Stäng

Bawan Andreas Said – Sverige behöver SD!

Från Bawan Andreas Saids Facebook

Hej Allihopa!
Varför kämpar jag för SD? 
Jag får ofta frågan varför jag väljer att kämpa för SD, För mig är ju detta en självklarhet att göra men för er som har funderingar kring detta så tänkte jag besvara frågan öppet.

Jag växte upp i utanförskapsområdet Tynnered i Göteborg. Jag växte upp i ett multikulturellt område där man ibland kunde känna att man befann sig i Somalia, Irak eller Saudiarabien.

I Tynnered så blandade vi svenska språket ihop med Arabiska, Turkiska och Somaliska. Med det sagt så kan ni då förstå varför många i området hade en kraftig brytning när man försökte prata ren svenska. Jag träffade mina kompisars föräldrar som hade bott i Sverige i över 15-16 år men kunde ändå inte svenska och dom hade aldrig i sitt liv behövt arbeta i Sverige…..

Jag fick lära mig i ett tidigt skede av mitt liv att Poliser var områdets största fiende och att alla myndigheter hade tappat hoppet om oss.
Alla som blev ”förebilder” hade lämnat utanförskapsområdet så fort dom hade chansen. Många unga hade då istället äldre grovt kriminella personer som förebilder just för att dom körde ofta i olika sportbilar och erbjöd unga personer i området jobb som skulle ge dom ”snabba pengar”. Många personer som jag kände vid 15 års åldern tjänade ca 15 000 kr skattefritt i veckan och det blev väldigt svårt för dom personerna att lägga av. Detta pågår än idag och regeringens miljardprojekt att förstöra kriminaliteten har återigen misslyckats i utanförskapsområden.

Då är frågan till Stefan Löfven: Hur kan ni släppa in 160 000 invandrare i detta landet när ni redan misslyckats med att integrera invandrare från 80 samt 90-talet? Ni bygger utanförskap, varför skall då människor rösta på er? Att låsa in alla invandrare i ett o samma område är inte en lösning…

Väletablerade Invandrare drabbas mer av utanförskapen, hur många gånger har du vaknat upp av polis sirener och skjutningar? Hur många av era vänner har dött i skottlossningar? Hur många mödrar har behövt begrava sina söner? Hur många kvinnor har blivit hedersförtryckta och sedan svikna av vår feministiska regering? Hur länge ska detta pågå?

Segregation ökar i 209 kommuner och alla MÅSTE våga stå upp för ett enat Sverige, för att få detta vansinne att gå mot ett slut.

Jag vågar bryta denna onda cirkel och kommer att helhjärtat kämpa för SD.

Jag kommer att kämpa för att få riva bort Socialdemokraternas uppbyggda utanförskapsområden.

OBS: Skriver detta i flygplatsen så ber om ursäkt för eventuella felskrivningar.

Sverige behöver SD!

10 reaktioner på “Bawan Andreas Said – Sverige behöver SD!

 1. Utomordentligt uppmuntrande och lovvärt!
  En prydnad för det VERKLIGA flerkulturella Sverige och ett ungdomens föredöme.
  Den unge mannens kungörelse utgör ett ovedersägligt bevis på det
  PK-istiska tänkandets sorgliga dysfunktionalitet och oförmåga att hantera obestridliga fakta.
  Andreas P, själv stolt Sverigedemokrat 🙂

  1. Dom hade kunnat GÅ till en pensionärsförening t.ex, så hade dom kunnat göra ett jättereportage!! Jag känner många svenska pensionärer som har enorma tandproblem! Jag känner många amerikanska pensionärer och ingen har tandproblem!! (jag har släkt och vänner i USA, bott där i många år)

 2. Allt för många svenskar lider av syndromet ”tycka synd om.” Utan urskillning och tanke på följderna har de tyckt synd om allt för många och för varje individ de tyckt synd om har situationen för övriga invandrare förvärrats. För kom ihåg att; det är inte invandrarnas fel att de är här, utan ansvaret ligger hos partier som MP, C, V, M, S, L, KD. Bakom detta står dock väljarkåren som inte orkat sätta sig in i varken problem eller hur deras kelgrisar skulle agera. Merparten av väljarna är liksom invandrare opportunister och ägnar mer tid åt att utforska, vart reser en för att få ut mer för egen del för minst penning. Detta plus, en låt gå mentalitet som förstör vår samhällsbyggnad liksom cancer en människokropp.

 3. Men vänta lite nu – enligt PK-vänstern är ju SD invandrarfientliga.

  Hur ska de tolka att som själv har invandrarbakgrund är kritisk till senaste årens invällning?

  I verkligheten är det så att SD har väldigt många väljare med invandrarbakgrund (jag vet att det svider för PK-vänstern, men så är det).

  De som vill jobba, göra rätt för sig, ha ett tryggt och bra liv, det är ju dom som lider mest av idioterna som kommer hit och våldtar, skjuter, mördar, bedrar.

  Men, det fattar inte vänstermupparna! Ju fler bedragare de släpper in, desto svårare blir det för de assimilerade!

  1. Nej Vänstermuppar har aldrig fattat något,hade dom gjort det
   så hade dom inte varit vänstermuppar.

 4. Bawan är väl de politiska motståndarnas värsta mardröm. För AFS kan han aldrig kämpa, tyvärr…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: