Expo granskar SUM

Expo börjar så smått inse att det inte bara är nazister som utgör ett hot mot vår demokrati.

Expo har nämligen granskat Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällsfrågors beslut om att inte ge Sveriges unga muslimer ekonomiskt bistånd. Man har kommit fram till att beslutet är korrekt, men…

Johan Westerholm på Ledarsidorna har granskat Expos granskning och funnit att en av deras medarbetare som analyserat beslutet lagt ut dimridåer. Det visar sig att den medarbetaren samtidigt finns med i nätverket bakom islamofobi.se vilken i sin tur drivs av det muslimska studieförbundet Ibn Rushd, under vilka Sveriges unga muslimer återfinns.

Ja-ja, så kan det vara.

Läs mer på Ledarsidorna

Nu är högerextremisterna granskade, nu börjar man även granska religiösa extremister och så småningom kanske också vänsterextremismen får sitt. Eller sträcker sig förgreningar långt i dessa strukturer också?

8 thoughts on “Expo granskar SUM

  1. Bara för syns skull och inget annat.
    De lär inte göra några större ansträngningar eftersom deras primära och enda mål är den eller dem som inte niger och bockar inför deras mångkultur.
    Det är vi som är problemet och det enda problemet i deras ögon, glöm inte det.

  2. Den subversiva och icke rättskapabla sammanslutningen Expo i rollen som demokratins och medborgarskyddets tillskyndare saknar, i likhet med uppdragsgivaren regeringen, allt av trovärdighet.
    Andreas.

  3. är det inte lika bra att löpa linan ut och även börja granska
    dom Vänstervridna Radio och Tv kanalerna ?

  4. En text som jag kopierade från nätet när jag sökte på ämnet.

    ”Redan 1999 ingick dåvarande Broderskapsrörelsen, numera Socialdemokrater för tro och solidaritet, ett avtal med Muslimska Råd (SMR). Syftet var att ge SMR inflytande över svensk politik. På ett bestämt antal kommunfullmäktigelistor, landstinglistor och riksdagslistor skulle det finnas muslimer. Dessutom skulle Broderskapsrörelsen hjälpa till att påverka lagstiftning av muslimska helgdagar. Denna identitetspolitiska kohandel innebar att socialdemokraterna fick tillgång till nya väljargrupper medan SMR fick inflytande och politisk makt.”

  5. Jag tror att mer än halva nöjet var att granska ”högerextremism” i första hand. ”Högerextrema” är lättare att ge sig på. Hur ska Expo tackla muslimer som är jude-hatare???

Kommentera