Stäng

Det är värre än vi tror…

VALET 2018. Thoralf Alfsson, SD, skriver på sin blogg: När Stefan Löfven för några dagar sedan gick ut med att Socialdemokraterna ville begränsa arbetsinvandringen till Sverige så blev jag faktiskt inte förvånad. Han hade i lördagsintervjun för någon vecka sedan flaggat för detta eller kanske skickat upp en testballong för att testa reaktionerna innan man lanserade förslaget.

Det första jag funderade på var hur många gånger som Socialdemokraterna i riksdagen röstat emot Sverigedemokraternas förslag om begränsningar för arbetskraftsinvandringen. Jag har dock ännu haft tid att kolla upp det. Jag sa till en person idag att SD på riksnivå borde kolla upp det och använda det mot Stefan Löfven.

Ikväll läste jag att Mattias Karlsson skrev om detta på Facebook.

”Faktum är att sossarna inte bara varit passiva i frågan. Man har gång, på gång, på gång de senaste åren aktivt röstat emot våra förslag om behovsprövad arbetskraftinvandring. Senaste gången som (S) röstade emot behovsprövad arbetskraftsinvandring var den 28:e mars i år, dvs bara drygt två veckor innan Löfven återigen gick ut och försökte lura till sig röster på frågan. Det finns uppenbarligen ingen skam och ingen moral kvar inom arbetarrörelsen. Och att inte en enda mainstream-journalist bemödade sig med att leta upp sossarnas röstningsstatistik i frågan och konfrontera Löfven med detta säger ju också en hel del om tillståndet kring den politiska bevakningen inom etablissemangsmedia…”

Det var faktiskt värre än jag trodde!

– Pettersson vet inte vad som är värst. Socialdemokraterna och andra partier som gång på gång röstar ned Sverigedemokraternas förslag för att sedan göra förslagen till sina egna eller de så kallade journalisterna som inte avslöjar falskspelet…

4 reaktioner på “Det är värre än vi tror…

 1. Stefan Löfven (S) har målat in sig i hörnet och är nu oförmögen att ta sig ut därifrån …

  I det läget utnyttjar han SD som sossarnas tankesmedja och inför delar av SD:s migrationspolitik … ffa en del åtstramningar om än otillräckliga.

  Löfven själv och partiledarna i hans regeringsunderlag Gustav Fridolin / Isabella Lövin (MP) och Jonas Sjöstedt (V) har samtliga otillräcklig kapacitet att själva tänka ut några effektiva lösningar på problemen.

  Så ett betydande inflytande på utvecklingen har SD redan nu och hela 7-klövern kommer tvingas att motvilligt kopiera mer och mer av SD:s migrationspolitik i takt med att det nuvarande kaoset i Sverige växer Löfven och de andra över huvudet.

  Löfven borde förklara sig … eller helt enkelt erkänna sina ödesdigra misstag …

  https://pbs.twimg.com/media/CeGcZEtXIAAKKua.jpg

 2. Har det gjorts någon studie i hur statsministerns huvud uppfattas internationellt?

 3. Falskspelet är värst. Särskilt som det bedrivs enligt en enhetlig mall fastställd av ledningen för SVT/SR, Bonniers och Schibstedt. Ingen ”journalist” törs avvika.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: