Kvinna överfallen och misshandlad av ett 20-tal personer

BROTTSLIGHET. Det var klockan 10:26 på torsdagsförmiddagen som polisen fick in ett samtal från en kvinna som enligt uppgift misshandlats av ett stort antal okända gärningspersoner. Händelsen, som rubriceras som misshandel, ägde rum vid Fridhemsplans tunnelbanestation vid 10-tiden.

 

Det oprovocerade överfallet skedde vid Fridhemsplans tunnelbanestation någon halvtimme tidigare.

Händelsen rubriceras som misshandel.

– Kvinnan var på väg till grön linje då hon attackerades av ett flertal personer. Det handlar om personer hon inte känner till och vi har bara vaga signalement. Men i tunnelbanan har vi ofta bra kameratäckning och det finns många vittnen, säger polisens presstalesperson Carina Skagerlind till StockholmDirekt.

Kvinnan fördes till sjukhus för kontroll. Ingen är gripen.

-Pettersson säger att tycker ni det är bra att en kvinna blir överfallen av ett 20-tal personer klockan 10 på en vardagsförmiddag utan att någon grips så röstar ni givetvis på någon i sjuklövern den 9 september…

Vi de goda, men det blir lönsamt på sikt…

15 thoughts on “Kvinna överfallen och misshandlad av ett 20-tal personer

 1. Absurdistan börjar ta form enligt den svenska modellen. Rån, våld, skottlossning, våldtäkter eller terror på gator och torg av regeringens importerade s.k. “lönsamma längre fram”. Regeringen, som ansvarar för deras närvaro, skall naturligtvis betala ut brottsofferskadestånd till de Svenskar, som på ett eller annat sätt skadas av brottslingarnas kriminalitet eller terror. Förutom då obligatorisk utvisning av gärningsmännen. Här är också ett exempel på offer, när de inte är små barn eller rullstolsbundna.
  https://www.expressen.se/gt/aldre-man-ranad-efter-bankomatuttag/
  Jag undrar också hur stort mörkertalet kan vara? Det kan mycket väl vara 100 procent med tanke på att så många fall läggs ned pga resursbrist. Polisen har bara tid och organisation för att släcka de största bränderna. Den svenska modellen? Om man importerar hög potentiell brottslighet, så är det logiskt att polisen blir underdimensionerade. Sluta för f*n importera brottslighet då. Stoppa all invandring, utvisa alla illegala tills hela samhället om sisådär 50 år är någorlunda lagat och återställt och vi återgått till mänskliga skatter.

 2. Varför fanns ingen i närheten som kunde ingripa? Är det bara fega människor ute i Fjollträsks tunnlar? Märkligt de som är så karska då de kommer ut på bonnlandet!

  • Håller med dig men samtidigt ska mam vara medveten om att man inte får kröka så mycket som ett hårstrå på dessa personer utan att själv riskera åtal med dryga böter eller fängelse som följd. Samt skadestånd x20.

 3. Vad gör 20 gärningsmän kl 1026 en torsdags fm.??de flesta svenskar arbetar då.men inte detta pack.kanske de är på väg till en sfi lektion? Eller är det helt enkelt så att de är i landet olagligt?
  Hur som helst.varför inte spöa upp en tjej?kanske hon var klädd som svenska tjejer är en varm dag?kanske verkställdes en sharia dom!?!fyy faan vilka fega dj~~ar.sverige är numera genomruttet ochh det kommer bli värre.mycket värre!!snart måste vi även män ha vakter/polis skydd när vi ska ta oss till och från jobbet.

 4. Trots att man nödgats vänja sig vid allsköns bestialiska brottsbeskrivningar, vilka med berått mod oavbrutet begås av den massimporterade kriminaliteten från primitiva och socialt dysfunktionella kulturer, måste man läsa texten två gånger innan hjärnan förmår ta in det ofattbara illdåd den redovisar.

  Vi erfar en stadig upptrappning av den grövre överfallsbrottsligheten, medan polisens insatser framstår som alltmer diskreta och oproportionerliga och där intrycket av kapitulation och ett överlåtande av våldsmonopolet är omöjligt att förtränga.

  Den multikulturella utopins verkliga skepnad är den multikriminella anomi vi nu upplever och som representerar det största hotet mot den långa tidsperiod av fred och välordning som präglat vårt samhälle och nu utsätter oskyldiga enskilda medborgare som tvingas betala priset för den forcerade och allmänfarliga globalismens härjningar.
  Andreas.

 5. Frankrike är en dump och så är Sverige, grattis till alla socialister och liberaler, ni har lyckats för djävligt enligt mig !

 6. Stefan Löfven är ytterst ansvarig. En gång, eller någon gång ska han ställas inför domstol. Liksom de i riksdagen som bidragit till vårt lands förödelse !

  • Enligt koranen är kvinnan som en åker – och en åker ska brukas!

   De där “överskottsungarna”, som föräldrarna och hemlandet inte kan föda, måste ju komma till Europa.

   3 000 000 barn födda i Syrien sedan kriget började!
   Hur tänkte de då?
   Räknade förstås med att alla, “överflödiga” avkomlingar skulle bli omhändertagna av Europa!

  • Inte En chans, var garanterat 20 vita infödda tvättäkta svenskar från Östermalm !!!
   Om etablissemangets hycklande både manlig och kvinnliga Metoo-käringar yttrar sig om fallet i PK-media så vet man att det är infödda svenskar.

   • Fridhemsplan är på kungsholmen. Låter som “zigge” och hans kompisar

Kommentera