år så det är på tiden att vi får en sådan nu efter valet och vår nya statsminister efter Tage Erlander skall heta Jimmie Åkesson.

  Gilla

 • Rolf

  Den svenska modellen, eller den svenska variationen av demokrati. Feodalherrarna bestämmer vad som räknas som ”demokratiskt”. Folkviljan har inget med den demokratin att göra.

  Gilla

 • Gus

  Så sant Stefan K ! Vi Sverigedemokrater är inte rädda för fan själv, trots att han kallas för Statsminister .

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Då det inte finns något bärande fundament för en förnufts- och faktabaserad motargumentation tillgrips det enda som står till buds, nämligen den samfällda och befängt infantiliserade demonisering alla med Sverigedemokratiska sympatier tvingas bevittna och i många fall även personligen erfara.

  Detta är ren och skär pennalism implementerad av etablissemanget och knäsatt av dess mutbara medlöpare inom olika PK-impregnerade institutioner, lärosäten och samhällssektorer – ett överförmynderi av pandemisk beskaffenhet som snabbt kommit att omfatta samtliga involverade aktörer, utom de som lyckats bibehålla den egna tankekapaciteten och integriteten – ett icke sällan högt pris till trots.

  Sverige och Europa upplever just nu ett forcerat formativt skeende med allvarliga konsekvenser i nuet och för kommande generationer.
  Andreas.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: